Hjem / Danmark / NPC dukker op til Antifa demo. Alle er glade.

NPC dukker op til Antifa demo. Alle er glade.

På kraftig opfordring af Lars Agerbæk med Æ udgives her en revideret udgave af dækningen af NPC [“Non Player Character”] til antifademo ved Christiansborg torsdag d. 27. Undskyld til Bubbermand for fjernelse af hans artikel, men den her er altså markant bedre.
-Lolland

I torsdags afholdte Trykkefrihedsselskabet, et debatarrangement på Christiansborg. Emnet var den patriotiske ungdomsorganisation; Generation Identitær.

I den forbindelse, havde Juelsminde Efterskolens hårdeste klike, annonceret en moddemonstration under band-navnet: Revolutionære Antifascister. Kommisariatets Departement for Kattedamer – KDK, anført af Lene-2-millioner-muggier-til-DK-Junker og hendes venindeslæng fra Overmodne-Femø-Survivors, var også mødt op til modstand. Midt under løjerne opstod en kløft i rumtids-kontinuummet. Firser-synth ringede ud over pladsen, blå lyn spruttede ud til alle sider, en hvirvelvind opstod pludseligt og slyngede om sig med veganermad og pap-sugerør. En kulsort sfære materialiserede sig og ud fra fremtiden trådte en noget bettutet NPC.

Aldrig før havde den set så mange hvide mennesker! Ingen muslimer! Ingen negere! Lutter overklassebørn! Multikulti-helvedet den kom fra, var ingensteds at se her. NPC’en faldt omgående i hak med flokken. Ingen af deltagerne lod mærke til det nye medlem. Da der ikke var sket nogen udvikling indenfor politisk-efterskole-aktivisme, aktiverede NPC’en blot sine programmerede slogans og istemte protesterne: “Privat ejendom!”, “Tilhører os!” “Mig, mig, mig!” “Ingen nationer, ingen grænser!”, “Ingen love, ingen konsekvenser!” “Ingen ridser i vores facader!”, “Ingen stripper, uden pik og jader!”

Idyllen blev kun afbrudt, af en svag messen om trælse begreber, såsom ytringsfrihed og ligestilling. Det var Armina Sardar, en utilsløret dame fra de varme lande der havde forvildet sig ind i senior-proletariatets demonstration: ‘Fuld Laissez-Faire mod et dansk Weimar i 2020’.

Inde på Borgen, styrede Nina Salami, planlægningen af operation: ‘Ud-i-mosen-med-dem!’. Der blev serveret frikadeller og Frederik-Tyrenakke-Skov åd 110 styks, for at symbolisere at nu var det ved at være tid for europa at tage tyren ved hornene og gøre rent bord endnu engang.

 

Om Lars Agerbaek med Ae

Tjek også

Paludan idømt ubetinget fængselsdom for 266b

Den kære ‘Stram Kurs’-leder, der med sin gennemgribende viden omkring hottentotter forårsagede, at samtlige Mads …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Lars Agerbaek med AeLord of the FrogsBubbermandLarsLarsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

God aktion. Lav træstangen sort og brug sorte handsker, så bliver det endnu bedre næste gang.

Oversætteren
Skribent

Europa er med stort forbogstav.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Godt lavet!

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Virkeligt godt skrevet, Lars. Det var godt, du insisterede på udskiftningen, så videoen hænger sammen med en langt bedre artikel, her på Dagens Blæser.

Lord of the Frogs
Administrator

Fuck storkapitalens spytslikkere 🤮
antifa er storkapitalens spytslikkere
antifa er storkapitalens spytslikkere