Hjem / Danmark / Sigurd Barrett i usmageligt angreb på Sønderjylland

Sigurd Barrett i usmageligt angreb på Sønderjylland

Nogen folk udviser en frækhed der er så højt på DIF (Den internationale Frækhedsskala), at man lige skal gnide sine blå øjne og se om det virkelig er sandt. Sigurd Barrett er en af disse typer, som i en kommende genrejsning af den danske nationalstat vilblive landsforvist, rullet i tjære og fjer.

Skam over Sigurd, skam over Grænseforeningen.

Sønderjylland markerer i år 100-året for genforeningen med Danmark, efter at landsdelen gennem mere end 50 år var underlagt tysk flag.

I den forbindelse har Grænseforeningen ønsket at forny den gamle sang ‘Det haver så nyligen regnet’, og til opgaven har foreningen hyret sanger, entertainer og historiker Sigurd Barrett.

Hvorfor i alverden man ville pille ved den lyrik, som ikke blot er relevant i forhold til Katastrofen efter 1864, men i Slesvigs tusindårige kamp mod fortyskning af dette pæredanske hjerteland, det må kun de rodløse spelthippier i Grænseforeningen fatte.

Her er deres fornærmende makværk, forfattet af Sigurd Barrett:

Før lød første vers: 
Det haver så nyligen regnet,
det har stormet og pisket i vor lund.
Frø af ugræs er føget over hegnet,
åg på nakke og lås for vor mund.
Årets løb har sin lov,
der blev lyst i vor skov,
ak, hvor kort, indtil alt er stormens rov.

Nu lyder det: 
Det har været et vildt og voldsomt regnvejr, 
Og det drypper fra træerne endnu
Frygt for andre har hersket på vor egn her, 
Fremmedhad sprængte tillidsbånd itu.

Kommentar overflødig, men… Disse djævle som fandt dette godt nok til at gå videre med i stedet for at overfuse Barrett for denne lyriske snotklat i ansigtet på det danske folk, inklusiv de sønderjyder der stadig bor under fremmed flag på Moder Danmarks frodige muld, burde skamme sig til de ligger i kisten.

Tænk at udvise en sådan historieløs opførsel og bruge Grænseforeningens navn. Tænk at bruge linjen “fremmedhad sprængte tillidsbånd itu”, når en overlevelseskamp for denne kernedanske egn ikke blot betød tabet af dansk blod såvel som jord, men at opkaste den under en tid hvor hele Danmark står til at blive opløst i et multikulturelt helvede, som betyder nationens undergang og tabet af folkehjemmet. Tillidsbånd skal styrkes landsmænd imellem, og ikke til fremmede indtrængere.

Det er en ubeskrivelig frækhed, som ikke bare er symbolsk. Vi skal ikke finde os i disse knive i ryggen. Har man én kugle blot, og valget står mellem den fremmede fjende og forræderen blandt ens egne. Ja, vi kender dette sande og smukke Codreanu-citat…

Tænk på en given krig gennem historien, hvor en fremmed magt har angrebet et land, og det land der bekæmper de fremmede soldater, for at beskytte fædreland og æt, beskyldes for “frygt for andre hersker” og “fremmedhad”.

Forestil dig at en eller flere bryder ind i dit hus, og Barrett håner dig for at forsvare dit hjem og protestere mod deres ophold og tyveri. Hvor frækt er det lige?

Kampen for Slesvig behøver ikke igen føre til blodbad mellem dansken og vores sydlige nabo. Aldrig igen. Sådanne udvekslinger af jord kan ske i fred og fordragelighed, og Danmark kan på lang sigt heles. Men det er i fjerne horisonter og fremtidige generationer at Owshlag atter bliver Okslev og IKEAstad atter bliver Lund. For ikke at tale om vort Grønland.

Men indtil da skal vi ærekært søge at komme den vej, og ikke lade os tilsværte af Grænseforeningen og Sigurd Barretts dumsmarte og usmagelige angreb på Slesvig og det danske folks overlevelseskamp.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ghettodebattens grimme ansigt

Man kan lige så godt starte med et “suk”. For når snakken falder på ghettopolitiske …

13
Efterlad et svar

avatar
 
6 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Claus BoatsinkerEvolationSorteSlyngelLarsLarsenDen Gamle Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg har hørt at Bjørn har taget skarpt afstand fra Sigurd Barretts forræderiske handlinger… I sandhed en mørk stund for Sigurd.

Svend Goenge
Skribent

“Hejsa og velkommen til Sigurds Bjørnetjeneste, hvor det i dag skal handle om at forpurre ethvert forsøg på at styrke det danske folkefællesskab!”

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

comment image

Fremmedhad? Næ, ik rigtigt.
Folkeforræderhad? Jep.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Sigurd har altid været for skabsbøsser, hans børne-tv var 100% soja.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Trine er en forgangskvinde!

Hun har ikke indregistreret sin bil, hun betaler ikke skat, hun har sendt en suverænitetserklæring til Dronningen, hun indberetter ikke længere regnskaber, hun sender ikke fakturaer, hun har afmeldt sig Fødevarestyrelsens registrering og det statskontrollerede Ø-mærke.

www.bt.dk/samfund/trine-har-meldt-sig-ud-af-staten-jeg-kan-ikke-se-det-solidariske-i-vores-samfund

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Tyskerne er vore venner. De er ikke frø af ugræs. Dette frø af ugræs består af muggierne og andet affald.