Hjem / Indsigt / Hvordan gør man oprør?

Hvordan gør man oprør?

Flere og flere mennesker begynder at mærke, at der er noget helt forkert ved dette samfund. Folk stemmer i højere og højere grad på yderfløjene og gamle tanker, som vi fik at vide som børn for længst var døde for altid, dukker op på ny. De værdier den vestlige civilisation på nuværende tidspunkt er baseret på kan ikke blive ved og noget nyt vil komme.

Men hvordan sørger vi for, at det nye vil være noget, vi ønsker? Hvordan sørger vi for at påvirke samfundet i den retning, vi ønsker? Alle kan jo tænke tanker omkring, hvordan de gerne vil have, at samfundet skal være, men de tanker er jo noget nært ligegyldige, hvis de ikke bliver til virkelighed. Så det centrale spørgsmål er altså: Hvordan gør man konstruktivt oprør og ændrer samfundet? Dette vil denne artikel prøve at besvare.

En politisk bevægelse består af nogle mennesker. En meget stor del af en sådan bevægelses succes er baseret på disse menneskers kvalitet. Man skal have mange magtfulde venner, der hjælper en, hvis man skal opnå succes med ringe mennesker som medlemmer. Og selvom man har det, er man jo meget sårbar med så ringe mennesker omkring en.

Så det allerførste man skal have fokus på, hvis man ønsker at ændre samfundet politisk, er en selv. Dette er fundamentet for alt andet, man foretager sig. Hvis man ikke har optimeret sig selv, så skal man ikke foretage sig noget politisk, før man har dette. Man kan potentielt skade sagen, hvis man vælger at gøre det nemmeste og hoppe dette trin over.

Men hvordan optimerer man så rent konkret sig selv? Dette er der jo skrevet mange tykke bøger om, men her kommer tre punkter, som denne skribent mener er de vigtigste:

 

Fokuspunkt nummer 1:

Fokuser på at tjene så mange penge som muligt.

Dette lyder måske kontraproduktivt, idet vi ved, at mange af de penge, man betaler i skatter og afgifter går til aktiviteter og mekanismer, der aktivt ødelægger vores land og folk. Men jeg mener, at man stadig skal deltage i spillet. Der er flere grunde til dette: For det første så er penge i høj grad magt. Jo flere penge du har, jo flere muligheder har du til at påvirke andre vha. disse penge. For det andet giver penge jo også høj status. Dette har det altid gjort og vil altid gøre. Folk lytter ikke til fattige mennesker. De er instinktivt ligeglade med dem, fordi de jo intet gavnligt kan skabe. Penge er magt, status og muligheder. Og vi søger netop magt og status.

Hvis man er typen, der er dygtig til at bruge en computer og kan holde ud at sidde i et kontormiljø hele dagen, så er IT-branchen et godt bud på et sted at søge hen. Der kan man tjene rigtigt mange penge. Jeg kender personligt flere i den branche, der tjener mange penge og en er endda selvlært. Der er flere gratis hjemmesider på nettet, hvor man kan lære relevante egenskaber gratis, og udover dette er der jo så også flere relevante uddannelser, som det offentlige tilbyder.

Hvis man ikke er typen, der kan holde ud at sidde foran en computer hele dagen, så kan håndværkerbranchen anbefales. Her kan der også tjenes rigtig gode penge. Derudover får man også motion, og der er en god chance for frisk luft og sol i denne branche. Virksomhederne mangler håndværkere, og hvis man er over 25, så kan man endda få en ufaglært løn, imens man uddanner sig. Så hvis man arbejder ufaglært og er over 25, så er der næsten ingen grund til ikke at blive faglært.

Der er selvfølgelig også muligheder for at tjene gode penge i andre brancher. Dette var bare et par forslag, og noget folk kan tænke nærmere over.

 

Fokuspunkt nummer 2:

Vær sund og rask.

