Hjem / Indsigt / Oliver Stone (Silverstein): “Hollywood er censureret”

Oliver Stone (Silverstein): “Hollywood er censureret”

Det er rart at nogen en gang imellem bekræfter at vand er vådt, rådden fisk stinker og ild er varmt i forhold til is. Filminstruktøren Oliver Stone har i et interview med russiske RT beklaget sig over at Hollywood efter 2001 er blevet mere kontrolleret end tidligere. Uden tvivl sandt.

When the Iron Curtain fell and the Cold War ended, things didn’t change for the better, Stone believes. “My film career has suffered, because sometimes I’ve said things that American producers hate to hear,” he revealed, adding that those sponsoring film productions sometimes resort to “economic censorship.”

Ser man på Oliver Stones egen karriere, så har han lavet en del politiske film. Hans krigsfilm udstillede den amerikanske hær som brutal og afstumpet og amerikanske soldater som grovkornede voldsmaskiner. Han har lavet film om JFK, Nixon og Bush. Men fælles for alle disse film Hollywood har finansieret for Oliver Silverstein, er deres totale tavshed omkring den krogsnablede elefant i rummet: jødernes hovedrolle i filmenes omdrejningspunkter. Det er yderst relevant i stort set alle hans politiske film, og vigtigt for at forstå det større billede. Men hvis han inkluderede jødernes hovedrolle, så ville filmene aldrig været blevet til noget. Måske er det ikke overraskende at Olivers film kunne produceres, når de var med til at danne et bestemt verdenssyn defineret af tydelige fortielser?

“You can take the budgets down… let’s say you want to make a film criticizing the American military, taking an Iraq war story or a horror story that recently happened in Iraq… You do those kinds of stories, it’s not going to happen,” he explained.

“Now, censorship isn’t something that exclusively affects the American film industry,” Stone lamented, “I can read the American media but they all say the same things … And you don’t hear from Iran and China, you don’t hear from [North] Korea, you don’t hear from Venezuela, you don’t get their point of view.”

Helt korrekt set af Oliver Stone. Der er kun ét perspektiv, én fælles dagsorden fra Hollywood. Det er som om de taler med én stemme. Og som om de har samme tankesæt som dem, der sætter den politiske dagsorden.

HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM….?

Stone fortsætter med at fortælle at såvel republikanere som demokrater er enige om den førte krigspolitik, og at der ikke er nogen alternativ politisk verdensanskuelse at finde, andet end hos obskure småpartier. Hvem finansierer de to store partier? Hvem holder alternative politiske grupperinger nede? Hvem sætter det politiske narrativ i ramme gennem medierne? Har du et bud, Oliver Sone?

Men det er enden på hans “vand lader til at være vådt”-analyse. Han nævner ikke den lille klike af internationale bankfolkstyper, der alle tilhører samme etniske og religiøse gruppe. Endda Oliver Silversteins eget blod. Alligevel, eller måske just derfor, nævner han ikke jødisk magt med et kvart kvæk.

Så måske kan han ikke få lov til at lave de film han gerne vil. Men det gælder alle, der ønsker film der belyser vores mareridtssamfunds altdominerende skyggesider. For det er dagsordenen for Vesten, og Hollywood er et vigtigt tandhjul i den judeoglobalistiske maskine.

Derfor finder du ikke en film hvis budskab er, at anus er ikke et kønsorgan og homofiles adfærd er vederstyggelig og skadelig for samfundet.

Derfor finder du ikke 12 nye film hvert år om Holodomor eller det armenske folkemord. Eller film der dæmoniserer jødernes brutale besættelse af palæstinenserne, og deres krigsforbrydelser.

Derfor finder du ikke biograffilm efter biograffilm, der udstiller det multikulturelle samfunds forfærdelige konsekvenser, og de uendelige skæbnefortællinger der kunne komme på det hvide lærred i befolkningsudskiftningens blodrøde kølvand.

Derfor ingen film om den hvide mands utrolige eventyr, videnskabelige opdagelser og skabelse af smuk kultur og eventyrlige nationer. Kun dæmonisering.

Og så videre.

Oliver Stone dypper tæerne i sandheden, men buldrede han ud med den ville ikke engang RT kunne dele budskabet. Der er langt til 110, men friheden venter på os, og sandheden skal sætte os fri.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Menneskenes fundamentale ulighed

Dette stykke blev oprindeligt bragt i Frederiksborg Amts Avis d. 20. Juli og en læser …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLarsLarsenEvolationUglen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Uglen
Blæser læser
Uglen

“Alligevel, eller måske just derfor, nævner han ikke jødisk magt med et kvart kvæk.”

Jeg har aldrig rigtigt brudt mig om hans film. Jeg vil dog alligevel forsvare ham, og påpege at Stone ofte har talt negativt om vores levantinske venner. Han har ovenikøbet været fortaler for et mere “nuanceret” og “ikke-jødisk billede” af 2. verdenskrig. Det er dog svært for mig at sige om han gemmer sit sande power level, eller om han bare kan lide at være kontroversiel og “against-the-flow.”

1571459848504.jpg
Evolation
Blæser læser
Evolation

I forlængelse af indlæg fra “Uglen” er her en anden overskrift …

OliverStoneOnJewishControlOfMedia.jpg
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Bollywood > Hollywood.