Hjem / Radio / Radio 266b – Afsnit 148 – Del 1 af 8

Radio 266b – Afsnit 148 – Del 1 af 8

Vi har Anders Kjær på besøg som giver lidt en opsummering af det seneste afsnit af Nordens Grænse for os som ikke har hørt det, og diskuterer om kvinder ønsker at være husmødre eller er polygame fjender af mænd.

Og så kalder vi dette afsnit del 1 af 8, ikke fordi der er noget særligt tema, men så kan vi kalde afsnit 156 for afsnit 148 del 8 af 8, 1488 med andre ord. Dårlig joke ja, men det er hvad du kan forvente herfra.

Ugens emner, rundt regnet:
Paludan på Nodens Grænse
Grækenland
Hvide nationalister 1.0
Anders Kjærs fjender (Bedre kendt som “Kvinder”)

RSS: radio266b.libsyn.com/rss
Email og paypal: radio266b@gmail.com
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

50
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
14 Kommentartråde
36 Tråd kommentarer
14 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
OversætterenOgier le DanoisSvend GoengeLord of the FrogsIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Ham den tyske journalist ligner Progeria Jesper.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De venstreorienteret sag er nået udlandet, så nu er deres anke blev blåstemplet, det bliver svært at pille dem ned.

btw. “Ok Groomer” er det nye shit.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum
Uglen
Blæser læser
Uglen

De anser hunde for at være “urene” dyr. Men det stopper dem åbenbart ikke fra at voldtage dem. Gad vide om det samme gælde for grise?

Nu sidder jeg bare her og tænker højt. Men det kunne være at Venstre lige pludseligt blev meget mere indvandre-kritiske, hvis vi påpegede den enorme skade den forsatte indvandring vil forårsage den danske svineindustri…

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Det hsr alle dage været drengene der jagter pigerne. Det er de unge mænd, der byder de unge damer op til dans. Kvinder tænder på mænds initiativ. Mænds initiativ drevet af deres begær for kvinder.
Grunden til at feminisme er opstået er fordi mænds testosteron niveau er faldet.
Det er IKKE fordi de har læst et eller andet Frankfurter skrift. Det er fordi der er en hormon-forstyrrelse i samfundet. En ubalance. Østrogen er Klovneverdens
byggesten.
Mænd skal tvinge kvinder til at være kvinder. Kvinder skal inspirere mænd til at blive mænd.
Hvis det stod til kvinder alene, skulle alle mænd kønskifteopereres og samtlige fostre udryddes.
Og mænd er iøvrigt ikke et hak bedre. Hvor mange mænd er ikke stujket af med sekretæren for eksempel.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

True. Og vi mænd er langt mere utro end kvinderne. Jeg har dog aldrig selv været en kæreste utro, men flere af mine venner har været deres damer utro.

Går heller ikke så meget op i alle de der 4chan memes og deres MGTOW autisme. Kald mig ulækker, men jeg knepper da forskellige kvinder i ny og næ. Vil gerne finde den rigtige, men synes bare ikke, at jeg har fundet hende endnu, så jeg rekognoscerer kødmarkedet lidt. Kan jeg ikke se noget galt i.

Menneskets natur er polygam. Vores to nærmeste slægtninge, chimpanserne og bonoboerne er også dybt polygame. Skulle være lidt underligt, hvis vi ikke også var – nu hvor vores natur tydeligt viser det. Hvis vi ikke var, havde der slet ikke været behov for kulturelle normer, der forbød/prøvede at forhindre utroskab osv. Ligesom der heller ikke ville være nogen lov om mord, hvis mennesker ikke dræbte hinanden. Det er dejligt simpelt.