Folk er instinktivt tiltrukket af sunde og raske mennesker. Romantisk tiltrækning er faktisk det samme som sundhed. Usunde mennesker er der ingen, der er tiltrukket fysisk af, fordi man ikke kan få sunde afkom med dem. Derudover har de jo ikke engang kontrol over sig selv, så hvordan skulle de kunne påvirke andre? Hvis man vil påvirke andre, så er det vigtigt at være så sund og rask som muligt (udover andre ting selvfølgelig). Meget af ens helbred er jo arveligt og svært at gøre noget ved, men meget kan man gøre selv. Det man kan fokusere på er jo selvfølgelig kost og motion. Mht. kost så er en god tommelfingerregel, at man skal spise som vores forfædre gjorde inden, at de blev civiliseret. Altså cirka kød, grønsager, frugt og nødder. Hvis man har behov for at tabe sig, så anbefales det at spise kun kød og grønsager i en periode.

Hvis man har et fysisk krævende arbejde, så kan det være lidt overkill at træne i sin fritid også. Men hvis man sidder ned på en stol hele dagen, så er det næsten et krav. Personligt kan jeg anbefale kampsport og de store komplekse løft. Det er desuden en meget god idé at melde sig ind i en klub og binde sig til at komme til træninger 1-2 gange om ugen. Hvis man bare køber et medlemskab til et motionscenter alene, så kommer man aldrig afsted. Sådan er det. Træn med nogen fast og helst via en klub.

Et anden meget vigtig ting, der påvirker ens sundhed, er ens søvn. Det er vigtigt at sove nok timer og helst om natten. Det kan også anbefales at gå i seng på nogenlunde samme tidspunkt og stå op på nogenlunde samme tidspunkt hver dag. Også i weekenden. Brug heller ikke din seng og soveværelse til andet end at sove.

Nu skal det lige siges, at man ikke behøver at ligne en supermodel eller en bodybuilder. Det handler om at være sund og frisk. Men hvis man er meget attraktivt rent fysisk, så er det da kun en fordel i livet og derved også i politik.

 

Fokuspunkt nummer 3:

Vær et menneske folk gerne vil omgås:

Dette fokus kan være lidt mere ukonkret og sværere at definere. Men det handler sådan set bare om at være et menneske, andre mennesker godt kan lide at være sammen med. Et ordentligt og sympatisk menneske. Det opnår man ved at være positiv, imødekommende, venlig, gavmild, hjælpsom, opmuntrende, morsom og produktiv. Derudover skal man selvfølgelig også sige fra, hvis andre behandler en urimeligt. Ingen kan lide en underdanig og konfliktsky person. At være flink involverer ikke at være en kujon. Men hvordan bliver man så sådan en person? Ja igen så er en stor del af ens personlighed jo genetisk betinget, men man kunne jo starte med at være opmærksom på det?

Disse tre fokuspunkter overlapper jo i høj grad hinanden, og de er kun adskilt for at forsøge at hjælpe læseren. Det er jo klart at god søvn og kost hjælper på ens humør. Det samme gør en god økonomi. Og ens præstation på ens arbejde højnes jo også ved, at man er sund og rask og kommer på arbejde med en positiv attitude. Det hele hænger sammen, og det hele er vigtigt.

Når der er nogenlunde styr på disse tre områder, så kan man gå videre og involvere sig direkte i politik. Men folk skal altså have styr på deres liv, inden de kan gøre gavn i en politisk bevægelse. Det er meget vigtigt, at det sker i denne rækkefølge. Man kan ødelægge meget for sig selv og andre, hvis man ikke er parat til at være værd at følge og evner at overbevise andre. Hvordan kan man være et forbillede for andre, hvis man ikke har styr på sit eget liv? Et hus bygget på et spinkelt fundament vil kollapse. De tre fokuspunkter er ens fundament.

Men hvis man føler, at der er styr på det overstående, hvad gør man så? Hvor starter man henne?

Et godt sted at starte er de fællesskaber, der allerede er blevet skabt til formålet. Der er en lang række partier og foreninger, hvor der allerede er bygget en organisation op, og som står klar til at byde en velkommen. Mht. partier så er Stram Kurs og Nye Borgerlige nok de bedste bud. Begge partier har styrker og ulemper, og man må prøve sig lidt frem. Måske man allerede kender folk, der er medlem i de to partier og kan berette om, hvad der foregår i disse partier internt?

