Hjem / Andet / Grotesk udvikling i Sveriges velfærdskollaps

Grotesk udvikling i Sveriges velfærdskollaps

Hvis man stiller skarpt på alt hvad det offentlige foretager sig, vil man hurtigt finde 6 millioner ting der lader til at være meningsløst ressourcespild, eller decideret folkefjendsk omfordeling til fordel for de kollosale mængder af fremmede, som man politisk har vedtaget at Danmark skal oversvømmes af.

Man giver fra ministeriel side “integrationspriser” til virksomheder, der vælger at ansætte indvandrere på bekostning af danskere. Man finansierer tolke, modermålsundervisning, giver boligtilskud, direkte adgang til sygehusvæsenet, undervisningssektoren og så videre i det uendelige. De over 100 milliarder danske skatteshekels, som befokningsudskiftningen koster årligt, løber af mange forgiftede bække.

Men intet eksempel på en fjendtlig stat der modarbejder sit folk på den mest afskyelige måde, er tydeligere end et fra Sverige i dag.

Jeg oversætter direkte fra en artikel hos Det frie Sverige om Region Dalarnas vanvittige diskrimination.

“På grund af en anstrengt personalesituation har Region Dalarna besluttet at kun asylsøgere og nyankomne skal have ret til behandling hos krise- og traumemodtagelsen. Dette er en enhed hvor eksempelvis voldtægtsofre søger hjælp, men nu skal de altså hindres fra at få behandling eftersom alle ressourcer skal gå til udlændinge.

At personalebristen og det øgede behov for krise- og traumebehandling er et direkte resultat af masseindvandringen er åbenlyst for de fleste. Men nu kommer altså næste slag i maven på svenskerne; vi bliver degraderede til andenklasses borgere i det land vore forfædre byggede op gennem tusindvis af år.

Vi i Det frie Sverige, det svenske folks interesseforening, kan selvfølgelig aldrig acceptere dette. I første omgang søger vi nu din støtte gennem denne underskriftsindsamling, og jo større støtte vi har i ryggen, desto større mulighed har vi for at lægge pres på svenskfjendtlige aktører.

Skriv under og hjælp til med at sprede den til venner og bekendte.

Accepter ikke svenskfjendtligheden!”

I Danmark A/S er vi endnu ikke økonomisk pressede, og nedskæringerne, omend de har forekommet i mange år, tegner ikke så tydeligt et billede af vores forræderstat, at vi kommer op af sofaerne. Men vores millioner af gøgeunger bliver kun dyrere, intelligensen falder og stabilitet og sammenhængskraft vil over tid smuldre bort. På ingen måde noget vi skal finde os i!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sort svin forarget over at blive kaldt sort svin

Det tidligere folketingsmedlem fra Alternativet, Sikandar Siddique, er havnet i det som de etablerede MSM …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Kristian NissOgier le DanoisLarsLarsenSvend GoengeBåt Båtsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Man fattes jo ord.
Det kunne forresten være virkelig interessant, hvis i på radio 266b kunne lokke en bæjsd svensker med som gæst, til at fortælle lidt om hvorfor netop Sverige er gået i selvmordsoverdrive.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Betyder det at jeg skal lytte til svensk i over en time???

Deeblygoncerned.png
Svend Goenge
Skribent

Bare tanken om at lytte til østdansk i en time og ti får mig til at kaste længselsblikke mod badeværelset.

okay guy.PNG
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nej, jeg har ændret mening, de må godt komme i studiet.

MercyKilling.png
Ogier le Danois
Blæser læser

Man fatter jo alligevel ikke en pind af deres mumlen af et “sprog”.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Danmark er min ynglings økonomiske zone i EU. Det er et godt sted at bo hvis du gerne vil købe produkter og forbruge. Bing bing wahoo!