Hjem / Andet / Nyt nationalistisk månedsmagasin

Nyt nationalistisk månedsmagasin

Du er mere end velkommen til at klappe i dine små hænder efter at have læst overskriften, men jeg må nok hellere lægge 14,88% dæmpning på din umiddelbare begejstring. Det er nemlig vores svenske brødre, der har lavet endnu et pragtfuldt initiativ.

Grunden til at fremhæve dette nye månedsmagasin, Nationalisten, er at skribenterne og folkene bag er velkendte, erfarne, troværdige, initiativrige, succesfulde nationalister, der kan analysere, organisere og agere på et højt plan, og således er det værd at få gavn af deres tanker og ideer.

Jeg har straks tegnet et abonnement og lover at give en anmeldelse af magasinet når det lander i min postkasse. Dog vover jeg pelsen og siger at du roligt kan gøre det samme. Besøg eventuelt nationalisten.se og se om ikke det er noget der lokker.

Tillykke igen til Sverige og svenskerne med endnu et knopskud på deres formidable nationalistiske bevægelse.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Tommie Lindh mindes

Lige nu er franske forstæder i brand igen-igen-igen-igen fordi en muggi i Argenteuil kørte galt …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
9 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Søg dog indsigt, menneskeValdemar den llSorteSlyngelOversætterenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Skribent

Tænk hvis man havde samme midler herhjemme, som nationalisterne i Sverige har. Jeg venter i spænding på den dag, hvor det bliver en realitet.

Alexander
Blæser læser

Det skal nok komme sammen med gruppevoldtægterne og ydmygelsesrøverierne.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Den Danske Forening har udgivet et blad 4 gange om året siden 90erne. De har altid omtalt befolknings-udskiftningen og de kulturradikale der de-konstruere dansk kultur og identitet.

www.dendanskeforening.dk/side560.html

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Ingolf Gaboldsen Mig bekendt har de aldrig omtalt essencen, nemlig det Jødiske Spørgsmål, der som bekendt er baggrunden for alle de “udfordringer” vi mødes med.

SorteSlyngel
Skribent

Vi har da de samme midler – det handler bare om at være handlekraftig og rent faktisk udrette noget. Det vi mangler er engagerede mennesker, der vil udrette noget offline.

Valdemar-ll
Blæser læser
Valdemar-ll

kan kun give dig ret. Den danske fløj er alt for god til, at konsumerer og for dårlig til at producerer noget af værdi.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Danske nationalister bør have det som mål at overgå svenske nationalister i kreativitet, aktioner, udgivelser og så videre. Ikke lige så godt, nej vi skal være endnu bedre end dem.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Lige noget andet: Læs hvad Peter Aalbæk fra den danske kulturradikale “elite” siger ovenpå en fyring som blogger: “- Hvis man som hvid mand i min alder angriber en kvinde, så bliver man øjeblikkeligt offer for 600.000 arrige Facebook-indlæg, men da en yngre feminist svinede mig til, affødte det ikke et eneste indlæg.”

“Hvid mand”…….er der ved at snige sig racebevisthed og -realisme ind i det segment eller skal de rammes hårdt først som forældre hvis datter bliver gruppevoldtaget?

ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/peter-aalbaek-fyret/8028898

Oversætteren
Skribent

Stille og roligt kommer flere og flere da helt naturligt over på vores side.

Valdemar-ll
Blæser læser
Valdemar-ll

Ja det gør de, men ikke af løst, viden eller fornuft,men som et sidtse desperat forsøg på, at vinde, og det har vi ikke tid til. vores folkeslag er allerede demografisk dårligt.