Hjem / Verden / Jimmie Åkesson tvangshjemsendt

Jimmie Åkesson tvangshjemsendt

Lederen af Sverigedemokraterne, Jimmie Åkesson, blev anholdt af de tyrkiske myndigheder, da han var i gang med at uddele pamfletter til muggier ved den græske grænse.

Disse beskrev at Sverige var fuldt, at der ikke var mulighed for at få bolig og bistand, og at de således ikke skulle ulejlige sig med at tage til Sverige. Ser man på den førte politik, der stadig tillader over 100.000 at strømme ind årligt med alt hvad det indebærer af efterfølgende ret til familiesammenføring og så videre, så spredte Jimmie fæjk nuus.

Men det var manglende tilladelse til uddeling der var den officielle årsag til hans anholdelse og straksudvisning, hvilket med et fingerknips bragte Åkesson til Sverige igen.

Kan man det?

Vildt. Jeg er meget chokeret over Tyrkiets handlemåde, der åbner helt nye, revolutionerende døre for metoder at håndtere udlændinge på. Tænk engang at en stat tager en udlænding der bryder en eller anden regel, det kunne være fumlegængeri eller pamfletuddeling, og så uden tøven sender vedkommende til hans hjemland. Med denne utrolige teknik kan man jo på ingen tid barbere hundredtusindvis af fremmede af den samlede svulst på 1,2 millioner fremmede i Danmark (plus et ukendt mørketal), da muggier med et synderegister udgør et enormt antal personer.

Videnskabsfolk er paf over den nye opdagelse kaldet “udvisning”.

Fint nok at Jimmie Åkesson lavede et stunt, der desværre ikke bakkes op af hans partis egentlige politik, eftersom de stadig har en selvmorderisk integrationspolitik og arbejder med konceptet “åben svenskhed”. Det mest interessante er dog den magiske nye metode, lad os kalde den Faktisk Hjemsendelse, der viser at man kan tage en person og flytte denne til personens hjemland.

Uendelige muligheder for handling og en ny politik til fordel for det danske folk er blevet afsløret. Vil partierne i Folketinget gribe denne unikke løsning og befri os fra deres elendige, hærgende og ressourcedrænende fremmede? Er det denne genistreg de har ventet på i 50 år?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

10
Efterlad et svar

avatar
 
8 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Søg dog indsigt, menneskeOversætterenMorningstarHerr ShekellieberLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Jeg er målløs.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Udvisning”… hmmm det ligger godt i munden.

Udvisning.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Ikke fordi jeg er en delle, der som sådan holder med (((SD))), men skulle ikke undre mig, hvis man ser venstresnoede pikhoveder på Sociale Medier og andre steder, der sidder og klapper i deres små hænder over og griner af, at han er blevet tvangshjemsendt til Sverige. Så er det pludselig okay.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Der er nu alligevel lidt Über-arrigsk-søn-af-Lemuria over ham Åkesson, når han står der på Europas bredder med folder i hånd og forsvarer os mod de brune horder.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Jamen Boatie McBoatface, Åkesson er jo naziiist! Vidste du ikke, at det var ham, der opfandt tipvognene, der blev brugt i Treblika og Bergen-Belsen? At det var ham, der af Schlomo Goldschlongs hud lavede den første af 6.000.000.000.000.000 lampeskærme? Han fortjener ikke bedre!

Off topic: Check denne side: www.bitchute.com/channel/black-crimes-matter/
Kommentarsporene indeholder nogle hysterisk morsomme meme’s, og folket med sjove små hatte er ikke særligt populære heller.

Quick Trip Back To Africa:
www.bitchute.com/video/xJq9uTdrrHQW/

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Underholdende. Tak for link. Herr Shekellieber

Morningstar
Gæst
Morningstar

Undrar om partiet har hunnit att öppna upp ett nytt uteslutningsärende än? SD är ju numera socialkonservativa och anti-rasistiska. Dessutom är dom för öppen svenskhet. Det borde räcka tycker jag. I synnerhet nu när dom har rekryterat (((Dan Korn))) till sin nya “tanke-smedja”.

Oversætteren
Skribent

Staten kan sagtens bruge vold, når nogen udfordrer dens magt. Hvis den påstår andet er det bare en dårlig undskyldning for intet at gøre.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Oversætteren Staten er besat og aldeles lammet af den evige parasit og derfor er troen på enhver handling, der er i aktiv opposition til parasittens ønsker, ren eskapisme.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Mon ikke det blot var et frikadelle-stunt.

Det formoder jeg.

SD er ligeså kosher som DF og alle andre partier.

Hvilket selvsagt er med til at understrege tesen om, at der næppe findes politiske løsninger.