Hjem / Video / Greta Thunberg nedsmelter i en personlighedsspaltning. Genopstår som kønsskifteopererede klima-kloner. Benægter klimakrisen. Gror ét overskæg og slipper endelig sin svenske accent.

Greta Thunberg nedsmelter i en personlighedsspaltning. Genopstår som kønsskifteopererede klima-kloner. Benægter klimakrisen. Gror ét overskæg og slipper endelig sin svenske accent.

I juli 2015 anmeldte (((Juridikfronten))) Dan Park for Hets mot folkgrupp. Som bevisfremlagde de Dan Parks Tweets: “manliga blattar älskar våldtäkt är väl inget nytt”(red. hvor er løgnen?) og “våldtäktskulturen är grundläggande och ok bland MENA-folk”(red. hvor ER den løgn?).

D. 8. marts 2016 blev Dan Park anholdt i Malmø. To dage senere blev han løsladt og sigtet for tre tilfælde af ‘Hets mod folkegrupp’. Det drejede sig om collagerne:  Terrorist Welcome og Peter Mangs og Michael Brown.

D. 13 maj 2016 blev Dan Park anholdt, da fem betjente opsøgte ham på en adresse i Malmø, hvor han overnattede. Hans mobil telefon blev konfiskeret og han fik den ikke tilbage.
I maj 2018 blev Dan Park anklaget for syv tilfælde af ‘Hets mot folkgrupp’. 5 collager og de to ovenstående tweets. Undertegnede var selv tilstede under anden runde af denne retssag og oplevede det som et eksotisk indblik i hvordan besættelsesmagten(1658-?), fortolkede danske begreber, såsom Magtens tredeling og Ytringsfrihed. Lad os bare sige at Annie Lööfs hystade-flip fra valgkampen i 2018, ikke kun er noget der foregår i den bedste sendetid på svensk TV.

Den 8. november 2018 afsagde Malmö tingrett dom i sagen. Park idømtes 3 måneders fængsel for et tilfælde af ‘Baktalelse’ og fem tilfælde af ‘Hets mot folkgrupp’, begået i 2015 og 2016. Derudover skulle han betale 15.000 svenske lire for skadesomkostninger.På trods af domfældelsen stod Dan Park fast og agtede ikke at stoppe sin kunst.”Nej, absolut inte. Varför skulle jag göra det?”(red. BÆJSD!), sagde han til Kulturnytt.
Den 25. april 2019 blev Dan Park så idømt 3 måneder i Hovrätten över Skåne och Blekinge i Østdanmark., hvilket lagde en ekstra måned til straffen, så den nu blev på 4 måneder. Ubetinget. Bom.
Den 24. juli 2019, afviste Högsta domstolen i Stockholm, at prøve Dan Parks sag og dommen på 4 måneders ubetinget fængsel blev derved stadfæstet. 
Afsoningen blev sat til at begynde d. 21 november 2019, på Anstalten Mariefred(Säkerhetsklass 2). Efter et svinkeærinde til Budapest overgav Dan Park sig til Zvenska Överhets Gendarm -ZÖG. Uden kamp.

Han indledte sin afsoning d. 9. december.
I den forbindelse afholdte mig og Bubbermand, en støtte aktion til fordel for dissidenten og til oplysning for det svenske folk. Alle tegninger indsat i videoen, er taget fra fotos af Dan Parks værker(derfor de mærkelige farver, i ved nok svenskerne og deres pastel). De er alle placeret på forbipasserende der ligner de minoriteter værkerne refererer til -de er altså ikke placeret tilfældigt. Og ja, det ER Greta Thunberg der kommer løbende ind i billedet med sin tykke hvide strikhue, gule regnfrakke og lange fletninger. 100% det var hende.
Dan Park er den første nordiske kunstner siden Wilhelm Freddie (som tiderne dog skifter), der skal afsone en ubetinget fængselsstraf.

I 1996 dømtes Dan Park, for ‘Hets mot folkgrupp’ for at have båret Nationale socialistiske symboler på sine jakker. Dan Park er hidtil den eneste borger, besættelsesmagten har dømt for denne paragraf. Park er siden da blevet dømt i 2012 såvel som 2014 for den samme lovovertrædelse. Dommen i 2014 resulterede i en fængselsstraf.
Der er mange ting at sige om Dan Park, besættelsesmagtens destruktion af hans værker, udstilling på Christiansborg, overfald på Nørrebro osv. osv. men jeg har forsøgt at holde mig til den seneste retsag, det var trods alt derfor vi sad der.

Om Gæsteskribent

Tjek også

Martin Sellner afbildet som morder på tysk tv

Troede du, at Danmarks Radio var det eneste statsfinansieret affaldsmedie, hvis opgave er at skide …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
SorteSlyngelClaus BoatsinkerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Utrolig så meget mere tiltalende Greta er når hun snakker dansk. No homo, eller du ved.

Claus Boatsinker
Redaktør

God ide. Jeg håber i øvrigt at Mette “svenneflænser” Frederiksen planlægger en invasion nu mens coronachan gør sin ting.

SorteSlyngel
Skribent

Det overskæg har potentiale til at blive en fremragende Hitler-stache.
Siger det bare.