Hjem / Indsigt / Europæisk forbrødring og fremtidens sejr

Europæisk forbrødring og fremtidens sejr

I forbindelse med en mindedemonstration i Dresden, der markerede de amerikansk-engelske krigsforbrydelser rettet mod civilbefolkningen i slutningen af 2. verdenskrig, holdt den britiske nationalist Nick Griffin en tale. Dette var et arrangement afholdt af fonden Europa Terra Nostra, der i lighed med APF arbejder for tæt samarbejde mellem europæiske nationalister.

Konklusionen i Griffins tale var, at vi kommer til at sejre. Denne analyse har jeg også hørt fra andre kanter, og med tanke på hvem der har fremsagt dem, så er det meget opløftende. Det virker måske alt sammen lidt uvirkeligt, vores situation taget i betragtning. Der er samfundsmæssigt ikke just paller med hvide piller at finde på hvert gadehjørne, men blot en væg af smuds, muggier, fornedrelse, fordærv og død, uafvigeligt promoveret af politikere og medier uden antydning af skam og fortrydelse.

Bemærk at den danskfjendske, antihvide reklamemetode ikke er ny, men det var til gengæld modreaktionen. En ny tid er kommet. Nu siges der  fra.

Hvad skulle bane vejen for multikulturens fald? En række sammenfald, ifølge Griffin. Vi skal klø på med alternative medier, skrive artikler og bøger, og være aktive informationsspredere. Dertil 3 punkter, som vil være afgørende:

1. Demografien kommer til at skabe et kollaps

2. De ikke-europæiske fremmede vil skabe stadigt større problemer i Europas lande

3. 68-generationen dør ud

Denne generation af kulturmarxister, der var med til at afgøre vores skæbne i 60’erne og 70’erne går i graven og vil blive afløst af deres elever, men de er på mange områder så splittede, at de ikke vil kunne samarbejde. Det er et misk-mask af klimareligiøse, LGBT-tosser, venstrekulturelle, liberale, som på mange måder hader hinanden mere end os.

Griffin mener at denne situation udgør en “perfekt storm”, og vores opgave i en kommende krise er at være klar med organisation og strategi. Vi får muligheden for at få stor indflydelse på tingenes udvikling.

Hvor svage vi europæere end ser ud i globalisternes øjne, så vil vi udvise en overlevelsesvilje og en styrke, der vil tjene os ære når muligheden byder sig. Med henblik på Danmarks situation lever vi (heldigvis) ikke i et vakuum. Hvad der end sker af uroligheder og kriser, så kommer det til at ske med en dominoeffekt, og dermed nogenlunde samtidigt. Er vi tilstrækkeligt organiserede og indstillede på samarbejde, så kommer vi såvel til at kæmpe mod vore fjender som at vinde.

Fremtiden bliver hård, men ikke desto mindre er den lys. Jeg har ikke den fulde analyse, men der gøres mange forberedelser for den fremtid der venter, og lad ikke GloboHomoShlomo trække dig ned i et dyster og mørkt sindelag.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Anmeldelse: Magasinet Nationalisten

Jeg kunne lugte allerede da jeg nærmede mig postkassen, at der var en stank af …

19
Efterlad et svar

avatar
 
9 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
Wuhan...Hvorhenne?Søg dog indsigt, menneskeSorteSlyngelAlexanderOgier le Danois Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Mesterværk af en tegning!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

DAFUK

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Neoliberalisterne vil forsøge at samle sig om magten, ydrefløjende vil blive styrket.

Mike Bloomberg,
Erna Solberg
Lars Løkke Rasmussen
Emmanuel Macron

De evige neoliberalister.

Se LLRs udtalelser i Berlingske.

»Det er helt uproblematisk og i øvrigt på mange måder givende, at der står en politisk kraft og siger, at topskatten skal væk. Fedt. Det er ikke problemet. Det er uproblematisk, at nogle mener, at de internationale konventioner burde være sådan indrettet, at man ikke kan søge asyl. Det problematiske er, hvis de kræfter siger, at deres synspunkter skal sættes igennem uden kompromis,« siger Løkke og opridser dermed fremtidens udfordringer for blå blok.

