Hjem / Andet / Døden fra Wuhan

Døden fra Wuhan

Der er tomgang i det politiske etablissement i Danmark. Der burde være travlt for Dagens Blæser med at holde snor i den storm af politiske initiativer, som konkurrerende partier på Christiansborg præsenterer ovenpå den chokerende afsløring af Danmarks demografiske situation.

Men nej.

Der har ikke været et kvæk at spore fra diverse landsforrædere, der har haft mulighed for at gå bodsgang, og endeligt kaste sig ind i kampen for det danske folks overlevelse, efter at vi officielt rundede de 1,2 millioner personer af fremmed herkomst i Danmark. I sandhed skandaløst. Men det er en kendsgerning at der i samtlige medier og hos samtlige politiske partier har været en komplet mørklægning af den katastrofale situation, der har skruet det demografiske ur 40 år frem, således at den mareridtssituation Danmark ville komme i år 2060 allerede er her. Det kommer til at gå meget stærkt. Hver dag med tavshed og politisk passivitet er et historisk og aldeles utilgiveligt svigt fra demokratiets repræsentanter.

Min pointe med indledningen var egentlig bare at der ikke sker så meget relevant i Demokratidanmark, og at den dominerende historie helt klart er Chinfluenzaen fra Wuhan. At rapportere om de stadigt skiftende smittetal, eller berette om de konstant skiftende initiativer fra de kinesiske myndigheder, virker som en svær opgave forbundet med stor usikkerhed, da sandheden om situationens alvor ikke kan afdækkes med synderlig autoritet. Det eneste man kan sige er, at dem der siger “det er bare en forkølelse, bro“, nok tager ret meget fejl.

Derimod, hvor alvorligt det så viser sig at være, kan man da dele sine personlige tanker om sagen. Jeg er ikke investeret i nogen antikinesisk dagsorden, og i det omfang jeg er kritisk overfor kinesere, er det i forhold til deres tilstedeværelse i Vesten, og det enorme økonomiske dræn og strukturelle skade som såkaldt frihandel har udsat vores industrier for. Dertil kommer den kinesiske skruppelløshed, der miljømæssigt er katastrofal i forhold til forurening af vand, jord og luft.

Jeg kan ikke gøre fra eller til i forhold til en farlig virus, men min empati er ikke afgjort af førnævnte forhold. Den er forbundet til deres behandling af dyr, som kendetegner ikke kun kinesere men ikke-europæere generelt. En bizar og følelseskold behandling af alt der kan gå og kravle, der set med danske øjne virker direkte ondskabsfuld og fuldkommen unødvendig.

Det værste ved dækningen af denne virus har været billederne af et mangfoldigt dyreliv, der har måttet leve deres sidste stund på Jorden i forfærdelige pinsler i uhumske omgivelser. På den baggrund er der en hvis retfærdighed i den direkte sammenhæng mellem disse dyrs skæbne på de “våde markeder” inden de, når de ikke spises levende, steges i “fæcesolie” og konsumeres af de asiatiske barbarer.

Hvis et enormt antal døde kan tvinge den kinesiske stat til at bruge jernnæven mod hankineserens afstumpede levevis i et kulinarisk perspektiv, så er det det hele værd. Og samtidig kan det også være et benspænd for den grænseløse globalismes forbrugerkultur, der i en ideel situation ville tvinge os til at producere lokalt. De tidligere pandemitilfælde i nyere tid, var dog mest store overskrifter, tomme rulletrapper og så ikke meget mere end det. Måske er dette undtagelsen.

Det bedste – indtil videre – er dog uden tvivl Metokurs yderst underholdende streams.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
HeksejægerenOversætterenRaulTorsten TorSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Med Kina udslettet af Wuflu vil Japan måske rejse sig igen som den dominerende magt I Asien.

De er også lidt spøjse, men 100x bedre end chang. De er, honorary.


LLSupport
Gæst
LLSupport

Tror ikke det der lydlink virker. Det er det her den skulle spille.
Velkomst sang til H*tlerJugend da de besøgte Japan.

Raul
Gæst
Raul

Det kunne der komme en god film ud af. Unge tyske drenge på tur til Japan for at lære japanerne at finde olie i hver en træstump de måtte finde.

*hiiik*

SorteSlyngel
Redaktør

Hvad er pointen i at spise dyr levende?
Nogen der ved hvorfor, de gør det?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Nej, men sjovt nok er der forbud imod det i en af jødernes 7 Noahide love for os:

Not to worship idols.
Not to curse God.
To establish courts of justice.
Not to commit murder.
Not to commit adultery, bestiality, or sexual immorality.
Not to steal.
Not to eat flesh torn from a living animal.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Jeg er ikke overbevist om at wuflu bliver verdens ende, men håndteringen af denne epidemi illustrere ikke desto mindre, hvor totalt inkompetente verdens “storhjernede” ledere virkelig er.

Oversætteren
Skribent

Japanerne er den asiatiske broderrace. Ikke kinesere. Vi kan så også konstatere, at der skal andet end en høj gennemsnitlig til for at skabe velfungerende samfund.

Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Nogle opdateringer om virusset der er relevante for os i norden? DR er fulde af lort, som sædvanlig, og baserer deres tal ud fra falske oplysninger fra den kinesiske regering. Pressedækningen, eller manglen deraf, bekymre mig mere end selve virusset. Det er ikke fordi jeg som sådan forventer et udbrud i Danmark, det ville bare være rart med nogle ordentlige tal fra pålidelige kilder.