Hjem / Verden / Schweiz stemmer om at gøre homofile urørlige

Schweiz stemmer om at gøre homofile urørlige

Hvad de gør i soveværelset rager mig en pind. Bare de lader mit numsehul være, hø hø hø.” Det har været Normiedanmarks holdning gennem årtier, men det var aldrig på tapetet at nogen skulle have deres samfund i fred, i en byttehandel for tolerance for homolobbyens skadelige aktiviteter.

Det har været hensigten, lige siden Weimartysklands uhyrligheder, at undergrave det traditionelle, heteroseksuelle, monogame samfund bygget op omkring den klippestabile kernefamilie, og gøre den ægteskabelige institution til noget der let kan briste og som definitionsmæssig er grænseløs.

I den forbindelse er spredningen af homofili som en normaltilstand man kan udleve uden restriktioner blot et af mange værktøjer.

For at promovere denne “nye normaltilstand”, må man nødvendigvis afskaffe og ulovliggøre den gamle normaltilstand. Vil man i strid med naturen leve i en samfundsmæssig illusion, skal tale og handling der repræsenterer det gamle Europa forbydes ved lov.

Det har de hellige demokratier i Europa indført nærmest overalt og den selvindbildte frihed er i virkelighedens verden erstattet af grove indskrænkninger på ytringsfriheden, samt en dæmonisering af dissidenter der arbejder for helt basale folkerettigheder, herunder retten til at eksistere som folk.

Schweiz skal hen og sætte et kryds.

Søndag går schweizerne til folkeafstemning om, hvorvidt diskrimination af homoseksuelle skal forbydes ved lov.

Parlamentet vedtog allerede i 2018 en udvidelse af racismeparagraffen, så den også skulle beskytte mod diskrimination på baggrund af seksuel orientering.

Men modstandere af loven har imidlertid samlet de 50.000 underskrifter ind, som kræves for at sende loven til godkendelse ved en folkeafstemning.

Hvis vælgerne i Schweiz stemmer ja til den nye lov, vil homofobi fremover være forbudt på samme måde, som diskrimination på baggrund af race, køn og religion er det i dag.

I grove tilfælde kan man få tre års fængsel for at overtræde loven.

Som man kan se er der allerede i Schweiz et smalt vindue for hvad man må tale om åbent. Præcis som i Danmark er Schweiz kastet ud i en demografisk storm, og deres skæbne er som vores at blive en minoritet inden for få årtier. I denne skæbnestund har også Schweiz (((racismeparagraffer))) til at gennemtvinge multikulturen med statslig undertrykkelse, censur og selvcensur.

Regeringen har understreget, at loven ikke vil begrænse den offentlige debat eller have betydning for private samtaler.

Også vittigheder om homoseksuelle vil stadig være tilladt, “så længe de respekterer menneskelig værdighed”, har indenrigsminister Alain Berset sagt i en video til vælgerne.

Se, ven. Du må stadig lave vittiheder. Bare din vittighed ikke falder inden for regimets gummiparagraf. Friheden eksisterer! Et nifoldigt leve for demokratiet!

Lyndon B. Johnson erklærede at (((Hart Celler Act))), indvandringsloven i USA fra 1965, ikke ville forskubbe den demografiske balance. Men grænseløs indstrømning af racefremmede er naturligvis ikke noget der bøjer sig for løgnagtig retorik, og i dag er hvide børn en minoritet i deres eget fædreland.

Med et pennestrøg afskaffes USA som folkehjem efter fire årtiers intens jødisk aktivisme.

Det samme gælder homofili. Det er enten eller. Enten beskytter du kernefamilien eller også åbner du op for Weimar. Europa har sat kursen mod selvdestruktion. Er denne udgave af 20’erne mon noget der vil afkaste en brav redningsreaktion i vores 30’ere? Det er vi alle med til at afgøre.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Årtusindets gayop: Gyldent Daggry “kriminel organisation”

Demokrati. Redaktionen gider snart ikke skrive mere om det. Dets sande ansigt er nærmest satanisk …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenOversætterenKristian NissSorteSlyngelGermansk overherredømme Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

næsten alle jøder er homoer som deres gud mammon/molech/satan også er

SorteSlyngel
Redaktør

Censur er dumt. Selvcensur er dummere.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Oversætteren
Skribent

Pointen er jo netop, at loven skal begrænse den offentlige debat.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Tink tink tink… Ahem. FUCK BØSSER FUCK TRANNIES FUCK JØDER OG FFFUUUUUUUCCCCKKKKKK PEDELLER!!1