Hjem / Verden / 120.000 hadhændelser!

120.000 hadhændelser!

Hvad gør man når den mangfoldige, nybritiske befolkning overvælder store områder af Storbritannien med uhørt brutal, blodig og vederstyggelig kriminalitet? Når nye former for barbari udsætter millioner af indfødte for forfærdelige overgreb?

Den eneste virkeligt acceptable respons er naturligvis at fjerne de skyldige fra Storbritannien, eftersom de har hjemme i Afrika, Mellemøsten, Centralasien og Caribien. Alternativt placerer man dem i lejre, indtil førstnævnte respons kan iværksættes.

Naturligvis er dette ikke en mulighed i det antibritiske regime, der efter 2. verdenskrig har arbejdet med ekspresfart på at opløse riget og afskaffe de engelske, walisiske og skottiske folkehjem. Man vælger i stedet, på foranledning af målrettet aktivisme fra de sædvanlige aktører, at opfinde nye ikke-kriminalitetskriterier, så ikke kun brune galninge og pakistanske tøsebesudlere løber med “æren” for det britiske mareridt.

Med “hate crime operational guidelines” indførte man i 2014 registrering og opfølgning på såkaldte hadhændelser, der ikke overtrådte selv de groteske gummiparagraffer de har, der minder om vores paragraf 266b, men som kunne tolkes som “x-fobiske” mod kvinder, homoseksuelle, muhamedanere, kønsdysforiske monstre, hændergnidende levantinere og så videre. 120.000 sådanne “hændelser” har man nu brugt politiressourcer på at efterforske. Det er et vanvittigt stort tal.

Folk er blevet opsøgt på deres arbejdspladser og i deres private hjem, i en slags politisk korrekt chikane, så regimet kunne skabe frygt hos den enkelte og få dem til at opføre sig som gode Weimar-borgere i Klovneemperiet.

Police have recorded 120,000 cases of ‘non-crime’ hate incidents – despite accepting they are not illegal – as judge warns of chilling effect on free speech as he slams ‘Gestapo’ police who quizzed businessman over ‘transphobic tweets’

Despite police accepting that such incidents are not crimes, they have still been logged on a system and can show up in criminal records checks – preventing the accused from getting jobs.  

The figures emerged as Harry Miller, a former police officer, won a court victory against Humberside Police after the force investigated him over ‘transphobic tweets’. 

Under the Hate Crime Operational Guidelines,  adopted in 2014, forces must record any actions deemed to be motivated by an element of hate, such as racism or transgender-phobic comments, even if there is no evidence to prove them.

Bemærk: det kommer på din straffeattest, at du registreres for “forkert tale”, selvom du ikke er hverken anklaget eller dømt, og udelukker dig fra dele af jobmarkedet og anden politisk motiveret diskrimination.

Politiet erkender at der går ressourcer fra normal kriminalitetsbekæmpelse til at lave dette enorme registrerings- og chikanearbejde, hvilket gør gaderne endnu mere usikre for de indfødte briter.

Storbritannien er gaven der bliver ved med at give, og man må håbe at denne massechikane kan mobilisere endnu flere dissidenter, som kan give stor vægt til en form for patriotisk alternativ, der kan samle folk til at vende den nuværende kræftsvulst af et samfund ryggen. Noget helt nyt skal til, og vi må acceptere, at det der var har fejlet, og i mangt og meget står det ikke til at redde. Nyt system, tak.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

18
Efterlad et svar

avatar
 
4 Kommentartråde
14 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
OversætterenSøg dog indsigt, menneskeEvolationClaus BoatsinkerLars Agerbæk med Æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Selv Hitler vil have synes, at dette er langt ude..

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvorfor er du anti Hitler ?

Oversætteren
Skribent

Blandt andet fordi folk, der er for ham, skriver utroligt grimt.

Alexander
Blæser læser

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Ja, hvad skal man efterhånden sige…

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

“Patients who racially abuse hospital staff could have their treatment withdrawn, an NHS trust said.”

www.bbc.com/news/uk-england-bristol-50286473

Bow down to the new overlords, whitey!

Oversætteren
Skribent

Yikes. Det lover ikke godt for fremtiden..

Evolation
Blæser læser
Evolation

“en form for patriotisk alternativ, der kan samle folk”

Ja, det bliver interessant at se om Mark, Laura og Co kan løfte denne tunge opgave med PA.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Jeg er oprigtigt nysgerrig ift. hvad, der får folk til at tænke, at der findes en politisk løsning?

De bedste hilsner.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Jeg er langtfra sikker på at “der findes en politisk løsning”, men jeg synes det er et forsøg værd …

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Jamen hvad får dig til at tænke at det er muligt?

Så længe at ((( de ))) både trykker de penge, der bruges til at forme og kontrollere samfundet med, samt indoktrinerer og fordummer masserne, mens deres biologiske våben formerer sig med den nuværende hastighed, så synes det en utopi at tro på det.

Du er nødt til at nærlæse Zions Vise Protokoller og det kommunistiske manifest.