Relevante foreninger kunne være Grundlovsforeningen Dansk Kultur, Den Danske forening, For Frihed, Trykkefrihedsselskabet og Generation Identitær. Der er også andre, men disse virker som kvalitet. Igen må man prøve sig frem. Der er også andre fællesskaber centreret omkring en blog eller en podcast. Et eksempel er jo denne blog, hvor kvalitetsmennesker meget gerne må bidrage og deltage. Man kan jo også sagtens være en del af flere grupperinger, som mange jo også er.

Når man så har fundet sig et fællesskab, hvor man føler sig hjemme og tryg, så ville det jo være naturligt at engagere sig og bruge sine ressourcer på at fremme fællesskabet. De ressourcer kan være penge, men også andre ting så som skribentvirksomhed eller andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det er bare med at komme i gang.

Der er også en række konferencer og komsammener, man burde støtte på forskellig vis. To vigtige er Mosbjerg folkefest og Scandza forum. At støtte begge initiativer er vigtigt.

Jeg tænker, at denne lille guide giver en meget god handlingsplan for at komme i gang med at ændre dette samfund til det bedre. Men husk, at vi ikke er bedre end vores svageste led. Vi har brug for stærke mennesker, så bliv til dette først. Så kommer alt andet helt af sig selv.

Om Oversætteren

Tjek også

Bizar koshersandwich i Floyd-sagen

Kald mig sløv på aftrækkeren – men jeg stiftede først for nyligt bekendtskab med adskillige …

64
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
14 Kommentartråde
50 Tråd kommentarer
17 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
17 Kommentarorer
Lord of the FrogsOversætterenDanielEvolationSøg dog indsigt, menneske Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord of the Frogs
Administrator

Spændende diskussion alle sammen, for at understrege DB’s holdning:
På Dagensblæser tager vi afstand fra alt der er ulovligt, det inkludere også sort arbejde. Det kan give det neo-liberale rædselsregime og deres nyttige spytslikkere hos antifa, en undskyldning for at lukke os ned så denne disclaimer er nødvendig.

Claus Boatsinker
Redaktør

Særdeles gode punkter. Dertil kan lægges: hold op med at se tv/betalingstjenester, aldrig aldrig se porno, læs bøger og kom udenfor så ofte som muligt. Og kan du ikke komme ud og træne, så gør det muligt at træne hjemme, f.eks. pull-ups, armbøjninger og så videre. Hold dig selv i nakken for sofaen lokker altid. 🙂

Alexander
Blæser læser

Clean your room! Jeg synes godt at man kan engagere sig politisk, uden at man er rig, sund, og et socialt geni. Ligesom med børn, nytter det ikke at vi venter til at vi er 40 år gamle, før at vi går i gang. Man kan godt arbejde på flere projekter samtidigt. At sætte klistermærker op eller at skrive en artikel sætter ikke særlige krav til din karakter.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Deri har du da en pointe, spørgsmålet er blot hvilken reel nytte det skulle have?
Jeg mener at det har været prøvet uden nævneværdig success.
Men det er selvsagt muligt at jeg tager fejl.

Jeg tænker mere at omdeling af brochurer med kortfattet info og en henvisning til hvor en dybere indsigt kan søges er vigtigere.

Alexander
Blæser læser

Klistermærkekampagner som Its Okay to be White har været succesfulde i andre lande, da medier har overreageret og angrebet budskabet på deres platforme, og derved udstillet dem selv og deres antihvide agenda overfor deres publikum.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Udemærket skriv.

Jeg vil dog tillade mig at tilføje, at dannelse og indsigt også er alfa og omega – altså at man studerer historien indgående, særligt tiden omkring den “franske” revolution, dernæst den “russisk” ditto og depressionen i USA, men en dyb indsigt i de gamle grækere samt Romerriget og dets kollaps og årsagerne hertil er også et must.

At have et indgående kendskab til vor kristne arv og dermed Bibelen er også et godt bud – Derudover vil en dyb indsigt i vore gamle sagaer og Asatroen skabe en forståelse for hvorfor så mange af vore forfædre så kristendommen, som den var på den tid, som en logisk og sand udvikling.

