Hjem / Andet / Kvindernes “Kampdag”

Kvindernes “Kampdag”

Det er i dag (d.8. marts 2020) den internationale kvindekampdag. Men hvad betyder dette? Man kunne håbe, at det betød, at man endelig anerkender kvinder som en af de allervigtigste elementer i samfundets beståen. At man hylder deres evne til at kunne videreføre slægten samt deres medfødte omsorgsgen, som gør dem formidable i hjemmet og samtidig laver endeløse, hvedemarksreklamer, der fortæller og kvinden og den fantastiske ømhed, de kan tilbyde deres børn, som i allerhøjeste grad er afhængig af dem og deres kærlighed.

Dette er imidlertid ikke tilfældet. Sandheden er, at denne såkaldte kvindekamp er, og altid har været, et forsøg på at splitte og vende kvinde og mand imod hinanden, så deres fantastiske samarbejde med at opretholde en sund familie, hvor faderen dedikerer sig til at forsørge familien økonomisk (hvilket historisk set har fungeret i umindelige tider), mens moderen sørger for hjemmet og børnenes opdragelse, forpurres.

Og de er næsten i mål!

Siden dengang, hvor den såkaldte kvindekamp blev iværksat, er kvinder med tiden blevet presset ud på arbejdsmarkedet, så de kunne konkurrere med mænd i helt urimelige situationer; fabriksarbejde, politiarbejde og andet fysisk krævende forudsætter en stærk og robust fysik, hvilket, grundet åbenlyse biologiske forskelle, ikke just er til de fleste kvinders fordel.

De opfordres ydermere til at forfølge ambitiøse karrierevalg, som tager al deres dyrebare energi og tid, som de kunne have brugt på at stifte og opretholde en familie. Og hvis man samtidig har slugt den ypperste gift, skilsmissen, så er det ikke blot kvinden men i særdeleshed børnene, som lider af denne dødelige senmoderne piscocktail.

I det mindste anerkender FN vigtigheden af at bibeholde et sundt samarbejde mellem mand og kvi… vent.

Du finder mig svinge fra mit batchroom.

Man kan kun skue fremad og håbe, at nok indser kvindens sande værdi – ikke som økonomisk produktionsenhed, som i en frustreret rus skal fare ud for at kunne udkonkurrere mænd på deres hjemmebane, men som en af de mest centrale søjler i familien.

Danske kvinder, vores børns fremtid afhænger af jeres valg.

Om Svend Goenge

Tjek også

Jonnis dagbog – en respons

Vi har i indbakken modtaget en skrivelse fra selveste hovedpersonen i radiosegmentet Jonnis dagbog, der …

22
Efterlad et svar

avatar
 
12 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
jonazFluksOversætterenSøg dog indsigt, menneskeSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

‘hvor faderen dedikerer sig til at forsørge familien ((økonomisk))’

Claus Boatsinker
Redaktør

1000 års fornuft vs. 70 års diskurs. Dette kan vendes og skal reddes. Men det bliver ikke uden klynk, tårer og faste regler.

SorteSlyngel
Skribent

Kvindernes “Kampdag” er på min liste over ting at ignorere.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

De første 9 kommentare er negative overfor videoen og emnet. Det ser ud til at forsætte sådan…
810 Thumbs up og 155 Thumbs down -gad vide om der er blevet fusket med de tal? Hvis man gider bruge tid på at skrive en negativ kommentar, så giver man vel også en Thumbs down…

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

alt det her køns-halløj er iøvrigt også bare en stor hormon-forstyrrelse.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Nej. Det er et endog meget stærkt (((våben)))

– Man behøver blot at læse Protokollerne for at forstå dets oprindelse og formål.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De venstreradikales post-nationale kampdag hvor kvinder fører ordet.. Sikke en idioti

www.dr.dk/nyheder/politik/minister-undrer-sig-hvorfor-faar-min-soen-og-datter-forskellige-gaver-i-deres-happy

jonaz
Gæst
jonaz

Hans Holiness Dalai SoyBoy Lama skrev igår på de hellige medier F*ckbook og Twatter:

