Breaking News
Hjem / Andet / Den bizarre Finn Nørgaard-kult

Den bizarre Finn Nørgaard-kult

Man skulle tro at et terrorangreb af klassisk snit, det vil sige en Allah Snackbar-råbende muggi der skyder med skarpt eller udløser bombevest, ville være en brat opvågnen for slumrende dellesjæle.

I tilfældet med Krudttønden hvor danskeren Finn Nørgaard og jøden Dan Uzan blev skudt af just sådan en Folketings-inviteret skodmuggi, er der i stedet for en “smid muhamedanerrotterne til helvede”-reaktion, opstået en grotesk kult som arbejder 2% for at mindes Finn Nørgaard og 100-120% for at Danmark skal destrueres og folket skal slettes fra det forpinte landkort.

Blomster var at finde ved synagogen, et flammekast fra redaktionen i nummer 14.

Finn Nørgaard-foreningen er nu en prisuddelende institution, som ironisk nok lefler for de fremmede, der kostede navngiveren til foreningen hans liv.

“Du tager pis på os, Claus. Det er valentinsdag, ikke første april, nnguy.” Gid det var så vel. Gid Dagens Blæser årligt modtog priser og hæder fra Finn Nørgaard-foreningen, som et af de få medier der arbejder for konstruktive løsninger i kølvandet på hans død. Havde nationalister kunne sætte dagsordenen i Danmark de seneste årtier, ville Finn være i live.

Finn Nørgaard-prisen går i år til en forening

Finn Nørgaard-prisen går i år til den socioøkonomiske forening C:NTACT. Det er netop kommet frem i Landstingssalen på Christiansborg.

C:NTACT arbejder med menneskers personlige historier ved at formidle dem gennem teater-, radio-og filmproduktioner. Finn Nørgaard-foreningen begrunder udvælgelsen med, at ”C:NTACT gør det lettere for os allesammen ved at åbne for nye menneskelige fortællinger”.

Finn Nørgaards efterladte uddyber, at C:NTACT hjælper danskerne til at nedbryde tabuer og blive klogere på mennesker, som de kun kender bag skærmen. Med prisen følger også 50.000 kroner.

C:NTACT laver multikulturelt teater og inkluderer fremmede, for eksempel nyankomne “flygtninge” og “marginaliserede indvandrerkvinder” i deres kattedameopkast. Længe leve Finn Nørgaards minde??? Øh. Jeg er paf. Læs selv på deres hjemmeside. Det er en krydsning af Alternativet og Dansk Flygningehjælp. I guder.

– Det er primært projekter fra civilsamfundet, der er blevet vurderet. Og der har været rigtigt mange kandidater i spil i år, fortæller sekratariatschef i foreningen, Pia Toftdal, til TV 2: .

– Jeg vil gerne have, at danskerne tænker over, hvordan vi inkluderer de unge og sørger for, at vi taler med dem og ikke om dem. Vi skal ud og møde nogle mennesker, som vi ikke kender, for det kan forebygge had. 

Vinderen vil også modtage en pris på 50.000 kroner. Sidste år gik prisen til Niddal El-Jabri for hans kamp for at inkludere minoritetsetniske danskere i det danske fællesskab.

En dansker bliver skudt af en perker. På grund af en bevidst import af folk fra Mellemøsten, Afrika, Centralasien og Asien. Denne Finn må rotere i sin grav, om han efterfølgende kunne se folk vanære hans navn ved at hælde penge ud over muggier, der vil have del i vores fædreland. Er det ikke nok at et næsten enigt Folketing gør dette 365 dage om året?

Inden uddelingen af shekels til folkeforrædere var der da også et optog fra Finn Nørgaard-kulten. Luk øjnen og forestil dig det mest tåkrummende du kan. Prøv engang.

Du kom ikke tæt på.

