Hjem / Indsigt / Stram Kurs til Revurdering

Stram Kurs til Revurdering

Stram Kurs kom ikke ind i det seneste folketingsvalg, og den nationalistiske fløj i partiet repræsenteret af Martin Christensen og Dennis Corell forlod partiet på baggrund af politikken og Rasmus som person.

I det seneste afsnit af Nordens Grænse adresserede Rasmus vores fløj og nogle af vores bekymringer omkring hans person og hans valgkampagne. Han fortsætter Stram Kurs og er i gang med at opbygge en organisation, og det er værd at revurdere om vi skal støtte ham i dette arbejde.

Rasmus undskylder sin politiske linje med at han er pragmatiker. Fokus på Islam er pragmatisk, men med denne retorik støtter man DF og NB, i stedet for at differentiere sig fra dem, og at kritisere DFs manglende effektivitet historisk. Efter min mening er disse gatekeepers med deres symbolpolitik en større trussel end venstrefløjen, da førstnævnte narrer folk til at tro indvandringen er under kontrol, hvorimod sidstnævnte er mere åben omkring deres agenda. Associering med DF og NB vil give Stram Kurs noget legitimitet blandt frikadellerne, men jeg frygter at pragmatisme over tid vil føre til en gradvis knæbøjning for etablissementet ala DF eller Sverigedemokraterne.

Paludans position på jøder er igen den populære blandt frikadellerne, men han kan jo knap nok forsvare den på noget andet grundlag. Han vil stadig blive kaldt nazist af venstrefløjen, mediejøderne vil stadig angribe ham, og jøder generelt vil stadig prøve at undergrave Danmark, så jeg ser ikke at han vinder noget ved at promovere deres paradigme. Han kunne bare være neutral og lade være med at nævne dem, i stedet for at underkaste sig dem.

I forhold til Paludans socialliberalisme er denne måske populær lige nu, men jeg tror socialkonservatisme er ved at gøre et comeback, og det ville være endnu en mulighed for at differentiere sig fra DF og NB.

Man kan ikke sætte spørgsmålstegn ved Paludans vilje og mod, og jeg tror ikke der er mange andre som ville kunne stå på mål for pressens personangreb, muslimernes dødstrusler, og PETs frihedsberøvelse. Frihedsberøvelsen har været kritiseret, da man ikke kunne komme i kontakt med Paludan, men dette ville være tilfældet for enhver anden kendt kandidat med samme retorik. Dette afspejlede sig også negativt i hans valgkampagne, hvor han lavede variationer af den samme aktion igen og igen uden meget innovation.

Paludans private person er stadig kritisabel. Hvis han har tilfældig sex med mænd og unge piger, så risikerer han at falde i en fælde og blive offer for ikke blot dårlig presseomtale, men potentielt afpresning af fjendtlige efterretningstjenester. De fleste personer har dog bagage eller karakterfejl, og jeg tror ikke dette gør ham til en dårligere kandidat end f.eks Daniel Carlsen var.

Hvis der ikke er en eller flere som træder frem som et alternativ eller begynder at organisere os, så er Rasmus Paludan og Stram Kurs vores eneste valgmulighed.

Om Alexander

Tjek også

Europæisk samarbejde – ja tak!

Undertegnede har ofte, ikke mindst i Radio 266b, talt dunder mod andre europæere. Det har …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
AsbjoernNielsenAlexanderSøg dog indsigt, menneskeAlexanderFluks Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Rent partimæssigt er der ikke så meget at vælge mellem, så vil man aktivere sig selv i det demokratiske spil er det Stram Kurs og NB der lurer som mulighederne. Der er dog andre ting der ligger mere til højrebenet rent foreningsmæssigt, hvis man kigger mod vores svenske naboer. Det kræver dog lidt vækst i gruppen af aktive nationalister.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Jeg synes det var et super godt interview med Paludan i Nordens Grænse. Det er fornuftigt ikke at fokusere på jøder, i hvert fald her i Danmark, hvor der stort set kun er brødrene Rothstein, Bent Melcior og Martin Krasnik på den forkerte fløj, men Bent Blüdnikov og Asger Trier på den anden.

Rygter om Paludan bør ikke stå i vejen, det gavner kun danskernes fjender, så vi bør støtte ham, så længe der ikke er noget andet alternativ. Partiet har også en god pose penge, fra valget, som kan gavne kampen.

Oversætteren
Skribent

Han siger i interviewet at illoyale jøder ikke er danske. Det er mere end fint med mig. Så behøves man ikke sige mere for min skyld.

Han blev spurgt til en demostration, og hvor optagelsen af dette senere kom på youtube, om han er homoseksuel, og der sagde han, at han ikke er det. Og hvad hvis han er? Er der ikke vigtige ting at fokusere på ligenu?

Erik
Gæst
Erik

Du ved ikke hvad “the kosher sandwich” er kan jeg forstå?

Oversætteren
Skribent

Hvordan vil du anbefale, at Rasmus vinder offentlig opbakning?

