Hjem / Indsigt / Anmeldelse: Magasinet Nationalisten

Anmeldelse: Magasinet Nationalisten

Jeg kunne lugte allerede da jeg nærmede mig postkassen, at der var en stank af surströmming, så jeg vidste at min post fra Sverige var ankommen. Som abonnent på Nationalisten, bliver dette en månedlig begivenhed.

Hvad bød første nummer på? Som forventet lidt af hvert, og ditto forventet med en god dybde, der var mere analyse end reaktion. Det at have noget at byde ind med selv og ikke blot “være mod noget”, er afgørende for at have noget interessant at sige, og her kommer Söderman og co. til deres ret.

Først en introduktion, hvor man læser om visionen for magasinet og at det i øvrigt er 100% selvproduceret og uafhængigt af f.eks. trykkeri og deslige. Derefter lidt smånyheder med kommentarer, herunder stjålne militærkøretøjer, skamløse socialdemokrater, de homofiles sænkning af den amerikanske spejderbevægelse og andet fra overskrifterne.

Herefter kommentarer, artikler og kronikker fra en god håndfuld skribenter. Man kan læse om plastskatten, om socialdemokraten Olle Thorells mange stråmænd (halmgubber!), om borgerforslaget om legepladser til voksne på Södermalm, den nye beslutning om at man ikke vil finansiere operation til mænd der fortryder sterilisering, SAS-skandalen AfD-hysteriet i Thüringen og meget mere.

Det første magasin var 40 siders kvalitet, heldigvis som forventet, og selvom det selvfølgelig i sin natur er IKEA-centrisk, så er der mange kloge ord og tanker at tage til sig som dansk læser.

Første udgave får 5 af 6 bakker messmör, og jeg anbefaler at man tegner sig et abonnement på nationalisten.se.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Min store, fede artikel om optik

Ok, overskriften lægger måske op til noget der kunne minde om en doktorafhandling, men det …

3
Efterlad et svar

avatar
 
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Schnaz BeakLarsLarsenAlexander Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Alexander
Blæser læser

Det er mange år siden at jeg læste bagsiden af morgenmadskartoner, så jeg er bange for at jeg ikke har vedligeholdt mit svenske.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Du sagde et eller andet om et nationalistisk magasin, men jeg hørte kun messmör…

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Så så mohammed tar seg av de homofile, og dem er det visst mange av i tidligere landet sverige.