“I call on the next generation of young women to be the mothers of the revolution of compassion that this century so desperately needs. You have a special role to play in creating a better world. Women are more empathic and sensitive, more receptive to the feelings of others. These qualities make women models of humanity. Study history and you’ll see that it’s men who have been responsible for carnage and destruction”

“I urge young women to accept leadership roles. We need you to promote love and compassion. Realise my dream—that the 200 nations of the world be governed by women. There’ll be less war, violence, and economic and social injustice because strength is rooted in love and compassion”

Okay, de kære kvinder skal både “styre verdenen” og vi går vel ud fra de OGSÅ stadig skal føde børn (selvom dét er der allerede nu ikke så meget tid til i den vestlige verden, da de HER har travlt med, at “styre”, at de “styrer”) – men så er der selvfølgelig også mere plads til, at (((transhumanismen))) kan overtage det dér med at “føde børn”…………..

Oh, det kunne være, at den hellige hellighed skulle finde og skrive til disse unge kvinder på Instagram, Tik Tok og Snaphat i stedet for — hvor disse kvinder har travlt med, at være “medfølende”…

FOR SATAN EN CLOWN WORLD.

Doomer
Gæst
Doomer

Det er sjovt som de stadigvæk føler det nødvendigt at kalde det en “kamp” dag, hvad er der helt præcist for en femoid at kæmpe for? Mere overarbejde så de kan købe flere sko? Feminister har sejret suverænt, og resultatet har været katastrofalt for begge køn.

Hver dag er mandens kampdag, og kontra deres fabrikerede kampdag, så har vi faktisk noget at kæmpe for.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er en del af begrebet “based”. At en kvinde er det fuldstændig centrale i en hver familie/stamme/samfund som en moder med massere af børn. Kvinder er så dyrbare og mænd kan ofres i krig, men samfundet vil stadig bestå sålænge kvinder og børn overlever. Var der disse storfamilier i DK så går det også at nogen ikke får børn. Man kan have stor glæde af at være onkel og man kan naturligt træde ind som en ekstra far for sine søskendes børn.

Oversætteren
Skribent

Presset ud på arbejdsmarkedet?

Oversætteren
Skribent

Lidt sjovt, at artiklen faktisk anerkender det feministiske paradigme og anerkender, at kvinder er mere magtfulde end mænd. “Kvinder vil i ikke nok vælge familien til igen?”. Og at kvinder er blevet “presset” til noget. Åbenbart imod deres vilje.

Når selv nationalistske hjemmesider ser kvinder som ofre, så må man da sige, at den totale sejr mere eller mindre er i hus.

Kvindekamp handler om, og har altid handlet om, at opnå magt over mænd, så mænd gør som kvinder ønsker. Og det er jo så åbenbart lykkes.

Her er en mandlig feminist, der direkte siger, at mænd må underkaste sig samfundets nuværende værdier for at overleve: www.uriasposten.net/archives/108669. Der er også mange andre eksempler.

Der er kun 2 muligheder drenge, hvis i vil overleve og reproducere jer: Enten så underkaste i jer jeres nye mester og bliver en mandlig feminist, eller så gør vi oprør og tvinger vores magt igennem. At bede sin mester om at være flink ved en, tror jeg ikke virker. Det har det i hvert fald ikke gjort indtil videre.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Kvinder, såfremt de er opdraget og dannet og har haft en stærk og kærlig fader, er når de er gifte, eminente til at tage sig af småbørn og holde et hjem og agere kærlig og omsorgsfuld hustru.

At opdrage drenge til at blive mænd kræver selvsagt en mand.
Det samme gør sig gældende ift. at få en pige til at blive en kærlig kvinde.

– Da man ikke kan være 2 steder på een gang, så kan selvsagt ikke være en arbejdende moder, det er en selvmodsigelse.

Mænd må dog heller aldrig prioritere en “karriere” højere end eget afkom.
– Slet ikke for at deltage i et (((materialistisk))) kapløb.