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Rasmus er selv kosher. Han er kontrolleret opposition. Logik for burhøns.

jonaz
Gæst
jonaz

Spændende interview, selvom jeg “spolede” lidt i de 3+ timer det varede. Paludan er ikke til at komme udenom, hvis vi vil løse multikultur og truslen fra globalisterne på demokratisk vis. Men KAN vi det? Jeg har fulgt Rasmus online on and off siden start 2019, og det er edderfløjteme hårde odds han er op imod. Men det er hele den vestlige verden jo! Derfor, er det overhovedet muligt at komme udenom “the jq” hvis vi vil bevare de europæiske lande, med egne grænser og den oprindelige befolkning? Vi vil/kan jo ikke engang forsyne os SELV med børn! Rasmus har sagt, at vi skal føde flere børn, men det er der sgu ikke ret mange der tager til sig. Det er jo bare “hadprædikanten” der snakker. Er det muligt for SK, at installere et helt nyt værdisæt i den danske befolkning, centreret omkring kernefamilien, i samarbejde med de gode nationalister vi har i landet?
Efter Rasmus’ ord “styrer (((de)))” ikke særlig meget HER til lands, men er vi ikke enige om, at de sidder HÅRDT på det hjernevaskende, allestedsværende medie monster og alle de ismer som fårene tanketomt følger efter, selvom det leder dem ud over klippen? Vi kan selvfølgelig godt kalde dem globalister, men er vi ikke på et tidspunkt nødt til, at italesætte hvorfor nogle mennesker arbejder globalt på, at udslette vores race — for, at LØSE truslen? Det er muligt jeg er meget (for) dramatisk her!

Jeg er med på, at dét kommer man ikke i folketinget på, og jeg ‘hader’ ikke danske jøder. Men jeg ved ikke hvor meget Rasmus har ret, når han siger, at de IKKE stemmer på landsforræderiske partier? Det kan selvfølgelig være jeg bare har sølvpapirshatten på her!?

Når alt dette er sagt, så jeg har stor respekt for en klog mand som Rasmus og det kæmpe arbejde han gør og hans version af et samfund kan jeg rigtig godt lide. Nogle af hans handlinger er ikke helt ønskværdige, men hvem er jeg til at mikrokontrollere alle mennesker! I det store og hele har han jo en enorm kampgejst i den politiske verden, og har allerede NU italesat “befolkningsudskiftning” mm. på nationalt (skod) TV — og som artiklen siger, hvem er der ELLERS, der taler danskernes sag så kraftigt? (Som allerede er landskendt, med minimum 63K menneskers opbakning).
Tager de nationalistiske danskere afstand fra Nordfront, alene pga. grav showet (som NF selv har taget afstand fra)?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Bare Rasmus ville lære at tale lidt pænere. Altså, personligt er jeg (pisse) ligeglad, men ved bare, at han får svært ved at appellere til Hr og Fru msm-kvæg, hvis han ikke påtager sig en lidt anden offentlig attitude på længere sigt.

Tror heller ikke, at koranafbrændinger osv. kommer til at virke næste gang. Folk har set det, og desuden er kanalen lukket. Den eneste måde han kan gøre det på, er hvis han bruger pengene på at bygge et massivt (non-retard) bagland op, som engagerer sig politisk, og ad den vej går ind og påvirker den offentlige debat.

Men så kommer vi jo til (((censur))) af den offentlige debat, som primært foregår på sociale medier (95% farceberg) Og man kan vel snart ikke kalde en perker for en perker, uden at få 6 mdr. i facebrummen. Nu har jeg af samme grund ikke haft face i 4 år, så ved det ikke, men kunne kun forestille mig det.

Det er op ad bakke.

Claus Boatsinker
Administrator

Der er begrænsede ressourcer, et begrænset antal personer og man må vurdere om man skal kaste al tid og energi i demokratiets illegitime cirkus, eller på andre projekter.

Oversætteren
Skribent

Jamen det er rigtigt, at det er noget, man hører fra almindelige mennesker. At han simpelthen taler for grimt. Det er jo fint til tider, men han skal kunne slå det til og fra efter behov. Efter hvem han taler med.

Han er ved at bygge et bagland op og har faktisk fået et par gode folk med. Det er vigtigt.

Men ja han skal have lavet et alternativ til facebook og youtube. En stor email-liste ville være en god ting fx.

Fluks
Gæst
Fluks

Hvorfor skal hans parti differentiere sig? Han skal jo samarbejde med andre partier og nå ud til så mange vælgere som muligt. Det giver iķke mening at indtage obskure synspunkter der ikke kan opnås flertal for og kun bidrager til at skræmme potentielle vælgere og samarbejdspartnere væk.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

En artikel der stadig er meget relavant. Vores svenske kammerater har også taget nogle overvejelser herom, her oversat til dansk: www.nordfront.dk/pas-paa-counterjihad-bevaegelsen/