Hjem / Andet / Demokratiet aflyst i Tyskland (bæsjd??)

Demokratiet aflyst i Tyskland (bæsjd??)

Jeg kan knapt genkende Blæseren efter en uge væk. Wow! Den drukner jo i artikler. Vildt nok! Nej, vent, jeg var kommet til at klikke ind på Zetland. Øv. Stort øv. Men jeg har ikke tiden til det, og det er der åbenbart heller ikke andre der har. Come on, fellow medskribenter. Skuffelse intensiverer.

Men alle har vel fulgt med i den store ingentingsburger fra Tyskland, hvor de liberale kom til magten i Thüringen, med støtte fra CDU og AfD. En rutineproces efter et delstatsvalg, hvor de forskellige partier samarbejder om at fordele magten, posterne og på et givent grundlag efterfølgende regerer på baggrund af vælgernes stemmeafgivelse og de folkevalgtes koalitionsdannelser.

Nej. Ikke just. I stedet er alle de demokratiske repræsentanter gået i selvsving og har sat et skuespil og et ubegribeligt retarderet cirkus i gang, som munder ud i den nye regeringsleders afgang, forsøg på udskrivelse af nyvalg og et røre i gammelpartierne og rottepressen, som afslører demokratiets grimme, krognæsede ansigt.

Tysklands store regeringskoalition stiller krav om, at der snarest holdes nyt delstatsvalg i Thüringen, og at der vælges en ny ministerpræsident, skriver dpa.

De tre partier i koalitionen – de kristelige demokrater i CDU og CSA samt socialdemokraterne i SPD – drøftede lørdag den politiske udvikling i den østtyske delstat på et særligt krisemøde.

Demokratiet er det ypperste, lærer man fra alle sider, med mindre vælgere eller tøjleløse politkere agerer “forkert” i forhold til den judeoglobalistiske, antinationalistiske dagsorden og magtstruktur. Det er en hån mod folket.

Det sker efter, at CDU og Alternative für Deutschland (AfD) overraskende gik sammen om en regeringsdannelse i Thüringen efter delstatsvalget.

Efterfølgende har forbundskansler Angela Merkel kritiseret sit eget partis samarbejde med AfD i stærke vendinger.

– Det er utilgiveligt, og det skal trækkes tilbage, sagde hun torsdag.

Skamløs landsforræder er skamløs.

Merkel kaldte samtidig valget for “en dårlig dag for demokratiet”.

Hver dag i de sidste 7 årtier siden den amerikanske besættelsesmagt trak et skindemokrati ned over den slagne nation, har været en dårlig dag for det tyske folk. Og der vil komme mange dårlige dage endnu, før en god en møder den gryende sol. I hvilken grad kan et “folkestyre” der udsletter selve folkets eksistens være legitimt?

CDU og resten af de etablerede tyske partier samarbejder generelt ikke med AfD, som de mener, har racistiske holdninger.

Onsdagens valg blev da også første gang siden Anden Verdenskrigs ophør, at en leder af en delstat blev valgt ved at acceptere støtte fra stemmer fra den yderste højrefløj.

Den yderste højrefløj? Det er jo tom retorik. Hvad mener TV2, eller det nyhedsbureau de har copypastaet det fra, med det? Og siden 2. verdenskrig? Nationalismen er ikke højre eller venstre på det politiske spektrum, hvis vi skal definitionssperge. Det er en tredje vej. Men AfD er mildt indvandringsskeptiske og, omend de er koshercertifierede, så accepteres ikke nogen form for modstand mod det multikulturelle samfund.

Opløsningen af Tyskland som nation, såvel som vi oplever det her til lands, er en ufravigelig kurs. Demokratiet er blot et værktøj, og fungerer det ikke ser vi i stedet andre undertrykkende metoder og midler taget i brug. Det lader ikke til at gøre nogen forskel om disse metoder er imod “demokratiets ånd”. Tilsyneladende. Politisk frihed og mangfoldighed er et dødt meme.

Torsdag trådte Thomas Kemmerich fra det liberale FDP tilbage som leder af den tyske delstat.