Fredag formiddag fandt et mindre fredsoptog sted fra Trianglen til Krudttønden på Østerbro. Optoget fandt sted for at markere, at det femårsdagen for terrorangrebet, og at det falder sammen med Valentinsdag. På bannerne stod der “Dine+Mine børn – vores ansvar”. Bag optoget stod Fredsprojektet mod Racisme – Kærlighed og Kage og Klezmofobia. (KKK, bææsjd! suk -red.)

Jeg har ingen kærlighed til dellefløjen og deres selvdestruktive Israel-slikkeri, men der må da for sørensen være nogen mennesker blandt dette tossepak, der kan se at de er ude på en glidebane, der er omtrent så ekstremistisk som den Muggi McMuggifjæs, der skød Finn Nørgaard, var i 2015. Jeg har ikke forhåbninger om at de kan slippe deres bundløse forelskelse i jøder bosat i Danmark og Tel Aviv, men at arbejde – som danske jøder har gjort fra første færd – for multikultur og befolkningsudskiftning, er så absurd og ubegribeligt at man knapt ved hvad en passende reaktion burde være.

Hvor er det dog ekstremt vammelt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Der var engang et borgerforslag

Der var engang for længe siden en fæl godhedsheks, der luskede rundt oppe i det …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Torsten TorholocausterOversætterenClausHerr Shekellieber Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

En Slamperker™ i HugoBoss trøje… Ærgerlig situation.

“Senere instruerede han(Nørgaard) dokumentarfilmen Boomerang drengen fra 2004 og stod for produktionen af dokumentarfilmen om restaurant-kæden Lê Lê: Lê Lê – De jyske vietnamesere fra 2008… For TV 2 instruerede og producerede Nørgaard En anden vej: Historien om fire nydanskere og en koncernchef, der fulgte direktør Stine Bosse og fire unge nydanskere med en kriminel baggrund på pilgrimsruten Caminoen.”

Jeg tror desværre at dette er præcis hvad den “gode” Finn ville have ønsket.

S

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hugo boss er også begyndt at lave mutli kulti reklamer

SorteSlyngel
Skribent

Jeg hørte godt i radioavisen på vej hjem fra arbejde en fra Finn Nørgaard-foreningen sige, at deres arbejde var at formindske chancen for ekstremisme.

Jeg var nær kørt i grøften.. for det var jo ikke perker-“ekstremisme”, manden mente..

Oversætteren
Skribent

Det er ret interessant med Finn Nørgaard, fordi han var jo en typisk storbysliberal, der faktisk blev “radikaliseret” af at arbejde med de her unge. Han var for multikultur og islamisk indvandring, indtil han begyndte at møde disse mennesker i virkeligeheden. Og da han opdagede, at der var problemer med at hente alle disse mennesker herop, da begyndte han at komme til frikadellearrangementer såsom trykkefrihedsselskabet og Lars Wilks komiteten. Og det kostede ham jo så livet, kan man sige. Det kunne jo være sjovt at se, hvor han havde været henne idag, hvis han ikke var blevet slået ihjel.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Hver gang de fremmede gør tåbelige og destruktive ting, så har magthavere og medier altid den samme anti-hvide reaktion/konklusion:

Det er vigtigste er altid, at hændelsen ikke fører til mere “racisme”, “xenofobi”, “islamofobi”, “anti-semitisme” etc.

Man bliver så f…. træt!

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/terroroffers-soester-tragisk-at-de-skulle-lade-livet-for-ondskaben/8003421

“Også regeringen benytter årsdagen for terrorangrebet som springbræt til noget konstruktivt. Man barsler ifølge ministeren med en handlingsplan mod antisemitisme, som ser offentlighedens lys senere på året.

– Den kommer til at indeholde flere elementer, men fokus skal blandt andet være på at gøre den nye generation opmærksom på antisemitisme og holocaust. Handlingsplanen skal laves i samarbejde med dem, det drejer sig om, blandt andre Det Jødiske Samfund, siger Nick Hækkerup (S).”

Vildt som de kan blive ved med at koge suppe på den samme kosherhøne – nu på femoghalvfjerdsindstyvende år.

Oversætteren
Skribent

Vi er tydeligvis ikke herre i eget hus.