Hjem / Verden / Ukrainere bruger vold for ej at modtage folk fra Wuhan

Ukrainere bruger vold for ej at modtage folk fra Wuhan

Evakuerede fra Wuhan er ikke noget man ønsker at huse i sin egen baghave. Sådan har de fleste de nok, og det var i hvert fald også stemningen i den landsby i regionen Poltova i det centrale Ukraine, der skulle være stedet for evakueringscenteret.

I stedet for at vifte med flag, servere wienerbrød og ønske god bedring, blev busser med karantænepatienter mødt med vejspærringer, stenkast og flammer.

Ukrainians evacuated from Wuhan, China, have been less than welcomed at a village hosting the coronavirus quarantine facility. Videos show locals throwing stones at buses with evacuees, burning tires and clashing with police.

Dozens of villagers first attempted to block the road leading to Novye Sanzhary, in the Poltava region of central Ukraine, and stop the government’s plan to quarantine the Ukrainian evacuees from Wuhan there.

Their roadblocks were removed by force, with police using armored vehicles and arresting several locals.

Later on Thursday, the villagers gathered outside the local medical facility and threw stones at the buses bringing in the evacuees, smashing windows and damaging the vehicles.

Det er måske heller ikke hensigtsmæssigt at udsætte civile for den åbenlyse smittefare, som vi ser være årsag til spredning. Særligt krydstogtsfolk har været modtaget både i Asien og i New Jersey af folk helt uden beskyttelse, selvom det har været kendt at smittede var ombord og at man kan være smittebærer uden synlige symptomer i længere tid.

I Ukraine er det ekstra mistænkeligt, når man tænker på at de har en ikke-ukrainsk præsident (((Volodymyr Zelensky))), hvis etniske gruppe før har myrdet millioner af ukrainere uden at blinke.

Han siger:

Unfortunately, not all of us reacted humanely,” Zelensky said on his Facebook page. “Attempts to block roads, block hospitals, and prevent Ukrainian citizens from entering the country – this is far from showing the best side of our national character.”

Vores nationale karakter… Vi er over tusind år bekendt med din iboende karakter, Zelensky. Og med al respekt så kunne man med en god portion troværdighed mistænke, at Zelensky og hans æt ikke har det store tilovers for civile ukrainere.

F for Novye Sanzhary.

Gradvist begyndte en masse ukrainere at få nok af en masse folk.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

6
Efterlad et svar

avatar
 
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
UglenAffiliateLabzSøg dog indsigt, menneskeAlexanderDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Baseret og coof-pillet.

Daniel
Blæser læser
Alexander
Blæser læser

Undertrykkelse har hærdet dem og deres sammenhold, så de kan kæmpe imod trusler.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Mange husker sandsynligvis Holodomor.

AffiliateLabz
Gæst

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Uglen
Blæser læser
Uglen

Det nederste billede aktiverer min militærautisme. Jeg kan ikke lade være med at bemærke at gutten til højre er bevæbnet med en “AS Val.” Det er ret sjældent man ser dem. De bliver produceret i et meget begrænset omfang, og er normalt forbeholdt nogle få Russiske specialstyrker. Jeg forestiller mig at ham gutten har måtte taget livet af en Spetsnaz soldat for at kunne anskaffe sig sådan en sjældenhed af et våben.

X90YucP.png