Men det fatter de færreste 4chan spergs i deres evindelige trådpsykoser. Det er så nemt at sidde og være en slasket 150 kg taber, der sidder og tuder op om, hvor ond og dum hele verden (inkl. kvinder) er, i stedet for bare at tage sig lidt sammen og få noget ud af livet.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Vilkår. Vi mennesker har forskellige vilkår.
Hvis det bare var et spørgsmål om at tage sig sammen, var der ikke nogen der havde nogen problemer

Oversætteren
Skribent

Begge dele er sandt. Samfundet er tydeligvis imod hvide traditionelle mænd, men det er aldrig en undskyldning for at give op.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vores politiske projekt skal udrenses for mtgow-typerne, hvis man ikke kan finde en kvinde, så må man bruge sin tid på noget andet konstruktivt. Det nytter intet at bruge tiden på at skabe splid mellem mænd og kvinder.

Det økonomiske incitament er den største udfordring, kæmp for at det billigst at være en kernefamilie.

Oversætteren
Skribent

Nu er kvinder jo tydeligvis medlem af “de undertryktes koalition”, som er dem, der har magten i Vesten idag. Der er jo ingen mainstream politikere idag, der ikke er feminister i en eller anden grad. Det er måske lidt underligt at give budbringeren skylden, hvis det er det, du mener?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Når man konstatere at kvinde er kernen til problemet, så syntes jeg ikke man at med til at bringe bud, det et unødigt fokus på det forkerte. At påstå at kvinder ville tvangs-kønsskifte alle mænd og fortage tvangs- aborter hvis de havde enevældig magt, syntes jeg er med til at skabe unødigt splid mellem mænd og kvinder.

Det hele handler om forudsætninger, hvis man er opdraget med at kernefamilien er et fængsel og du kun kan sætte dig selv fri ved at være uafhængig. Så det klart der opstår en bølge baseret på disse behov.

Oversætteren
Skribent

Jeg tror desværre, at det er naturligt. Traditionelle samfund bliver meget hurtigt til post-moderne, når de bliver teknologisk udviklet.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Kritisk-Teori på Frankfurther-skolens manér gennemsyrer nærmest alt, også selvom det umiddelbart er svært at trække en direkte linje. Der er skabt så mange lag gennem 70 år, at det svært for selv den mest dybsindige at gennemskue. Disse lag er bygget videre på andre liberale lag, der har været tilstede siden “oplysningstiden”.

Hvis østrogen var grundstenen til vores forfald, så burde det være sket længe før renæssancen og oplysningstiden.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

hormonbehandling er langt mere udbredt idag

Oversætteren
Skribent

Vores hormonbalance ændrer sig jo også ift. vores omgivelser. Det interessante spørgsmål er jo så, hvad har ændret sig i vores omgivelser, og hvordan har det påvirket vores hormonbalance?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Østrogen tilskuddet i vores madvare er et produkt af neoliberalismen. Hele tankesættet med at sætte folket først på alle niveau i statslige anliggender blev droppet efter 2.verdenskrig, nu galt det vækst uden omtanke på kultur og identitet og velvære.

Neoliberalismen er et biprodukt af kritisk-teori, man satte pludselig ikke det jordnære først. Det eneste ideal er vækst.

Oversætteren
Skribent

Vores mad og højteknologiske livsstil påvirker selvfølgelig vores hormonbalance. At kvinder er kommet på arbejdsmarkedet og derved skal konkurrerer ændrer jo tydeligvis også deres.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det var først da en anden form for kultur blev manifisteret at kvinderne brugte deres arbejde til at give afkald på traditionelle-dyder.

Oversætteren
Skribent

Tror at, de kom på arbejdsmarkedet inden, at feminisme blev mainstream. Jeg vil faktisk gå så langt til at sige, at feminisme i høj udstrækning er et udtryk for den magt de har fået primært igennem deres deltagelse på arbejdsmarkedet. Og særligt deres deltagelse i høj status jobs. I hvert fald det man kunne kalde 3. bølge feminisme.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det var via litteratur de i første omgang fik friheds-tanker, de opstod på baggrund af revolutionære strømme, der opstod når de gamle imperier kørte agterud.

F.eks. Dostoevskys Ynglingen

Kvinder arbejdede længe i industrien i f.eks. Storbritannien før der skete noget for dem, i perioden op til og under 1.verdenskrig.

Oversætteren
Skribent

Hvor mange procent af kvinder i UK fx arbejdede i industrien dengang? Altså udover når der var krig og mændene var væk. Jeg har det indtryk, at det var meget få?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ca. 20% primært kvinder fra arbejderklassen.

