Hjem / Verden / Mænd i kvindefængsler – hvad kan gå galt?

Mænd i kvindefængsler – hvad kan gå galt?

Hvad kan der dog ske ved, at man forflytter en mandlig indsat til et kvindefængsel? Hvis du spørger de ansvarlige i klovneland, så er der ikke meget der kan gå galt.

Spørger du i stedet rationelle normale mennesker, så er svaret et andet. Mange ville nok mene, at det er som at sætte ræven til at vogte gæs. Der er kun et bestemt udfald, og det bør være åbenlyst for enhver.

Den omtalte mand hed oprindeligt Andre Patterson og var fængslet for mordforsøg samt for at myrde sin tidligere cellekammerat. Han skiftede herefter sit navn til Janiah Monroe, begyndte hormonbehandling og blev forflyttet til kvindefængslet, Logan Correctional Center.

Hormonbehandlingen af manden stoppede ifølge Dr. William Puga, efter han ankom til kvindefængslet. Desuden havde manden aldrig fået foretaget en operation, så han havde stadigvæk en penis. Brikkerne begynder lige så stille og falde på plads af sig selv. Fik jeg nævnt at manden er neger? For det er han selvfølgelig.

Der har været flere kvindelige indsatte, der har anklaget tossen for voldtægt – nogle af dem tvivlsomme. Da der selvfølgelig er et rationelt motiv for, at kvinderne ikke ønsker en mand blandt dem.

Der er dog en af disse anklager, som er ved at udvikle sig til en reel retssag. Det sker blandt andet fordi, at kvinden der skulle være blevet voldtaget forsøgte at anmelde det til en fængselsvagt, som ikke troede på hende samt ikke ønskede at gøre noget ved det.

Ifølge kvinden blev hun fysisk overmandet med lethed af manden i en celle og derefter overfaldet seksuelt. Man kan selvfølgelig spekulere om hvorvidt der er hold i anklagerne. Det virker dog meget usandsynligt for mig, at der ikke skulle være foregået noget af denne karakter.

Derudover kan man jo undre sig over, hvorfor han ikke blev i mandefængslet, hvis han var så interesseret i at have røvhulssex?

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Lars Agerbæk med ÆOversætterenSøg dog indsigt, menneskeAlexanderSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Alle negere ligner hinanden, så der er da ikke noget at sige til, hvis de har forvekslet ham med en sheboon.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Indeed.

– Måtte man være i tvivl om overståede faktum, så prøv da at holde en finger over øjnene på et foto af en “average savage” kvinde og se efter en gang til.
Dette er dog oftest kun nødvendigt såfremt de har indsmurt sig i makeup, fået stålulden glattet ect.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Blot ganske forventelig negroid adfærd.
– Den voldtagne tillader jeg mig at formode også var en vild?

Ganske underholdende skriv du har begået.

Fortsæt endelig arbejdet.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ayo he, uh she, din du nuffin! She a good boy, uh girl, she goin to church n settin she life strait!

Alexander
Blæser læser

Ligesom at globohomo er ligeglad ofrene af multikultur, så er de selvfølgelig ligeglade med ofrene af lgbt bevægelsen.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

I særdeleshed når dette rammer hvide børn – om de andres afkom overhovedet kan klassificeres som menneskeligt afkom er naturligvis til debat.

Oversætteren
Skribent

Jamen er det ikke synd, at kvinder der støtter alt modbydeligt sådan bliver voldtaget af transkvinder i deres eget fængsel? Og til det kan jeg kun svare: NEEEJ!

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Nu ville jeg egentlig have postet den Demokratiske præsident-kandidat Elizabeth Warrens(Pocahontas) nødråb, om Amerikas katastrofale indsættelse af dømte trans-kvinder i mande-fængsler. Men så faldt jeg lige over denne perle.
Kommentarer deaktiveret.