Hjem / Andet / Min store, fede artikel om optik

Min store, fede artikel om optik

Ok, overskriften lægger måske op til noget der kunne minde om en doktorafhandling, men det er ikke just det jeg sigter mod. Optik er bare et emne, der stadig fylder en del på den nationale fløj, men som ikke normalt er et hovedemne i sig selv.

Det er med rette at det fylder en del i samtaler, for hvis man kaster et blik på succesfulde projekter rundt om i Europa her i 2020, så vil man se at kvalitet frem for kvantitet er det der virker.

Her er optikken en del af kvaliteten, hvis ikke en direkte forudsætning. For at skære det helt ud i pap er velklædte mænd i god form, der har et fornuftigt forhold til alkohol, og som kan opretholde gode sociale relationer, det man bør stræbe mod. Kvabsede rygende keyboardkrigere med militærstøvler og plastikstahlhelm knapt så meget.

Det sidste mest ment som en illustration, men de fleste fatter pointen. At larpe som noget fra en anden tidsalder udenfor et humoristisk perspektiv, er ikke noget der gavner vores fælles sag eller taler til 99% af normale mennesker. Derimod er humor, som jeg ser det, særdeles vigtig. Et er at kæmpe for en vigtig sag, den vigtigste sag ikke blot i vores liv, men i hele nationens historie. Noget andet er at gøre det tiltrækkende, og samtidig kunne være i godt humør mens man kæmper.

Dagens Blæsers (helte)rolle i dette har været at bruge humor, samtidig med at lægge en meget klar linje, med hensyn til at udpege samfundsproblemer, syndere og hvad vi anser for ønskværdig udvikling. Ikke mindst i forhold til internationalt samarbejde, og med henblik på at kaste lys på udlandets bedste eksempler. Hvad der sker udenfor Danmarks grænser kan ikke blot bruges som inspiration, men vil sandsynligvis også afgøre vores kurs.

Nationalisme er god optik. At tænke alle løsninger ud fra hvad der gavner det danske folk, uden at tage hensyn til hvad det herskende etablissement tænker om samme emner, er altid et sundt pejlemærke, og lad aldrig andres tilsværtning få dig til at vige fra denne kurs. Danmark er vores land, og hvis denne overbevisning afføder smædeord, så må det være sådan.

Man må tænke på hvem det er man prøver at tilpasse sig, og om man giver køb på sinde holdninger i den forbindelse. SD og DF er eksempler på partier der kunne havde truffet markant anderledes beslutninger, men i stedet kastede alle principper på møddingen for at please deres plageånde.

Humoren, der ellers har været gevaldigt fraværende i de foregående årtier, er noget der er åbenlyst positivt. Hele memessfæren, og den bølge af vækst man så i 2015-2017, var båret af humor, og Dagens Blæser er et naturligt hjem for denne. Det er måske ikke for alle, og nogen vil altid vælge alvorlig vægtekst som det foretrukne udtryksmiddel. Det er fint nok. Men optisk set er der mange tangenter at spille på, og man må håbe på at vi indenfor dansk nationalisme kan finde fælles fodslag, som det eksempelvis ses i England lige nu. I så fald er fremtiden lys.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Shekeltørstig Heimbach “bekæmper had”

Den plastikstahlhelmsbærende svigermorknepper Matthew Heimbach er til ingens interesse sprunget ud som antihvid aktivist. Det …

15
Efterlad et svar

avatar
 
7 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
Tom VensterOgier le DanoisLars Agerbæk med ÆLars Agerbaek med AeMand af S(tål)naps Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Til det, kan jeg kun svare; JA!

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Udmærket skriv, dog mangler magen en nationalist et studie af Protokollerne – i særlig grad så længe at man oprigtigt forestiller sig at politiske løsninger er en reel mulighed, da systemet selvsagt er konstrueret således, at en reel opposition aldrig vil kunne komme til orde, endsige få indflydelse.