Oversætteren
Skribent

Ja okay. Det er jo et forholdsvis lille antal ift. idag, hvor stort set alle kvinder er enten på offentlig forsørgelse eller på arbejdsmarkedet. Det indikerer jo, at teknologi-tesen kan forklare en forholdvis stor del af denne udvikling.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg skal ikke kunne sige det helt præcist, men f.eks. i Rusland foregik industrialiseringen først meget senere under Stalin og en radikale-feminisme blev skabt derovre langt tidligere. Mange kvinder der deltog i kampdagen i 1908, i københavn kom derovre fra.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

MegaDeth > Metallica

Ogier le Danois
Blæser læser

Manowar > alt andet

Oversætteren
Skribent

With dreams to be a king
First – one should be a man!

Ogier le Danois
Blæser læser

I call them out
And charge them all
With a life that is a lie!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Kjær glemmer lidt, at kvinder også er hedonister – ikke kun hypergamister. Hvilket betyder, at hvis man finder en kvinde, der er af en smule lavere social status end en selv (hvilket betyder, at hun vil have svært ved at finde en mand, der er af højere status end en selv), og man derefter tager hensyn til hendes hedonistiske natur, så er der faktisk en god chance for, at hun ikke smutter nogle steder.

Hvis du er bedre i sengen, bedre til at forkæle hende osv. så vil hun i stor grad se bort fra mænd med højere status. Fordi hvis hun f.eks. har været sammen med 10-12 andre før dig, og der ikke var nogen af dem, der nåede dig til sokkeholderne ift. hendes hedonistiske natur, så kan hun så godt som regne ud, at det er et pænt dårligt gamble overhovedet at prøve at finde en anden mand. Måske kan hun finde en, der har en smule højere status – men kan han mon leve op til hendes hedonisme? Det er tvivlsomt. Kvinder er måske ikke de største logikere, men så dumme er de heller ikke. De ved godt, hvornår man gambler og hvornår man ikke gør.

Jeg har ikke haft problemer med at finde den slags kvinder. Det er mere, at jeg bliver træt af dem efter noget tid, så de ryger ud af vagten. Pump and dump.

Oversætteren
Skribent

De kvinder en mand vil tiltrække er netop de kvinder med lavere status end ham selv. De kvinder der er højere status end ham selv, vil han jo netop ikke kunne tiltrække. Medmindre han selvfølgelig højner sin egen status.

Udseende og evner i sengen er da også en del af en mand status?

Men jo, hvis du nu er en flot og veltrænet mand og kan slikke fisse i 8 timer uden pause, så vil du da kunne tiltrække nogle kvinder, som en 40 årig ingeniør med fast arbejde ikke ville. Ikke fordi, at du har flere penge end ham, men fordi at du har specialiseret dig i noget andet, der også giver status.

En mands status= UdseendeXPengeXSocial status.

Man kan sagtens specialisere sig i en af tingene, eller man kan fokusere på det hele. Men som regel, hvis man er høj i en af dem, så har man også en høj værdi i de andre også.

Fx så ville en fotomodel være høj i udseende. Men der er også en masse, der tager billeder af dem, og de bruges til reklamer og udstillinger. Mange ser dem. Dvs. de har også en høj social status. De får jo også løn for deres arbejde men vil nok ikke tjene sindsygt, medmindre de er nogle af de allermest brugte modeller i verden.

En bankdirektør vil have meget høj social status. Det er et af de jobs i verden med mest status ligenu. Derudover vil han også tjene en god løn. Og fordi at han gør det, og fordi han skal se nogenlunde ud i sit arbejde, så ville han jo nok bruge penge på sund mad og måske en personlig træner.

Så de 3 ting hænger bestemt sammen.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Man kan sagtens tiltrække kvinder med højere social status end én selv – det er man jo også nødt til, hvis man først og fremmest vil vise, hvad man duer til i sengen osv. Man er jo nødt til at date dem, før man kan komme i sengen dem og bevise sit “værd”. Det tror jeg også, at kvinder instinktivt ved. At de er nødt til at give en mand chancen for at bevise sig værdig til at udfylde hendes hedonistiske tomrum. Hun kan jo ikke bruge social status eller udseende til et klap, hvis han ikke kan finde ud af at nusse, kysse, kn*ppe osv.

