Hjem / Danmark / Lars Løkke Rasmussen repræsenterer den ultimative råddenskab

Lars Løkke Rasmussen repræsenterer den ultimative råddenskab

Bag Berlingske bestialske betalingsvæg bagateliserer man den samfundskurs, som man redaktionelt bakker op om. Vi fik via vores kommentarer et afsnit fra deres interview med Lars Løkke Rasmussen i december med titlenLars Løkke Rasmussen efter et årti med kriser: Kampen står ikke længere mellem de røde og de blå“.

Det er relevant at viderebringe, for det giver et indblik i det totalt kyniske og åndsforladte verdenssyn, der præger ikke blot Løkke, men hele Folketinget. Selve overskriften henviser også til en reel sandhed, nemlig at det ikke er rødt og blåt, eller højre og venstre der er kamppladsen i Vestens politik. Det er nationalisme kontra globalisme. Selvbestemmelse kontra GloboHomo.

Efter at have importeret hundredtusindvis af nye fremmede, og holdt velstanden lav i en ellers påstået opgangstid; efter at have set daglige ofre, daglige uroligheder og stigende udgifter til fremmede hver dag i sin regeringstid, så er der ingen fortrydelse hos den tidligere statsminister. Befolkningsudskiftningen nager ikke denne mands sjæl. Overhovedet. Det er svært at tro, men læs hans ord og se om du kan spore anger:

Det er helt uproblematisk og i øvrigt på mange måder givende, at der står en politisk kraft og siger, at topskatten skal væk. Fedt. Det er ikke problemet. Det er uproblematisk, at nogle mener, at de internationale konventioner burde være sådan indrettet, at man ikke kan søge asyl. Det problematiske er, hvis de kræfter siger, at deres synspunkter skal sættes igennem uden kompromis, siger Løkke og opridser dermed fremtidens udfordringer for blå blok.

Skattepolitisk havde vi i pose og sæk med under 20% i skat og ingen moms. Det var før multikultur og forsørgerstat. Og Løkke taler ubegribeligt stadig om en asylpolitik der foregøgler at folk der krydser kontinter og rejser tusindvis af kilometer skal mødes med andet end stokkeslag, tåregas og straksudsendelse. Flygtningebegrebet er en hån mod dem der vitterligt er det, og et ord Løkke bruger til at legitimere importen af flere fremmede til Danmark.

Politik er problematisk uden kompromis? Gælder det også helt grundlæggende standpunkter som at danskerne har ret til deres eget fædreland, som er deres hellige arv fra utallige generationers forfædre? Tydeligvis. For det demokratiske tankesæt er intet helligt.

“Den attitude vil være udslagsgivende for, hvordan det borgerlige Danmark klarer sig inden for det næste årti.”

Selv moderat modstand mod det nationale selvmord er ikke parlamentarisk accepteret af Lars Løkke og hans medforrædere.

“Jeg vælger at gå med i Marrakech-aftalen og siger: Vi har millioner af migranter i verden. Nogle er lovlige, andre er illegale. Der er masser af problemer, men vi er nødt til at engagere os i internationale diskussioner, og så kommer hele den yderste højrefløj og siger, at du skal have hugget hænderne af, så du ikke skriver under på aftalen,” siger Lars Løkke og sender samtidig en indirekte budskab til partier som Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti ved at stå fast på, at Danmark har brug for internationalisering.

“Vi har brug for et åbent arbejdsmarked. Vi har brug for globalt talent,” siger Lars Løkke Rasmussen.

Vi så alle hvad Marrakech sagde sort på hvidt. Brune skabninger skal flyttes til hvide lande, hvilket man forpligter sig til ved tilsluttelse. Såkaldt overskudsbefolkning skal have ret og adgang til lavfertilitetslande. Det var en kortvarig skandale, som siden er gået i glemmebogen. Men Løkke tog gladeligt til Marrakech, og solgte vores folkehjem til ulandsfolk for nul og niks.

Vi har brug for globalt talent.

Vi har brug for globalt talent.

Vi har brug for globalt talent.

Måske hvis man siger det nok gange, og lukker øjnene for de afskyelige forbrydelser det danske folk allerede er blevet udsat for af dette “globale talent”, så kan man måske sove om natten? Lars Løkke Rasmussens og hans medansvarlige skal en dag stilles til ansvar for deres forbrydelser. Indtil da må han nyde sin sorgløse tilværelse som GloboHomo-heltefigur i de danske medier.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

11
Efterlad et svar

avatar
 
9 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Lars Agerbæk med ÆScandinavianheritageTom VensterAndreas NielsenTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Kan man stemme om alt?

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Man er i hvert fald svært naiv såfremt man forestiller sig at Vestens magthavere lægger magten fra sig grundet en folkeafstemning og dermed accepterer at kursen vendes 180 grader.
Det kommer aldrig til at ske.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

jeg var lige krea

gg.jpg
SorteSlyngel
Skribent

De skal alle stilles til regnskab før eller senere…

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Forræder til det sidste.

AffiliateLabz
Gæst

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Lars Løkke Rasmussen i forrædertinget: Wollt ihr den totalen ugabuga?

Marrakech kommer til at blive lige så gruefuld for Europa som Barcelona erklæringen fra midt 90erne, som fx betød at et lille land som Irland, der indtil da var PFZ (Perker Fri Zone), fik øget befolkningstallet med 1,5 mio., imens de hvide irske kvinder fødte under 2 børn i gennemsnit.

Andreas Nielsen
Gæst
Andreas Nielsen

Glem ikke hvor du kommer fra.

Tom Venster
Gæst

Globohomos representanter er sannelig en gjeng med frastøtende griser. Lars Løkke Rasmussen, Erna Solberg og Stefan Löfven. Riktignok i varierende grad dedikerte til Skandinavias utskiftning, men alle likevel med på notene. Måtte vi velsignes med bedre ledere enn dette!

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Når nu de er så galde for multikultur så lad os dømme dem til henrettelse efter en multikulturalistisk stil når retsopgøret kommer, hvad med en stening til Lars ulykke og et fint sankt bål efter afrikansk stamme stil til de hekse der sidder på borgen (i minecraft)

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Venstre ved du hvor du har.
Langt oppe i Globohomo’s aids-befængte røvhul.