Hjem / Andet / En helt UALMINDELIG familie

En helt UALMINDELIG familie

End ikke har begejstringen for Malou Reymanns nylige spillefilmsdebut lagt sig, før hun er klar med et manuskript til opfølgeren. Dagens Blæser kan helt eksklusivt røbe, at der i Malou Reymanns støbeske ligger et udkast til: En helt UALMINDELIG familie.

Den oprindelige film er skrevet på baggrund af Malou Reymanns egen oplevelse med at have en sindslidende modig far, der valgte at få foretaget en kønsskifteoperation i Thailand, skifte sit navn til Helene og flytte til Frankrig.

Alt dette skete i den spæde begyndelse af 00’erne, hvor det desværre ikke var almindeligt, at man bare lige skiftede sit køn og forlod sin familie – heraf kommer angiveligt det dengang ironiske navn: En helt almindelig familie.

Det er heldigvis blevet mere almindeligt nu…

Tag et kig på denne modige mand kvinde… som har været en af flere forgængere for denne nu helt almindelige og komplet uselviske praksis.

Hadere ville sige, at dette er ækelt. Det er det skam også.

Malou Reymanns kommende film, En helt UALMINDELIG familie, vil i stedet fokusere på den mest frastødende familieform i vores samfund til dato – den traditionelle kernefamilie.

Frk. Reymann har helt undtagelsesvist givet Dagens Blæser et glimt af manuskriftet, og jeg kan afsløre, at det bestemt ikke er for sarte sjæle.

Filmens roller indebærer en hårdtarbejdende far, en kærlig mor og to respektable og velopdragne unge børn. Det som nationalister ofte forbinder med det ideelle liv.

Handlingen i filmen baserer sig på, at denne familie ikke udviser en ”degenereret opførsel” og ej heller er tynget af materialisme og individualisme. Af scener kan der fremhæves eksempler hvor familien blandt andet tager på skovture, fisketure mellem far og søn samt bålaftner for hele familien, hvor mor og datter sammen har forberedt snobrødsdejen.

Ifølge Malou Reymann »så er det denne heteronormative, ciskønnet og kønsopdelte samfundsanskuelse som patriarkatet har trukket ned over vores hoveder i århundreder, der er problemet.«

Om SorteSlyngel

Tjek også

Jonnis dagbog – en respons

Vi har i indbakken modtaget en skrivelse fra selveste hovedpersonen i radiosegmentet Jonnis dagbog, der …

11
Efterlad et svar

avatar
 
9 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLars Agerbæk med ÆEvolationLarsLarsenDoomer Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord of the Frogs
Administrator

Vi siger tillykke & velkommen til SorteSlyngel for hans nye status som fast skribent for Dagensblæser. Velkommen til!

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Stærkt!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

i Transsibirisk arbejdslejr med dem og der kan de få lov at producere radioaktive påspændingsdildoer til israel

Oversætteren
Skribent

Hot take: Mænd der skifter køn og bliver kvinder gør det ubevidst for at få del i den særstatus og privilegium, som kvinder nyder idag i Vesten.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Jeg tænker at det i højere grad drejer sig om at de er blevet seksuelt misbrugt i barneårene, som det også gør sig gældende for minimum 87 procent af homofile mænd i USA ifølge flere undersøgelser.

At man som hvid mand også lever et liv med overhængende fare for at miste sine børn når skøgen forelsker sig i Oliver fra marketingafdelingen, eller når man bliver indoktrineret og fordummet fra barnsben, når eneste formål med sin eksistens er at deltage i jødisk materialisme eller udsættes for en “kulturel berigelse” / blive slået til lirekassemand af invaderende vilde (ie. ((( biologisk krigsførsel ))) er disse sandsynligvis også underliggende bidrag til at nogle vælger at skamfere sig selv og vende ryggen til nationen, eget afkom og den øvrige familie for i stedet at lade sig penetrere at dybt afstumpede sodomitter og anden hedonistisk og dybt nihilistisk adfærd.

Doomer
Gæst
Doomer

Læg mærke til hvordan datterens, ellers helt naturlige følelse af skam, over sin psykisk syge fars offentlige adfærd. Bliver mødt med den opfattelse at det faktisk er datteren der er noget galt med, og ikke faderen selv. Jeg har ikke selv set filmen, og jeg ønsker det heller ikke, jeg så bare et klip hvor datteren frastødes ved synet af sin fars silikonebryster.

Det er helt naturligt at far får lavet silikone bryster din bigot!!111!!!!!!!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg fik det faktisk fysisk dårligt da jeg læste feminas artikel om den her film. Det har jeg ikke rigtig prøvet før…

Evolation
Blæser læser
Evolation

“Handlingen i filmen baserer sig på, at denne familie ikke udviser en ”degenereret opførsel” og ej heller er tynget af materialisme og individualisme.”

Uha, det lyder som noget af en gyser, er ikke sikker på at jeg tør se den!

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Bygger på en virkelig historie. Hmmm så håber jeg der kommer en 2’er. Den sidste i føljetonen vel at mærke. En film hvor det ender med at hovedrollen tager livet af sig selv.
For sådan er det jo ofte med de her skæbner.

Claus Boatsinker
Redaktør

Den samtale man har med sin far der fortæller om hans patter skulle gerne også være den sidste stamtale.