– Alle former for materialisme og deltagelse i moderne “kultur” er også noget man bør vinke farvel til.

Mht. politiske organisationer, særligt politiske partier (Stram Kurs, Nye Borgerlige ect.) så mangler her en forståelse for det Jødiske Spørgsmål hvilket med al ønskelig tydelighed vil belyse hvorfor politiske løsninger sandsynligvis vil være aldeles futile.

De bedste ønsker om held og lykke til alle læsere. Sæt igang.

Vi går foråret i møde og det er en fin anledning til at komme ud i vor smukke natur og besøg vore historiske fortidsminder, kirker ect.
Samt at få den fornødne motion.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

kristendom er jødisk og den største grund til vores forfald

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

lebensraum
Kristendommen, der er væsentligt ældre end Jødedommen, er den direkte negation af Jødedommen.

– Det er mig i andhed en gåde hvorfor man vælger at tro på Jødernes udlægning af netop den del af historien, såfremt man altså er bekendt med deres løgne og bedrag i øvrigt.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Kan du uddybe mht den “franske” revolution? Handler det om at den royale magtelite ikke kunne infiltreres af frimurere/jødiske banksters som det skete i de andre lande hvor der ikke var revolutioner?

Jens Rasmussen
Blæser læser
Jens Rasmussen

Udemærket artikel men der er flere kritisable punkter.

1. Tjen penge
Uden tvivl er materielt overskud en god ide og en fordel at have. Og omend langt de fleste af os opnår vores materielle midler ved at have et konventionelt arbejde, så er dette ikke just optimalt i et land som danmark. Ikke nok med at værdien af dit arbejde – som gerne skulle overstige den løn din arbejdsplads betaler – går til et Storfirma eller staten, kræfter som er direkte imod nationalisme, du betaler også over halvdelen af dine tjente penge til staten, der som nævnt er vores modstander. Med andre ord vil du for hver krone du tjener have bidraget med mere end en krone til globalister. Hvis du kan arbejde sort, men stadig med professionel stolthed selvfølgelig, så anbefaler jeg det på det kraftigste. Skulle vi en dag få en stat der deler vores idealer, så betal den dag din skat med glæde.
Det er dog værd at nævne, at mange fagområder ikke just gør sort arbejde muligt, og det er selvfølgelig enhver mands pligt at tjene til det daglige brød. I sådanne tilfælde må man stille sig tilfreds med at betale sin skat og forsøge at gøre bod på det modvirke, som man har forsaget dissidentbevægelser – som vores – med øget politisk aktivisme.

2. Vær sund
Kan ikke være meget uenig med denne påstand. Fysisk og psykisk sundhed er altid en god ide, om man er politisk aktiv eller ej. Fysisk sundhed kan langt hen af vejen opnås ved sund kost og motion, som du nævner.
Psykisk sundhed handler i høj grad om at holde sig fra vilje-svækkende, distraherende og vildledende elementer, uanset hvilke mentale problemer du må have hjemmefra. Disse ting man skal undgå inkluderer stoffer, pornografi, skøger, globohomo-hjernevask og mere.

3. Engager dig politisk og find fællesskab
Et i sandhed godt råd, efterfulgt af nogle ikke særligt gode anbefalinger. Politiske partier såsom Stram Kurs og Nye Borgerlige er 100% kosher og man risikerer blot at falde ind deres groupthink og få indtrykket at Islam virkeligt er problemets kerne. Andre nuværende politiske partier i Folketinget og næsten-i-Folketinget er også 100% kosher. Foreninger er ofte en bedre ide, men mange af dine bud på disse er også nogle meget kosher foreninger, Generation Identitær har åbent bøjet sig i støvet for jødisk pres og Trykkefrihedsselskabet er pro-demokratiske Tommy Robinson-typer.
Hvis man tilmelder sig med det formål et oplyse folk om jødespørgsmålet, så er de et godt sted at være, men hvis det er med håb om at finde andre woke dissidenter, så skal man til arrangementer såsom Scandza og lign.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Der er massere i de nævnte grupper som er på vippen til at blive redpillet. Så de skal have skubbet, så det er en god ide at gå ind og infiltrere især hvis man kan det 3. nævnte punkt.
Men de fleste er normies og tjek hvem KBH kredsen har af kandidater: en homo, en perker, en neger og en kvinde. nyeborgerlige.dk/kontakt/kandidater/ Ingen af de 4 kan nogen sinde redde danskerne. Det kræver rigtige danske mænd med danske kvinder der gør det de er bedst til!

