Hjem / Samfund / Frivillig segregation forbudt på danske gymnasier

Frivillig segregation forbudt på danske gymnasier

Det er et faktum, at vi i dagens Danmark er fanget i hvad der kun kan beskrives som et endeløst hul af multikultur. Vi vader rundt i et hav af usle perkere med tilhørende spytsprog, skægbørn i sorte dunjakker på strøget, ækle shawarmaer samt konstant uro og utryghed.

Hvad ville være en komplet naturlig reaktion i en situation som vores?
»Man kunne kyle de fremmede på porten, tænker du nok.« Nej, det er ikke realistisk i øjeblikket. Der er ikke et eneste parti i folketinget der forsøger at redde Danmark, så den løsning har lange udsigter.

»Jamen, hvad så hvis vi holdt os væk fra disse fremmede skabninger?«
Det virker som en fornuftig løsning på den korte bane. Red dem der vil reddes og lad resten af samfundet opleve glæderne ved det Danmark, som de selv har valgt at acceptere i forbindelse med deres passivitet.

Det eneste lille problem er bare, at ghettoerne rives ned. De fremmede elementer fordeles ud i alle afkroge af landet – vi skal alle sammen mærke glæden ved multikultur. Om ganske få år vil jeg påstå, at stort set intet sted er perkerfrit. Ikke engang på landets offentlige uddannelsesinstitutioner må man få fred for Ali og Mohammed. Du skal som studerende på Greve Gymnasium tvinges til samvær med disse ørkenprimater i din frokostpause.

At du ikke kan sidde og spise din frikadellemad uden at Mohammed sidder og skuler i din retning, er ikke ligefrem rangeret særlig højt på nogens ønskeliste.


Hold dig væk fra det ædle danske stykke smørrebrød, Mohammed! 

Den oprindelige artikel refererer til en analyse foretaget af Danmarks Evalueringsinstitut, der konkluderede, at elever med dansk baggrund fravælger gymnasier, hvor andelen af ikkevestlige elever er på 30% eller derover.

Forståeligt nok. Man vil rent instinktivt vælge nogen man kan indgå i sociale aktiviteter, hyggelige dialoger og andre meningsfulde interaktioner med. Selvfølgelig vil man så være mere tilbøjelig til at vælge en med hvem, man deler kultur, race, sprog og lignende betydningsfulde kriterier. Sådan er vi som mennesker rent genetisk skruet sammen. Det gør ingen forskel, hvilken race man tilhører – ens egen race vil instinktivt altid være at foretrække.

Hvis man eksempelvis ser på USA, så springer det frem med uddannelsesinstitutioner, som du kun kan blive optaget på, hvis du er neger. De sorte i USA er kraftige fortalere for raceadskillelse, når det kommer til uddannelse. De bygger bare som sædvanlig deres begrundelse på: »Ugga ugga. Hvid. Mand. Ond. Bugga.«

På disse neger-skoler laver de altså ikke sjov. Alle lærerne er negere, kantinepersonalet er negere, eleverne er negere – ja de er faktisk alle negere. De undervises endda i negere. Eller rettere i negerhistorie. Ikke at der er noget spændende eller meningsfyldt at lære i forbindelse med det – men det højner selvfølgelig deres moral og etniske stolthed. Så kan man jo undre sig over hvorfor det kun er negere, der må få lov til sådanne ting.

Kære Folketing, når I nu ikke vil lade os sparke alle de fremmede ud på røv og albuer, så gør det da i det mindste muligt for os at kunne undgå at være i direkte kontakt med dem. Kærligst, perkerflænser88.

Om SorteSlyngel

Tjek også

Muggifolk i Australien spreder corona – hvide får skylden

Man skal lidt ned i TV2’s artikel “De havde coronavirussen under kontrol, men nu er …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Herr ShekellieberIngolf GaboldsenDansker under multikultur 2020VikingOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Viking
Gæst
Viking

Og hvis man snakker om dette offentligt bliver man anset som terrorrist!

Jeremy Meilhac fortæller om dengang, han blev anholdt af politiets antiterrorkorps på en falsk mistanke.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

På Sydkystens Gymnasium i Ishøj, har man lavet total knæfald for Islam. Bliver de kritiseret, så ringer ledelsen til politiet og siger der er optakt til et højreradikalt terrorangreb.

Daniel Blüme og Lene Gammelgaard Müller er den værste af slagsen.

Viking
Gæst
Viking

Du har fuldkommen ret.

Det staves “Daniel Blum” han ejer forresten noget der hedder vizper!

Schmeisser
Gæst
Schmeisser

Hvor er det til grin at høj-arieren skal belemres i sin hverdag af disse genetiske misfostre, der kun tænker på at begå kriminalitet og voldtage hvide kvinder.

Uglen
Blæser læser
Uglen

Ja, ja. Jeg ved godt det kan være ret nederen at blive udsat for gruppevoldtægt, bandeskyderier, og lastbilangreb. Men jeg vil nu mene at det er en pris der er værd at betale for autentisk shawarma. Når man tager de kulinariske underværker vi får i retur i betragtning, så synes jeg slet ikke at det er til grin.

Oversætteren
Skribent

“Der er ikke et eneste parti i folketinget, der forsøger at redde Danmark”. Arr synes nu godt lige, at vi kan give Nye Borgerlige lidt kredit. De har sagt og foreslået nogle gode ting.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg gik personligt på Viby Gymnasie som har været en del I nyhederne nu her. Allerede dengang var det en rotterede uden lige og da det ligger lige ved siden af en masse ghettoblokke så kom perkere der slet ikke gik på skolen ind og hang ud I vores lokaler og sofahjørner.

Hvis I har børn så må I være sikre på at deres institutioner ikke er perkerbefængte.

Uglen
Blæser læser
Uglen

Godt råd. Men hvor finder man en institution der ikke er befængt med laverestående menneskeaber? Det er min erfaring, at man enten har valget mellem en institution der har et moderat antal af muggidyr, eller en institution der er fyldt til randen med muggidyr.

Der er sgu snart ikke nogle steder hvor man er fri fra den brune plage.

Oversætteren
Skribent

Uglen: Spar penge op til en privatskole. Det er en god idé.

Svend Goenge
Skribent

Jeg outsourcer personligt mine børns uddannelse til Varg Vikernes og hans sydfranske hjemmeskolingsprogram.

1506114342268.jpg
Dansker under multikultur 2020
Gæst
Dansker under multikultur 2020

hej, er i en gymnasieklasse hvor 90% af eleverne er muslimer. Hvad synes i jeg skal gøre?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

find en anden uddannelse, sig til dine forældre det pga perkerne.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Du må meget gerne fortælle om dine oplevelser.