Hjem / Verden / VEJRUDSIGT: SKRALD PÅ VEJ TIL EUROPA

VEJRUDSIGT: SKRALD PÅ VEJ TIL EUROPA

Tyrkiets helt urimelige offensive krigshandlinger imod Syrien, har resulteret i at Syren angiveligt skulle have ydet gengæld og dræbt 33 tyrkiske soldater – med rette må jeg hellere tilføje. 

Man forventer åbenbart fra NATO og USAs side af, at Hr. Bashar al-Assad bare skal tage imod de slag som Tyrkiet giver ham. Manden forsøger for pokker at skabe stabilitet i sit land, og når Tyrkiet så helt bevidst forsøger at modarbejde hans arbejde ved at indsætte tropper til støtte for oprørerne, så er det jo klart, at der vil opstå en konflikt.

Det kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse, at det er Syrien der fordømmes. Så endda for at forsvare suveræniteten over sit lands geografiske områder. Båt båt. Det bør være en ret for ethvert land at beskytte sine grænser. 

Tabet af de 33 sandnegere har betydet, at Tyrkiet er blevet pigesur over ikke at have modtaget hjælp fra EU eller NATO i deres konflikt mod Syrien. Derfor har Erdoğan valgt ikke længere at overholde sin aftale med EU om at standse “flygtninge”-strømmen.

Henover weekenden kan I derfor forvente en kraftig perker-kuling, der bevæger sig op gennem det sydlige Europa og videre op til de nordiske lande. Hvor meget menneskeligt affald vi ender med, må tiden vise. Vil Danmark styrke sine grænser denne gang og nægter al adgang for disse ørkenprimater? Jeg tvivler. 

Det ville dog klæde os at kæmpe for vores grænse, som grækerne i øjeblikket gør. Tåregas, pigtrådshegn og bly om nødvendigt, er den eneste løsning. Denne slags mennesker forstår ikke andet end vold, og de respekterer heller ikke andet.

Når det kommer til vore grænsers overlevelse, er det jungleloven der gælder.

Nogen klar til at voldtage vore søstre, andre til at urinere i vore brødres munde men alle er de klar til at stjæle vore ressourcer.

Definitionen af menneskeligt affald.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenHerr ShekellieberWuhan...Hvorhenne?Ingolf GaboldsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Husk, det handler om hvorvidt disse nye danskere skal give hånd eller ej. Vi hilser de 4 millioner nye landsmænd velkommen. Og bemærk at der ikke er nogen befolkningsudskiftning, når deres brune perkertæer rører dansk jord og de bliver trylledanskere.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Landsforræderen Søren Pind er allerede igang på twitter

Reglerne siger at man kan benytte sig af varselsskud og hvis det ikke virker, så skyder man efter knæende.

Oversætteren
Skribent

Selvfølgelig skal man skyde dem. Alt for at beskytte Danmark.

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Må regnen vaske dem væk.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Jeg drømmer om, at vores lille kinesiske veninde med de skjulte talenter, står klar til at uddele Refugees Welcome-kys til alle berigerne.

Oversætteren
Skribent

Jeg håber, at de alle kommer. Det er vist det eneste, der kan vække danskerne.