Lord of the Frogs
Administrator

For at understrege DB’s holdning:
Sort arbejde er ulovligt og på Dagensblæser tager vi afstand fra alt der er ulovligt. Det kan give det neo-liberale rædselsregime en undskyldning for at lukke os ned.

Lord of the Frogs
Administrator

“pro-demokratiske”, du mener vel pro-plutokratiske?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

sandt og godt skrevet, undtagen det med penge -penge er roden til alt ondt og jo flere penge du tjener des mere magt giver du (dem) -vi skal tilbage til naturen -Varg har ret

ch.jpg
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er jeg delvist enig i. Problemet er dog bare at vi alle har taget massivt skade af civilisation og ikke bare kan gå ud og leve som stenaldermænd. Vi må gøre det der er praktisk muligt, og hvis det at tjene mange penge tjene den sag, så ser jeg ikke et problem med det, så længe man bruger pengene på sagen og ikke det moderne samfund! Personligt sparer jeg op til jord. Varg sætter overlæggeren højt fordi han har fundet sin levevej der gør det muligt som influencer, forfatter og musiker.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvordan vender vi tilbage hvis vi støtter (økonomi) – ja det er svært men den eneste vej er at gå væk fra (civilisationen) der har ødelagt alt

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Varg er yderst komprimeret og har et indgroet had til vor nations byggesten.

Derudover mener jeg reelt ikke at man kan tale om at være ejer af ejendom i Vesten, omend det kan ses som et definitionsspørgsmål – men jeg er naturligvis fortaler for at man bosætter sig udenfor de store byer og gør sig i stand til at bidrage til husholdningen vha. jagt, fiskeri ect. Torsten Tor

Doomer
Gæst
Doomer

Vask din penis og lyt til Sam Hyde

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Hans vigtigste pointe er at finde noget at være god til/en færdighed man kan leve af samt gå op i. Lige så snart det sker, så løser mange andre ting sig for en personligt. Det optimale er at man har en hverdag man kan holde ud i dette klovne samfund, så man i længere perioder kan få fred for ens weltschmerz-depression!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ad 2) En god måde at holde sig i form på er at hvis fx du har en bil og bruger den til korte ture (20 km om dagen i forbindelse med arbejde), så tag cyklen i stedet. Bruger du cyklen til mindre ture (fx 3-5 km til indkøb), så gå dem i stedet. Det gør jeg samt træner med 2*5 kg håndvægte et par gange om ugen forskellige øvelser, fordi jeg afskyr motionscentre.

Doomer
Gæst
Doomer

Jeg ejer ikke en bil lige pt, så det med cyklen holder 100%. Jeg er i den bedste form jeg nogensinde har været i.

SorteSlyngel
Skribent

Codreanu er og hans legion er jo et drømmescenarie, og noget der er værd at stræbe efter.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

1. Ild
2. Ilden rejser sig
3. ???
4. Profit

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor
Jesper
Gæst
Jesper

[FARVEL MR. ANTIFA – admin]

SlyngelSorte
Gæst
SlyngelSorte

Chill Mr Fed

Evolation
Blæser læser
Evolation

@Oversætteren: Din artikel bliver nu nævnt og anbefalet af “Frikadelle-Posten”: www.uriasposten.net/archives/108764

Daniel
Blæser læser

Jeg håber at Kim Møllers henvisning til denne artikel giver flere læsere til Dagens Blæser. Kim Møller skal trods alt have den ros at henvise til Dagens Blæser, på trods af de uenigheder jeg har med ham.

www.uriasposten.net/archives/108764

Lord of the Frogs
Administrator

Som en af mest arg-modstandere af de national konservative og deres evige kontrolleret counter jihad opposition, må jeg da give et kudos til Kim Møller.