Hjem / Verden / Den ydre grænse

Den ydre grænse

Problemerne med den evige tyrk ophører aldrig. Det kræver at han knækkes, undertrykkes og fjernes geografisk på en facon, der permanent fjerner tyrkertruslen mod Europa. Det er et fremtidens projekt, som end ikke kan anes på selv den fjerneste horisont.

Rent konkret forsøger tyrkelakken lige nu at presse yderligere millioner af muhamedanere mod Europa. En nem måde at svække Europa på, da EU ikke har haft de fjerneste intentioner om at forsvare sine ydre grænser, men i stedet har været delagtig i at fragte så mange folk af afrikansk, mellemøstlig og centralasiatisk herkomst til Europa som muligt.

Denne gang – indtil videre – lader det dog til at svaret fra den menige europæer, ikke mindst civilbefolkningen i Grækenland, er med til at sætte dagsordenen. Grænsen mellem Grækenland og Tyrkiet, såvel som de bestandigt invaderede græske ferieøer, er epicenteret for mudderinvasionen, og nu tilbyder Polen at sende hjælp.

-Vi kan inte låta situationen på den grekiska gränsen att förvandlas till en ny migrationskris som den vi hade 2015. För att undvika detta måste vi se Greklands gräns som EUs yttre gräns – en gemensam gräns som vi måste skydda tillsammans från inflödet av illegala migranter. Säger Mariusz Kaminski till polska medier.

Såvel politifolk som grænsevagter tilbydes, netop for at komme tilbage til det man blev lovet ved nedlæggelsen af EU’s indre grænser, nemlig Fort Europa. Selv Mogens Glistrup så unionen som et nødvendigt onde, fordi kun et samarbejde mellem nationerne ville kunne sikre Europas ydre grænser mod den tredje verdens umættelige krævementalitet.

Man må håbe at hårdt sættes mod hårdt, og at civile fortsætter med at føre an i kampen mod de invaderende horder, således at vi undgår yderligere svækkelse af et allerede krøblet Europa. Held og lykke, deus vult og krydsede fingre. Måske man skulle tage orlov og blive Grækenlands-frivillig?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer …

11
Efterlad et svar

avatar
 
4 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
29 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Arisk hævn !Søg dog indsigt, menneskeTorsten TorlebensraumTroldmanden Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det er virkeligt opmuntrende at se, at civile grækere gør noget aktivt for at beskytte deres land. Man kunne godt være lidt bekymret over om den europæiske mand havde givet helt op, og alt håb var ude. Men der er kampgejst tilbage i os. Fremad.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Der er sandelig ikke mange europæere I Grækenland.
Efter århundredes tyrkisk okkupation, så er langt hovedparten I dag arabere altså af blandet herkomst.

Desværre.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Søg dog indsigt, menneske de er da ikke muggier

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

De første perkere jeg mødte i 80erne var i høj grad muggier fra tyrkiet. En gruppe af dem forsøgte at voldtage en søster til en kammerat på den lokale sti og kun en hundelufter på stien stoppede penetrering. Der var selvfølgelig ingen reaktion blandt danske mænd der alle ignorede det og tjekkede stillingen i fodbold.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Torsten Tor jeg refererede til hans teori om at grækere er arabere

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

lebensraum Det er som ingen teori, blot et simpelt historisk faktum.

Det er derfor “grækerne” som nation og kultur har stået i dvale i mere end 500 år.

Det samme gør sig ivrigt gældende bla. for langt de fleste fra det sydlige Italien.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Hvis du definerer “muggier” som værende raceblandede bæster (hvilket ordet “Arab” betyder) indeholdende tyrkisk blod, så jo.

Desværre. Langt hovedparten. lebensraum

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Søg dog indsigt, menneske det betvivler jeg ikke -jeg mente bare de ikke er muslimer

Erik
Gæst
Erik

Nice tegning som altid, omend jeg kunne godt ha’ brugt en enkelt Molouch stjerne er sted på den 😉

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Danskernes Parti havde “Asyl-Spray”, men jeg skal love dig for at man tager den til næste niveau i Grækenland, fremragende middel mod parasitterne.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

#IStandWithGreece

DF1E872E-9DFF-4DCC-9834-B5C4800D72CB.jpeg