Han blev ellers valgt onsdag, da CDU og Alternative für Deutschland (AfD) noget overraskende slog pjalterne sammen om at støtte Kemmerich som leder.

– Vi ønsker et nyt valg for at fjerne pletten af AfD’s støtte fra lederskabet, lød det fra Kemmerich. Han tilføjede, at hans fratrædelse var “uundgåelig”.

Den 54-årige politiker bad om at få opløst delstatsparlamentet og få udskrevet nyvalg.

Demokratiet er godt på papiret og katastrofalt i praksis. Folket styrer? Årh hvad, fedt. Men det er kun via vores totale tilstand af at være indsovset i vores egen selvfede opfattelse af dette styresystem, at vi tror det er det højeste politiske gode.

Glansen er i den grad gået af det danske og tyske demokrati. Og det svenske. Og det norske. Og det belgiske. Og det hollandske. Og det franske. Og det spanske. Indsæt land til du segner. Det er en illusion, og en illustration af svaghed, magtesløshed, middelmådighed og selvdestruktion. Det har i land efter land i Vesterlandet bragt de værste af de værste til roret, og det absolutte vanstyre af tidligere stabile, homogene fædrelande, behøver ikke afføde nogen længere analyse for at se, at der er noget ganske forfærdeligt galt. Vi har ikke ladet os korrumpere og udmanøvrere som herrer i eget hus på trods af demokratiet men i kraft af det.

Tysklands hysteri omkring AfD og den patetiske situation i Thüringen er, ligesom Brexit, et indblik i hvad de sande magthavere mener om demokratiet, når det ikke er under deres fulde kontrol. Nyt system, tak!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenEvolationSvend GoengeSorteSlyngelBåt Båtsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Blæser læser

Der var på nogle uger siden en propaganda film der blev promoveret en del i den danske løgnepresse som du blandt andet kan se her ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/boern-bliver-gasset/7963615
Problemet er at selve filmen er (var? aner ikke om den stadigvæk kører) biograffilm og jeg giver af åbenlyse grunde ikke penge for at se så åbenlyst propaganda. Men når den kommer på TV eller andet så gennemgår jeg hele videoen for løgne og propaganda i en Blæserartikel. Jeg ser den gerne flere gange, da jeg godt vil skrive en artikel til som er længere end de andre artikler jeg har skrevet. Var det en Youtubevideo så havde jeg for længst skrevet en artikel hvor jeg gennemgår videoen.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Jeg håber at “the cathedral” overspiller deres hånd, så flere og flere indser at politikere-medier-meningsdannere ikke er på folkets side. Denne handling fra Merkel mv., er så grotesk at det må give lidt wtf-moments rundt omkring.

I UK fortalte Farage at manden på gaden er virkelig vred over cirkus Brexit, og i US er tilliden til medierne helt i bund. Den faldede tiltro til medier og politikere, er en mindre whitepill for mit vedkommende.

Oversætteren
Skribent

Jamen det går da bestemt den rigtige vej.

SorteSlyngel
Redaktør

Demokratiet kan selvfølgelig tilsidesættes, hvis det ikke følger deres planer.

Oversætteren
Skribent

Det har aldrig handlet om folkets vilje. Det har altid handlet om magthavernes personlige interesse.

Svend Goenge
Redaktør

Etablissementets foragt for folkets stemme og dermed deres vilje er decideret vederstyggelig. Det er som at råbe om hjælp, mens man bliver druknet af den selv samme person, hvis opgave det var at varetage ens velvære.

Dk-sxkyW4AAP5FB.jpg
Evolation
Blæser læser
Evolation

AfD er, så vidt jeg kan se, rimelig moderate Civ-Nat Zio-Cons, men for globalisterne er alle, som ikke hylder og fejrer afviklingen af vestlig civilisation, de rene Naahtzees …

Oversætteren
Skribent

Ja de tillader selv ikke den mindste dissidens. Sic semper tyrannis.

Oversætteren
Skribent

Ligemeget hvilken styreform man har i en nation, så har folket altid den endelige stemme. Det er dem, der skal gå på arbejde hverdag og holde hjulene igang. De kan når som helst holde op med det og så få gennemtvunget politiske reformer.