Stram Kurs og NB er, som DF og SD, klare beviser for ovennævnte konklusion.

Jens Rasmussen
Gæst
Jens Rasmussen

Hørt hørt.

Alexander
Blæser læser

Alvorlig vægtekst falder mig mere naturligt ind, men jeg vil forsøge om jeg ikke kan grave lidt humor frem fra mit ellers stenkolde hjerte. Ellers må i lade være med at publicere nogle af mine artikler, hvis de er for meget. Jeg lover kun at blive lidt tøsefornærmet.

SorteSlyngel
Skribent

best of both worlds, any1?

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Der er plads til begge dele! Men der er nogle der er vægteksts purister, og de skal måske tænke over humorens magt.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

En gæv gut ved navn Tobias Dahl forsøger et nyt projekt “Det nationale fælleskab”, det kunne være rart med et interview. Måske han mere based end Stram Kurs, der i tide og utide lefler for jøderne.

Home

Mand af S(tål)naps
Gæst
Mand af S(tål)naps

Fint jakkesæt og pæne mennesker… Det skal vi også bruge, Men hvad så? (Hej PET) Er jeg virkelig den eneste der hungre efter en god gammeldags revolution? Det har vi folk til, men de er ikke ”god optik”.. Jeg forstår bare ikke hvordan vi skal høste diamanterne i Minecraft, hvis vi skal gøre det parlamentarisk? Det giver serveren os aldrig lov til! Der skal jern hakke til og godt med knofed for at få fat på de diamanter.. Vi kan jo ikke tale til stenmuren der indeholder dem. Den vil da aldrig give os dem!

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Optik… -jeg vil nok foretrække ordet Æstetik, er nøjagtig ligeså vigtigt som alt andet. Bare man ikke opfatter optik som eftergivenhed for samfundets normer. Hagekors og den slags er helt fint for mig, bare der ikke går for meget larping i det selvfølgelig. Hagekorset behøver jo ikke nødvendigvis være sort i en hvid cirkel, på en rød baggrund. Det er et ældgammelt symbol.
Jeg synes kampen skal kæmpes på alle fronter, på en gang. Folk der tager pis på samfundet og folk der er gravalvorlige.

Sålænge man bare ved hvad man gør og hvordan man tager sig ud ja.

Ogier le Danois
Blæser læser

Hvis man virkelig er så dum at skulle bruge hagekorset, så har man da fuldstændig mistet al forbindelse til jorden. Folk gider ikke den slags, fordi de er alle sammen vokset op i en verden, hvor hagekorset og nazismen – i deres øjne – står for alt hvad der er skidt med menneskeheden.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Så du mener altså man skal bøje sig for folks uvidenhed og tilpasse sig som em ussel fej kujon.

Ogier le Danois
Blæser læser

Det er da ikke kujonagtigt ikke at bruge hagekorset, det viser bare, at man har en smule social bevidsthed. Hvis man ønsker folkelig opbakning skal man tage udgangspunkt i sin egen tid og ikke prøve på at genoprejse noget dødt. Hitler sagde præcis det samme i Mein Kampf. Hvis han var i live idag ville han ikke kalde sig selv nationalsocialist eller gøre brug af hagekorset, da disse er så forhadte i vores samfund.

Og hvorfor overhovedet identificere sig selv med Hitler og det tredje rige? Hvad skulle man dog få ud af det? Jeg behøver ikke kalde mig selv NS eller se The Greatest Story Never Told for at elske mit fædreland og stå ved mit folks ret til dette. Hvor mange jøder Hitler gassede eller ikke gassede har ingen betydning ift. danskernes førsteret til Danmark.

Tom Venster
Gæst

Veldig god artikkel. Er naturligvis helt enig i det du skriver. Og det er mange ulike måter man kan nå frem på så lenge man lar (plastikk)stålhjelmen ligge hjemme.