Hjem / Danmark / Demografi i dagligdagen

Demografi i dagligdagen

Her er en kort anekdote fra min arbejdsplads. Jeg sidder med 5 kvinder til frokost, heriblandt en tørklædeklædt muslim, og der bliver snakket om børn. Den muslimske kvinde er lige blevet gift, og hendes mor var allerede begyndt at købe børnetøj, selv om hun endnu ikke var gravid. Hun omtaler sin svigerinde som en fødemaskine fordi hun er gravid for 3 gang, og hun er ikke færdig, fordi hun elsker børn. Hun fortæller også at hendes farmor fødte 13 børn, og de andre kvinder udtaler at det er sindssygt, også når jeg siger at det også var meget normalt i Danmark for 100 år siden. Man kan jo ikke få det til at hænge sammen med kun én bil og med et fuldtidsarbejde, det kræver jo at man bor på en gård og at man er hjemmegående. En af de danske kvinder vil gerne have en 2-3 børn, det er et normalt antal, men nu var hun lige i gang med sin bachelor. En tredje kvinde siger, at efter hun har fået den første, skal hun ihvertfald ikke have 3 børn.

Danske kvinder har stadig deres naturlige instinkter, og jeg ser positive eksempler med unge forældre i min omgangskreds, men vi kommer aldrig til at konkurrere med den 3. verden demografisk, ikke nationalt og især ikke globalt. Vi kan dog stadig vinde, selv hvis vi bliver et mindretal, så længe at vi vedligeholder vores egen befolkning.

Om Alexander

Tjek også

L̶u̶k̶k̶e̶d̶e̶ pivåbne grænser

Jeg har lige sat mig ned i sofaen på grund af chok. En historie om …

8
Efterlad et svar

avatar
 
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenFluksAlexanderSøg dog indsigt, menneskeClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

De mest intelligente af indvandrerne bliver faktisk post-moderne og derved mere eller mindre sterile ligesom os andre med tiden. Og så skal der selvfølgelig hentes flere indvandrere til landet. Man kan fx se det ved, at en meget stor del af den polske arbejdspulje arbejder i Vesteuropa for tiden. Polen har så kompensenret for dette ved, at importere en stor del af ukrainske og hviderussiske arbejdere til Polen. Det har så den konsekvens af store dele af fx Ukraine ligger dødt hen og ikke bliver brugt.

Man behøves jo nok ikke være professor i demografi for at se, at det her kan ikke blive ved. Og så må vi se om, det er de etniske spændinger eller at vi simpelthen løber tør for folk, der afslutter showet først.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Du har ganske ret, omend invasionen ville fortsætte ubønhørligt uanset hvor meget afkom den enkelte fremmede. Vælger at skide ud.

Jeg må anbefale et nærstudie af Zions Vise Protokoller.

SorteSlyngel
Skribent

Instinkterne er der helt sikkert, de skal bare have hjælp til at følge dem.

Claus Boatsinker
Redaktør

Jeg havde engang en (kvindelig) kollega som jeg troede jeg havde rødpølset på masseindvandringsspørgsmålet. Så sagde hun at hun ville ønske hun kunne importere millioner af katolikker fra Sydamerika. Der er mange gode kvinder, og de skal kunne udleve deres moderinstinkter, men de flestes politiske holdninger er rent skrald.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Vigtigt indspark.

Til info kan det nævnes at de første amerikanere, og her mener jeg naturligvis de hugenotter, englændere mv. I gennemsnit fik 8 børn. (Jeg har andetsteds læst tallet til at være 10 – og læst om flere eksempler på 18 børn).

Men for systemet er den lange “uddannelse” af vore kvinder en absolut nødvendighed, da den sørger for at fortsætte indoktrineringen, fordummelsen og øger potentialet for at produceret en oikofobisk stakkel af en overvægtig og korthåret kommunist, allerhelst en homofil en af slagsen.

Fluks
Gæst
Fluks

Indianerne fik få børn. Matematikken var imod dem…

Oversætteren
Skribent

Den primære grund til vores lave fødselsantal er prævention.