Hjem / Danmark / Borgmester sammenligner håndtryk med nazisme

Borgmester sammenligner håndtryk med nazisme

Når Danmark skal beriges med nye statsborgere, så foregår det som bekendt under en lille ceremoni hvor den fremmede skriver under på grundloven og giver hånd til den lokale borgmester.

Aabenraas borgmester, Thomas Andresen, har valgt at benytte sig af et smuthul i lovgivningen. Han vil nemlig ikke deltage i ceremonierne, og han vil under ingen omstændigheder trykke nogle hænder.

Man kunne have håbet, at borgmesterens modvilje skyldes en total afsky for fremmede folkeslag og en komplet modstand af den igangværende befolkningsudskiftning. Men nej – tværtimod. Thomas Andresen mener derimod, at det påkrævet håndtryk er at sammenligne med at heile.

Thomas Andresen udtaler nemlig til DR:

– Det minder mig meget om nazisme, hvor man for at komme i brød og arbejde skulle hellige sig en bestemt politisk ideologi mod ens overbevisning. Jeg synes, det her er at øve overmagt over for andre mennesker, og det minder mig for meget om, at man tidligere har øvet overmagt mod andre mennesker, der skulle strække højre arm.

Thomas Andresen er glad for, at de nye statsborgere bliver fejret, men så længe håndtrykket er en del af ceremonien, holder han sig væk.

– Det går imod min overbevisning. Vi skal have udsyn og frihed til omverdenen, og det betyder også, at man respekterer ikke at give hånd, hvis der er nogen, der af en eller årsag ikke ønsker det, siger han.

Med fare for at lyde som en frikadelle, så må jeg lige forsøge at sætte spørgsmålstegn ved Hr. Andresens bizarre kommentar. For hvorfor i alverden skal vi tage hensyn til fremmede kulturer og skikke? 

Det er selvfølgelig ikke noget Thomas Andresen spekulerer for meget over. For når han ikke sidder på sit borgmesterkontor og leger landsforræder, så spiller han tennis, sejler og går på jagt – og der oplever han højst sandsynligt ikke resultatet af sin egen politik. 

Disse ondsindede nazister tvinger stakkels gedehyrder til at give hånd, og hvem ved egentlig hvor de hænder har været?

Jeg foreslår, at vi justerer praksissen for denne ceremoni. Bare en smule. En knivspids. Et bitte sandkorn af en ændring.

Allerførst, hvis man fremfor at lade dem underskrive grundloven, i stedet sneg nogle udrejsepapirer ind og lod dem underskrive disse, så var vi allerede godt på vej. Herefter følger en undskyldning hvor den fremmede indtrænger undskylder til det danske folk for sit tyveri af danske skattekroner. Ceremonien slutter af med et håndtryk og vedkommende bliver sat på et fly tilbage til Pakistan.

Kald mig bare genial – såååå hvem laver borgerforslaget? 

Om SorteSlyngel

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

11
Efterlad et svar

avatar
 
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Claus BoatsinkerOversætterenlebensraumSorteSlyngelSøg dog indsigt, menneske Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nazi hænder, hænder ikke i Åbenrå.

God ide med udrejsepapirene. Det er en skudsikker plan.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Forslaget lyder som en fin idé, omend der naturligvis ikke findes politiske løsninger vedr. en svækkelse af vore ((( magthavere )))

Man bør selvsagt have in mente, at man næppe kommer i nærheden af positioner såsom en borgmesterstilling uden at have underlagt sig de unævnelige, enten som en del af stammen, som frimurer eller blot som umådeligt svagt begavet redepisser.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Jar syns de ska’ tyller 40 Harboe og synge kongerækken bagfra på Den Danske Sang melodi for at blive danske

Oversætteren
Skribent

Som om det nuværende paradigme ikke udøver vold imod dissidenter.. Helt ærligt..

Oversætteren
Skribent

Og husk nu drenge: Fjenden er ikke de fremmede. Fjenden er de af vores landsmænd, der ønsker, at de skal være her..

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Nej, fjenden er dem, der har indoktrineret og fordummet masserne og det er naturligvis de samme, som har faciliteret invasionen, der som bekendt hverken er sket grundet vælgere eller politikere – sidstnævnte er blot lakajer der opfører et skuespil af rang, som alene har til formål at holde masserne i en barnagtig tro på at Vesten regeres af folkevalgte.

Oversætteren
Skribent

Nej. Fjenden er retarderet nazi-spergs, der sidder på nettet anonymt og plaprer løs om ting, de ikke aner en skid om. De har aldrig gjort noget konkret i den virkelige verden. De sørger derved for, at alle normale mennesker holder sig langt væk fra såkaldt højreorienteret politiske miljøer, og de giver derved systemet en mulighed for at koble almindelige sunde holdninger sammen med disse retarderet mennesker. Hvis de ikke eksisterede i virkeligheden, så blev systemet nødt til at opfinde dem.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

jo, fjenden er også de fremmede såvel som forræderne der har fået dem herop

Claus Boatsinker
Redaktør

“DU KAN SELV SE DU HAR SKREVET UNDER PÅ AT BLIVE PROPPET I DEN BLENDER! NÆGTER DU DET ER DIN UNDERSKRIFT??”