Tror vist bare, at man kan konkludere, at kvinderne i bund og grund er lige så store kalkulerende rovdyr, som os mænd.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det giver ingen mening at kvinder er “rovdyr”, der skal udfolde sig selv på samme måde som mænd. Depression og andre lidelser fylder også meget hos kvinder idag, der er noget helt galt med de idealer man sætter foran os. De vestlige kvinder der får tidligt børn idag, er dem der er længst fra de moderne idealer og konstruktioner. Deres baggrund og som regel mangefuldt i forhold til idealforestillingerne i vores samfund, derfor tager urinstinkterne over.

Moderne forskning peger på de mest fødedygtige fra 16 til 25 års alderen.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Det var nu heller ikke på samme måde, jeg mente. Mænd er mere polygame, og det er vores indre “rovdyr” og kvinder er mere hypergame, hvilket er deres indre “rovdyr”. Begge dele kræver, at man er kalkulerende. Kvinder sidder jo nærmest og har en pointbog, hvor de fører score over én.

At kvinder skal være “stærke” og alt det gøgl, hopper jeg heller ikke på. De er det svage køn. Den er ikke længere. Og kvinder flest, burde ikke arbejde.

Men en af grundene til, at kvinder er kommet på arbejdsmarkedet (udover feminismen), er også at arbejde i dag ift. 200 år siden, er langt mindre fysisk krævende. Der var ikke ret mange kontorjobs og humaniora-linjer i 1820.

Man kan således ikke beskylde jøden for alting. Nogle ting sker naturligt fordi samfundet ændrer sig i takt med teknologien. Vi lever jo heller ikke i et samfund, hvor alfaen nødvendigvis har nogen magt. Dem der var nørderne i skolen (betaerne), er dem, der klarer sig bedst, har flest penge og mest magt i dag.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Problemet er jo at hverken moderne mænd og kvinder acceptere, at der er få kvinder der er afstikkere og kan præstere på samme niveau, som mænd på det moderne arbejdsmarked.

Man mener gangske enkelt, at fordi enkelte har klaret skærende, så må det nødvendigvis gælde alle. Dette tankesæt gennemsyrer hele vores samfund og er dybt ødelæggende. Der er ikke længere forskel på kultur og racer eller på kvinder og mænd i den kulturmarxistiske/neoliberale/post-nationale dagsorden. I vores kultur er det måske endnu mere manifisteret pga af velfærdsstaten, janteloven osv.

Det starter helt fra barnsben, hvor selv de største tabere for en medalje med hjem når de har deltaget i en konkurrence. I skolen acceptere man at folk fordyber sig i nonsens, så længe der bare er en promille af det der bliver arbejdet med har faglig relevans. Hvis man rent faktisk forstår pensum, så bliver man pillet ned ligeså snart man tager det næste skridt, at følge facitlisten eller være under niveau er det eneste acceptable. Det altid laveste-fællesnævner der blive tilgodeset.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Det kommer jo an på, hvilke fag, man snakker om. Kvinder klarer sig da mange gange bedre i stillinger, som involverer papirnusseri, end mænd gør. Det samme gælder sociale fag såsom sygeplejersker, pædagoger osv. Dermed ikke sagt, at jeg går ind for, at de skal gøre det – de skal passe deres egne børn og deres egne hjem.

Men ellers er jeg 100% enig i, hvad du skriver. Det hele er vendt på hovedet, og alting skal være “det samme”. Om man er en negerkvinde eller en hvid mand, gør ingen forskel, fordi IQ, køn, fysisk styrke og race er bare “sociale konstellationer”. Alle er 100% ens og man er en intolerant nazi, hvis man mener noget andet – især hvis man fremlægger konkrete beviser, haha.

