Hjem / Samfund / Dreng overfaldet af muggier: eR dE ikKE OpDRaGeT HjEmMefrA?

Dreng overfaldet af muggier: eR dE ikKE OpDRaGeT HjEmMefrA?

Den 17-årige Marcus skulle et smut ned i 7-Eleven ved Albertslund Station for at købe sodavand. Han var i følgeskab med sin lillesøster samt et par af lillesøsterens veninder. På stationen stod der forud for deres ankomst en gruppe på 30 indvandrerdrenge usle perkere og lavede ting?

Det er ikke ligefrem et sjældent syn, at fremmed affald står og hænger på gadehjørnerne, trafikstationer og generelt skæmmer gadebilledet – hvad de dog bruger deres tid på, mens de står og hænger er et mysterie.

Jeg har vitterligt ingen ide, men mit bedste bud er, at de står og wallaher lidt til hinanden og får syge ideer til tidsfordriv. Min påstand bekræftes i hvert fald i dette tilfælde, for da Marcus og hans følgeskab stiger af toget kommer der en indvandrer fremmedfjende på ca. 15 år og umotiveret flækker læben på Marcus i et knytnæveslag.

Den 15-årige får herefter hjælp fra yderlige otte indvandrer menneskeaber. De får uddelt nogle tæsk til Marcus og forsøger at skubbe ham ud på skinnerne, da et tog drøner forbi. En enkelt af dem forsøger også at trampe ham i hovedet, da han ligger på jorden – heldigvis slår overlevelsesinstinktet ind og Marcus hamrer en pose med flasker i hovedet på indvandreren kebabspiseren.

Det var kun Marcus der blev udsat for det voldelige overfald. Søsteren og hendes veninder blev ikke rørt, men som han selv fortæller i et interview, så havde de nok også gjort dem noget, hvis ikke det var for Marcus’ tilstedeværelse.

»Jeg holdt hele tiden øje, så godt jeg kunne, med, om de gjorde noget mod min søster. Men de havde fuldt fokus på mig. Jeg er dog ikke i tvivl om, at hvis jeg ikke havde været der, så havde de også gjort dem noget,« siger Marcus og holder en pause, inden han fortsætter:

»Det var bare et spørgsmål om lige at finde den rette person, de kunne slå ned. Det vil jeg slet ikke tænke over.«

Hele sagen udspringer sig af, at Marcus efter overfaldet skrev et længere Facebook-opslag, hvor han delte billeder af sine skader og beskrev overfaldet. Det har naturligvis medført reaktioner, eftersom medierne har taget det op. Reaktionerne er langt hen af vejen absurd tragikomiske.

Læser man nogle af diverse kommentarspor, så bliver der kun skrevet ting som: »De er ikke rigtige mænd.« eller den klassiske »FEJT!! Der må være en fejl i deres opdragelse!«

Den kommentar der snupper kagen i denne omgang er dog:
»Det må ikke ske i vores lille land.«

*Indsæt dybfølt suk*
Nej, men når du stemmer på det Radikale Venstre eller lignende landsforræderiske partier, så er det lige præcis det der vil ske. Kan du ikke forstå det 60-årige Boomer-Birthe?


Den stolte vinder af dagens dummenste kommentar.

Om SorteSlyngel

Tjek også

Karantæneramt? Lær noget nyt!

Mange har rigtig god tid de kommende uger. Så kan man, trods irriterende begrænsninger, lave …

14
Efterlad et svar

avatar
 
8 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Herr ShekellieberEvolationLars Agerbæk med ÆOversætterenDr. Shekelgrubler Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Boomere, multikulturalister og andet skidtfolk kan ikke skabe sammenhængen: På den ene side, i virkelighedens verden, har de været med til at skaffe os over en million fremmede på halsen. På den anden side lever de i et konsekvensløst utopia, og er hver gang chokeret over at virkeligheden eksisterer.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Boomere? Yikes

Oversætteren
Skribent

Guide us, Lord, to wise decision,
Ever of Thy grace aware,
Oh, let our hearts beat bravely always
For this land within Thy care.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

I vores lille land… LILLE????? Danmark er det næststørste land I Europa din fucking luder.

Claus Boatsinker
Redaktør

Ord, broder!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Baseret og grønlandspillet.

Alexander
Blæser læser

Godt at han ikke døde, nu er han sikkert woke på perkerspørgsmålet.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Måske, men det er yderst forstemmende at de fleste folk tilsyneladende selv skal have et knytnæve i ansigtet for at “vågne op” i forhold til virkeligheden …

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Man bliver så træt af facebook normies. Det er det samme gamle lort om og om igen. De fatter ikke, at handling = konsekvens. De fatter det ikke. Det er sørgeligt at skulle sige det, men for at være helt ærlig, synes jeg efterhånden, at de fleste danskere med den lavintelligente attitude, de har, fortjener præcis den skæbne, de går i møde.

Oversætteren
Skribent

Det gør de helt sikkert.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, det her helt enkle faktum med at “hvis man importerer 3. verden, så får man 3. verdens tilstande”, det fatter de simpelthen ikke …

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Og dog … hvornår har du sidst hørt “om 20 år er de som os”?

Sidste gang, jeg hørte det, var da Zkede Svampe udtalte det for 3-4 år siden, og allerede da, var det lang tid siden sidst.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Engang i fremtiden, vil danske børn lære om pionerene der grundlagde Danmark 2.0. Overskriften på dette emne vil være:
‘Det begyndte med klistermærker’.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Det er utrolig frustrerende at se hvor mange danskere der reagerer på den her lidt overraskede måde som om at vi var i 1980 og invasionen kun lige var begyndt, når den har stået på i over 40 år … jeg har efterhånden meget lidt tiltro til at “masserne/normies” nogensinde indser, hvor galt det står til …