Hjem / Verden / Sure skævøjer

Sure skævøjer

Kinøjserne er et underligt folkefærd. De satte en by med over dobbelt Danmarks befolkning i karantæne over hvad de på det tidspunkt påstod var en snes dødsfald og et par hundrede smittede, så enten er de idioter ellers lyver de om omfanget, og i hvert fald måtte man tro at de havde bedre ting at tage sig til end at være krænket.

Men krænket er præcis hvad de er, over en tegning!

“Det kan man godt forstå” ville i nok sige, “Boatsinker kan være rimelig skarp med sine skildringer af verden.” Men nej! Det er ikke Boatsinker! Det er tegneren Niels Bo Bojesen der til Jyllandsposten tegnede kinas flag, men med koronavirusser i stedet for stjerner

Ja, det var virkelig bare det.

Men hold kæft hvor er skævøjerne blevet sure! Den kinesiske regering har bedt om en undskyldning, det Kinesiske “Chamber of commerce” [sammenslutning af forretningsdrivende] i Danmark har bedt om en undskyldning, og kinesere på sociale medier afkræver undskyldninger fra Jyllandsposten og Niels Bo Bojesen.

Men får de en undskyldning? Nej!

Men tegningen har ikke haft til hensigt at latterliggøre Kina eller forulempe kineserne, undstreger chefredaktør for Jyllands-Posten, Jacob Nybroe, overfor TV 2.

– Men jeg kan simpelthen ikke give en undskyldning, og jeg kan ikke trække en tegning tilbage, som, jeg ikke synes, indeholder noget forkert. Den her tegning er, modsat mange andre satiretegninger, en illustration af, hvad verden er optaget af lige nu, slår han fast.
Jacob Nybroe tilføjer, at der ikke var tilknyttet nogen kommentar til tegningen, og at avisen ikke har nogen grund til at tro, at det er den kinesiske regerings skyld, eller at de ikke gør, hvad de kan for inddæmme virussen.

Nu til det sjove!

Med det seriøse af vejen, vil resten af denne artikel være sjove billeder. Billeder fra Kina! Fra kinesere der tror vi er lige så tyndhudet som dem, og prøver at fornærme os ved at ændre på vores flag. Hvilket selvfølgeligt ikke virker. Det eneste man kan gøre ved digitale billeder af dannebrog der i sandhed kan fornærme en dansker, er at skifte farverne til gul og blå.

Billederne er taget fra Twitter, selvom de fleste af dem til syneladende har et vandmærke fra et Kinesisk socialt medie nede i hjørnet.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
12 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
16 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
UglenAlexanderClaus BoatsinkerDanielWuhan...Hvorhenne? Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejægeren
Gæst
Heksejægeren

Fuck det føles godt at være et dansk overmenneske.

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Det er da utroligt, så slemt de føler sig trådt over tæerne for så lidt. Og sikke en umage de har gjort sig for at hævne sig.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Det er fucking god humor det der. Based Denmark.

Oversætteren
Skribent

Synes godt man kunne forvente, at en Dansk nationalistisk hjemmeside skriver Danmark med stort forbogstav.

SorteSlyngel
Redaktør

Hvis der er en ting, jeg har lært ved at lytte til Radio 266b, så er det, at man aldrig skal forvente noget af en lollik – eller øboere generelt.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Ville nu foretrække Kalmar unions flaget som nationalflag da vi alligevel skal have vores forfædres landområder tilbage en gang ude i fremtiden. Men når det så er sagt hvor løgnen henne i at lave stjerne om til virussen i det kinesiske flag det passer jo meget godt med deres mad hygiejne, har de desværre selv skabt denne virus. Man kan bare kaste et blik på deres klamme Gutter Oil som Boatsinker også var inde på i denne uges podcast, der en fin lille video omkring denne klamme cocktail på youtube. youtu.be/zrv78nG9R04

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Sure kinøjsere … så lad os tage til Angola:

Mother On Deathbed Says 12-Year-Old Son Is Offspring Of Human-Chimpanzee Love Affair

“Sexual relationships between humans and chimpanzees are fairly common in the region but this is the first time a pregnancy is officially reported,” said Dr. António Mendes of the Hospital Municipal do Luena.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Jeg glemmer aldrig OL i Beijing 2008 – tilskuerne sad og klappede på den mest retarderede måde af fx spydkastere de ikke anede hvem var. I øvrigt kender jeg en perker der har været i Kina og som siger “at kinesere er verdens klammeste og grimmeste folkefærd – HVER OG EN!”

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Lmao, dank totenkopf shoop. Nøjsere er biller.

Daniel
Blæser læser

Hold hæft et grimt hagekors den kineser der har brugernavnet IiIiIiI har lavet. Det er nok det grimmeste hagekors jeg har set i lang tid, man skulle tro at det var en jøde der har lavet det hagekors. Hvordan kan man lave et hagekors der er så grimt? Efter mindst 75 år så burde alle vide hvordan et hagekors ser ud, så at se et hagekors så grimt gør mig ret sur.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Totenkopf-Dannebrog ikke nødvendigvis dårligt design. Som fan af æraen i et æstetisk perspektiv er jeg oprigtig fascineret.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

FOUR HOUR SURRENDA! DENGMAH FOUR HOUR!

Uglen
Blæser læser
Uglen

Deres reaktioner for mig til at betvivle påstanden om at de kinamænd skulle ha’ en høj gennemsnits intelligenskvotient. Jeg sætter fremover udelukkende min lid til det sande herrefolk af fjernøsten.

TheJewsFearTheSamurai.png
Alexander
Blæser læser

Måske overgav Danmark sig, fordi Tyskland ikke var vores fjende.

Uglen
Blæser læser
Uglen

Selvfølgeligt var de vores fjende! Bare tænk hvor skrækkeligt det ville havde været hvis de havde vundet krigen. Så ville vi ikke ha’ kendskab til negermusik, rullekebab, frigjort porno eller urinbassiner!