Hjem / Indsigt / En pan-europæisk koalition

En pan-europæisk koalition

30erne viste os, at et par nationer ikke kan bekæmpe hele resten af verden. USA er den eneste europæiske nation som er stærk nok til at stå alene, men i USA er jødisk indflydelse stærkest, og de er placeret langt fra det europæiske fastland. Løsningen må være en pan-europæisk koalition.

Efterhånden som indvandringen fortsætter og multikulturen udvikler sig, vil europæere flytte væk fra problemerne, sågar til andre nationer som var tilfældet i de afrikanske kolonier. Hermed vil de europæiske folk koncentreres geografisk.

Samtidig er vores nationalstater, lokale sprog, og lokale kulturer i høj grad dekonstruerede, så der ikke er meget i vejen for at vi kan samles om den laveste fællesnævner: Vores races overlevelse.

EU og NATO er kontrollerede og forfejlede, hvorfor mange er mistænkelige overfor internationale samarbejder, men konceptet er i sig selv ikke forfejlet. Sammen står man stærkere, og man kan i højere grad udøve politisk indflydelse. Vi skal ikke stå sammen om at bestemme lokale mængden af kanel i bagværk, eller om at gå i krig for Israel, men om at konfrontere store politiske spørgsmål omhandlende vores races overlevelse: Masseindvandring, repatriering, jødisk indflydelse, global frihandel, urbanisering, vores fødselsrater, osv.

Jeg kan ikke pege på nogen eksisterende bevægelse, men det vil være nyttigt allerede nu at knytte internationale forbindelser.

Om Alexander

Tjek også

Love Letter to America

I har måske allerede set nogle videoklip med Yuri Bezmenov, KGB afhopperen, som havde erfaring …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
AlexanderClaus BoatsinkerIngolf GaboldsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Apropos så er der Scandza forum i Zagreb den anden maj.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det fint at drømme, men skal vi ikke fokusere på at bygge noget lokalt og derefter nationalt op først.

Claus Boatsinker
Redaktør

Langt de fleste nationalistiske organisationer i Europa arbejder og mødes på tværs af grænserne. APF er på vågeblus, men udgangspunktet, vilje til samarbejde og forbrødring, er her allerede fra nord yil syd og øst til vest. Vi skal bare vise vilje til at yde, dedikere vores tid og midler, og så bliver tætte, stærke bånd også knyttet.