Hjem / Radio / Radio 266b Afsnit 145 – Højtflyvende had

Radio 266b Afsnit 145 – Højtflyvende had

Vi lægger ud med et klip fra lydbogen “Jonni Hansens dagbog”, som helt klart eksisterer i virkeligheden, og det bliver kun værre derfra.

Ugens emner:
SAS-reklame
Grænse(løs)foreningen
Tørklæder i hæren
Stram Kurs Youtube-bandlysning

Hjemmeside: dagensblaeser.net
RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Radio 266b – Afsnit 148 – Del 1 af 8

Vi har Anders Kjær på besøg som giver lidt en opsummering af det seneste afsnit …

15
Efterlad et svar

avatar
 
7 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
justanotherjwalknavnKasket Karl med ÅLars Agerbæk med Æholocauster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Mere Jonni’s dagbog tak.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Helt klart! 😀

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

helt klart -hvad er der blevet af ham ? Synes han var en interessant person selvom han var overvægtig og svinede morten og peter til og kaldte den slags tv med udviklingshæmmede ‘det vender sig i mig’ i ekstra bladet -han kan da bare lade være med at se det lol

Kasket Karl med Å
Gæst
Kasket Karl med Å

Båt båt bot find lige vej gennem Rusland. Når du kommer der ud,hvor du (måske) kan se Japan,er the land of the free lige på den anden side. Led videre. Dagbogen er rigtig god,men Glen Gerts autokamper var også grieren.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Selvom det dejligt at der var så meget modstand mod reklamen, så det ærgerligt folk først vågner op når noget “uvæsentlig” som kulturelle symboler bliver klandret. Vi er længe blevet direkte angrebet på vores ophav, og det bliver slet ikke bemærket.
Vi er stadig ved et punkt, hvor de fleste af vores “ligesindet”, tror på at så længe alle de fremmede tager smørrebrød, frikadeller osv til sig, så skal det nok gå, uanset om der er 500.000 eller 2.000.000 negere, muggier og asiater i landet. DF og NB er ikke klare i mælet, de veksler mellem en form for integration og assimilation, der er udefineret.

Der er ingen brok over Katjes reklamer, TV2s Go Aften Danmark klip med smilende fremmedeborgere mellem segmenter. Der er ingen kritik af Hollywoods massive propaganda og kritik af kulturlivet der tager alt til sig derfra, uden respekt for noget som helst.

Jeg kan dog glæde mig ved at DRs nye satsning “Når støvet har lagt sig” ikke bliver set, mens ny-fortolkningen af Morten Koch-universet “Badehotellet” aldrig er blevet set af så mange.
“Når støvet har lagt sig” handler forresten om en terrorhændelse, mon ikke man det viser sig at det de frygtelige højreekstremister der har begået dette. EU-direktiver fastslår jo at indvandring ikke skal sættes i dårligt lys i public-service sammenhæng.
Både “Badehotellet” og den nye film “De forbandede år” tegner forresten et mere sentimentalt billede af folk der bedrev arbejde, der kom nationalsocialisterne til gode, end hidtil set i dansk favør, ihvertfald ikke siden 50erne.

Hele genforeningen var et modsvar til det tyske riges kulturimperialisme, folket valgte Danmark til fordi de ikke gad at se til imens deres kultur blev tilsiddesat. Hvis det ikke var fordi vi levede i en klovneverden, så skulle man tro at Grænseforeningen var en parodi.

Stram Kurs er dødt, der har ikke været nogen udvikling i partiets virke siden valget, det uholdbart at besøge ghettoer og skoler for at udstille disse typer og politiets manglende formået i dette sammenhæng. Efterhånden er det bare en mere potent SIAD. Paludans snæversynet tilgang er også til grin han giver skylden på journalister der har en historik med at brokket sig til Youtube, men vælger ikke at kritisere dem der står for disse retningslinjer, nemlig ADL.

Man lancerede en podcast “Nationens Kurs”, men det eneste man taler om er kontroverser der er fulgt med seneste tids gerninger, i partiets favør. Hvad med noget reelt kulturkritik.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Det var nån i chatten till gårdagens Radio Nordfront som hävdade att Rasmus Paludan är utvald. Stram Kurs till Tel Aviv eller?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Han ligner samt hans handlinger. Syntes også det var underligt at han fra den ene dag til den anden kunne få massiv politibeskyttelse fra at hyre vagtværn på egen hånd.

Alexander
Blæser læser

Han har besøgt Israel og græd ved dagen for krystalnatten, men han er ikke jøde.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

græd han -Hvor ved du det fra ? som om han ikke var kvalmende pro jødisk nok i forvejen -fede læs lort

navn
Gæst

hvor helvede blev sankt Brenton filmen af???

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Køb dansk. Køb lokalt. Slagtere. Bagere. Bønder. Enkeltmandsvirksomheder. Kan du ikke få det eller lave det selv og ikke kan undværre, så køb det direkte fra Kina uden om globale grossister/kæder der alligevel køber det fra Kina. www.aliexpress.com/

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Coof coof, nnnguy.

AffiliateLabz
Gæst

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Og så vil jeg også gerne have mig frabedt, den angloficerede udtalelse af vores sagelige Førers navn.
Jonni Hansen, skal udtales Yonni Hansen og ikke Djonni Hansen. Tak.

justanotherjwalk
Gæst
justanotherjwalk

Superkapitalisme,anarkoliberalisme eller voluntarisme… Det er store orsd,som alle dækker ideologier. Hvilken tilslutter du dig delv? Dolphismen?