»Den attitude vil være udslagsgivende for, hvordan det borgerlige Danmark klarer sig inden for det næste årti.«

»Jeg vælger at gå med i Marrakech-aftalen og siger: Vi har millioner af migranter i verden. Nogle er lovlige, andre er illegale. Der er masser af problemer, men vi er nødt til at engagere os i internationale diskussioner, og så kommer hele den yderste højrefløj og siger, at du skal have hugget hænderne af, så du ikke skriver under på aftalen,« siger Lars Løkke og sender samtidig en indirekte budskab til partier som Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti ved at stå fast på, at Danmark har brug for internationalisering.

»Vi har brug for et åbent arbejdsmarked. Vi har brug for globalt talent,« siger Lars Løkke Rasmussen,

www.berlingske.dk/debatinterview/lars-loekke-rasmussen-efter-et-aarti-med-kriser-kampen-staar-ikke

Oversætteren
Skribent

Hvilke kompromiser mener Lars Løkke, at han har givet den yderste højrefløj da? Det virker som mere systemsnak for at undgå at gøre noget.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Håber bestemt at Griffin har ret i sin optimisme … selvom det kan være lidt svært at forestille sig, så længe stort set alle milliardærerne, medierne, politikerne, akademikerne, virksomhederne, underholdnings-industrien og andre “menings-dannere” arbejder uophørligt i den modsatte retning …

Oversætteren
Skribent

Det er demografien, der får det hele til at kollapse. Den kan de jo ikke ændre med deres censur og vold. Deres system indebærer at vi får få børn. Men det kan vi jo i sagens natur ikke blive ved med.

Alexander
Blæser læser

Der er kommet en del mere positivisme i bevægelsen på det seneste. Dette er også nødvendigt for at have en chance for at vinde. Hvis du er så demoraliseret at du tror vi allerede har tabt, så vil du være ude af stand til at kæmpe effektivt.

Båt Båtsen
Gæst
Båt Båtsen

I forlængelse af punkt 2 ovenfor, så er her lidt aktuel indvandrervold.

Klippet forsvinder nok hurtigt, så man kan evt. downloade via f.eks. www.savetweetvid.com

SorteSlyngel
Skribent

Når jeg ser sådanne videoer der, får jeg lyst til at gøre nogle ikke så pæne ting ved vores fremmede gæster.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Tegningerne er altid et besøg værd.
– Stående bifald herfra.

Jeg har dog ikke en tøddel tiltro til politiske løsninger.

Oversætteren
Skribent

Politik kan være mange ting.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Det er muligt at du har andet i tankerne end det her mente, men faktum er, at det politiske system er skruet sammen og domineret af de, som sidder på magten og derfor vil systemet aldrig kunne ændres indefra endsige møde en reel modstand udefra.
Dertil er systemets magtorganer alt for stærke.

Blot det forhold at alene en snæver minoritet af den selvstændigt tænkende del af befolkningen har sat sig ind i årsagerne til udviklingen samt baggrunden for umuligheden i en politisk funderet opposition gør, at en politisk løsning vil forblive en umulighed, særligt under et såkaldt demokratisk styre, hvor masserne som bekendt er blevet indoktrineret fra barnsben samt dagligt sluger propagandaen fra stats-Tv mv.

AffiliateLabz
Gæst

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Alexander
Blæser læser

Der var en tysk gut fra Europa Terra Nostra på Red Ice tidligere på ugen, til de interesserede.
I øvrigt synes jeg det er tid til en snak om, hvordan vi skal organisere os nationalt. Partivejen har vist sig at have nogle bagsider, da den er dybt afhængig af spidskandidaten og valgresultatet hver 4. år.

Doomer
Gæst
Doomer
Ogier le Danois
Blæser læser

Wut el fuq?

SorteSlyngel
Skribent

Fy for satan.

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Fuck det er klamt det der.