Og ja, skolen er også en joke. Også derfor jeg opgav at tage en HF. 95% af det er ligegyldigt fyldstof, som er komplet ubrugeligt i praksis. Den eneste grund til, at de hælder alt det lort i ørerne på folk, er fordi de vel håber, at nok vil sætte sig fast til, at eleverne får et kassetænkende verdenssyn – og det må da siges at have givet gevinst.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vores skolegang skaber også de værste salgs mennesker, de typisk radikale der tror de klogere end alle andre, fordi de følger en facitliste, der er fastlagt og bestemt af magthaverne.

Den arrogance de ligger fordagen når man debattere visse emner, er en stopklods for en fornuftig dialog, det konkrete bliver i mange tilfælde fejet tilside fordi de afstedkommer fra racister, ufaglærte osv. Mange af dem har endda ikke selv sat sig ind i det stof de proklamere, de ved bare at det er rigtigt at støtte op om en bestemt linje.

Det bliver anset som mere smart at navigere perfekt inden for disse rammer, end at bryde dem og tale sandheden, som ellers var noget der stod højt i vores kultur tidligere.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Nu må jeg høre hele udsendelsen igennem, for hvis ikke jeg får hørt nyt fra Jonni Hansen, så er min mandag ikke helt den samme.

Svend Goenge
Redaktør

Jonni er på ferie i Grækenland i denne uge, så Rigsledelsen havde desværre ikke adgang til dagbogen. Han har dog efterladt et USB stik i postkassen med teksten “til næste mandag”…

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Man kaldte Tyrkiet (Eller rettere Osmannerriget) for Europas Syge Mand, fordi de dengang havde besiddelser på Balkan. Der er idioter som kalder Tyrkiet for en del af Europa, desværre ret udbredt.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Store dele af Tyrkiet kan vel geografisk set kaldes for Europa bortset fra de avkatte der bor der!

Doomer
Gæst
Doomer

James Hetfield er rent objektivt end bedre sanger end Dave Mustaine.

Oversætteren
Skribent

Men dårligere sangskriver og guitarist.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Enig med Kjær om at Polygami er menneskets natur. Vi heroppe i Norden har dog gennem mange generationer pga naturens hårdhed måtte vælge højinvestering i børn via monogami. Monogamitraditionen skaber en hvis form for kultur, som hvis man prøver at fjerne alle de ubekendte faktorer, trods alt har vist sig at fungere her hos os. Men pga. vor højteknologiske civilisation, så lever vi i et helt nyt miljø, hvor monogami ikke nødvendigvis vil være det mest succesfulde over længere tid. Der skal dog fortsat investeres i børnene, hvis vi skal opretholde en videns baseret civilisation.

Der er også et vigtigt brud i kontinuiteten pga. p-pillen, hvilket giver mulighed for mange sexpartnere, og her har kvinden derfor muligheden for at afprøve mange mænd inden hun vælger at få børn. Men er kvinden ikke helt attraktiv længere, så har hun måske en eks som har forladt hende, som hun helst ville have børn med. Men var polygami accepteret kulturelt, så ville denne kvinde have en mulighed for at denne eks ville acceptere hende som kone nummer to.

Det sidste forsvar for monogami er dog slet ikke set endnu. Men af hensyn med vor nordiske races fremtid, så bør vi have lov til at tænke ud af boksen.

Oversætteren
Skribent

Hvad mener du med at tænke ud af boksen?

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg tror, at jeg foretrækker den ubehøvlet Kjær fremfor den venlige.
Medmindre rugemor-nationalist Kjær genopstår.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Sjovt som diskussion hurtig ender op i sort hvid modsætninger. Som om “man” har nogen som helst sikker forståelse af kvinders natur og den forståelse er ens for alle kvinder. Ligesom med at forstå samfundet, videnskab og historien. Jeg ender der også tit som om diskussionen bliver en kamp mellem liv eller død.

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Jeg elsker Nodens Grænse!

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Gør jeg også.

Lord of the Frogs
Administrator

Får virkelig en til at tænke

ESbl3Q9X0AAXAhZ.jpg
Oversætteren
Skribent

Alt er andres skyld.