Hjem / Andet / Racekrig vs hårdt arbejde for sagen

Racekrig vs hårdt arbejde for sagen

Jeg lever i et ekkokammer hvad angår medier, så jeg kan kun rapportere om hvad andre i bevægelsen siger, eller hvad jeg selv oplever. Her følger føstnævnte. Jeg hørte episode 39 af Patriotic Weekly Review med Mark Collett som vært og Jared Taylor som gæst, og de kom med nogle sande guldkorn.

Jared Taylor bliver spurgt af en seer om, hvad han mener om William Luther Pierce og hans bog The Turner Diaries. “Jeg har aldrig læst The Turner Diaries, jeg har læst en anden af hans noveller, Hunter. Det viser sig at han er en bedre forfatter end jeg havde troet. På den anden side, så tror jeg ikke at denne form for voldspromovering overhoved er nyttig for vores bevægelse. Ideen om at vi vil have rebets dag og hænge alle forræderne, alt dette er meget meget uhensigtsmæssigt. Jeg mener der er 2 grunde til at modsætte sig denne ide. 1, rent taktisk får det os til at ligne farlige fanatikere, og 2, af moralske årsager…”

Mark Collett forsætter, “Jeg er enig, jeg har haft glæde af flere af Pierces akademiske tekster, men hans to noveller har gjort meget lidt for at fremme bevægelsen, og har bragt mange af vores unge mænd ind i en fantasiverden, som har forhindret disse unge mænd fra at blive aktive medlemmer i en reel bevægelse. Det var den største frustration for mig da jeg var aktiv i BNP og man spurgte folk om hjælp til at dele flyveblade ud, og svaret fra en bestemt type af vores tilhængere var, well mate, jeg kommer ikke ud og hjælper dig, fordi jeg venter på racekrigen, eller det store kollaps, og dette blev brugt som en undskyldning til at undgå reelt hårdt arbejde… Der er gået 10-15 år siden da, og der har ikke været noget kollaps, og disse mennesker har ikke bidraget til bevægelsen.”

Jared slutter emnet af med en vittighed, “Her har du alle disse unge hvide mænd, som er klar til at dø for bevægelsen. Hvis de kunne, så ville de smilende marchere direkte ind i Valhalla, hvis de vidste at deres død ville redde den hvide race. Er de villige til at arbejde for den hvide race? Nej!”

Om Alexander

Tjek også

TV2 presser Weimardanmark ud i utænkelige perversiteter

Mor laver porno. Millioner af licensshekels flyder til TV2, der altid leverer brændstof til Dagens …

6
Efterlad et svar

avatar
 
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
SorteSlyngelAlexanderRasmus PaludanOversætterenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Det kræver noget seriøs viljestyrke, og det er der ikke mange der har.

Claus Boatsinker
Redaktør

Jeg vil ikke lade som om jeg ikke elsker Pierces bøger. Selvfølgelig skal man acceptere at det Fuld LARP og at selvjustits (retfærdiggjort eller ej) ikke fører til væbnet revolution i vor tid. Men sandt nok at dem der mest vil have “at der fandeme skal ske noget” også er dem der som regel gør nul og en fims.

Oversætteren
Skribent

At fedposte er bare en undskyldning for ikke at gøre noget.

“Tag et træ: Enten er det godt, og så er dets frugt også god, eller det er dårligt, og så er dets frugt også dårlig. For et træ kendes på frugten.”

Man er, hvad man gør.

Rasmus Paludan
Gæst

gg