Hjem / Danmark / Pandemien er her

Pandemien er her

Hvad er nu det? Lolland skriver en artikel?! Det er i sandhed dommedag!

Onsdag aften kom statsmedisteren med et uventet budskab: LUK DET NED! Ja frygten for Kinasygen har endeligt nået et fornuftigt niveau. Ovre er tiden hvor man må høre “Det er bare en forkølelse, makker!” og nu er vi klar til at bekæmpe virussen efter den allerede har nået over 500 smittede.

Hvis vi for 2 uger siden havde lukket grænserne for fremmede, forbudt udlandsrejser og sat folk i karantæne når de kom hjem fra udlandet, så ville vi slet ikke have den her situation. Men hvis jorden var flad havde jeg for længst hacket Kristian Hegaards rullestol og programmeret den til at køre ud over kanten, sådan er verden desværre ikke og vi må forholde os til virkeligheden.

Hvad er så virkeligheden?

Fra og med Fredag lukker alle uddannelsesinstitutioner og offentlige instanser mere eller mindre. Ingen skole, ingen børnepasning, folk bør blive hjemme hvis de kan, og der er nært forestående tvangslukning af værtshuse og diskoteker… Hvis man ikke vidste bedre, så kunne man tro at det her i virkeligheden er Mettes forsøg på at få kvinderne tilbage til kødgryderne og børnepasningen i eget hjem! Vi ved dog bedre. Globohomo-samfundet vil straks genoptage uddannelse af kvinder, industrialiseret opbevaring af børn og den syge nattelivskultur så snart faren er ovre… Hvis vi overlever, vel at mærke.

Men hvad traditionelle samfundsformer som side-gevinst angår, så kommer vi nok til at se flere fødsler end normalt fra December og fremefter. Når konen/kærsten alligevel er hjemme og man ikke vil købe kondomer af frygt for smitte i Netto, så sker der ting og sager for fødselsraten!

Apropos Netto

Frygten for tomme hylder skaber tomme hylder, som man siger. Så snart der var social konsensus om at nu er det ikke længere “bare en forkølelse”, så slog folk over på panik-modus. Der hamstres alt mellem himmel og jord, og jeg syntes det er utroligt morsomt. Hvis de så bare gik efter fornuftige varer, men nej, tilsynendeladende er de største hamstringsvarer gær og toiletpapir. Folk der ikke har bagt brød siden de var børn og ikke har noget overblik over hvor meget lokumsrulle de bruger slæber til bunke, mens de hoster på hinanden og kun gør pandemien værre end den er. Super ide at stimle sammen i enorme kødrende i butikkerne.

For et par uger siden, bogstaveligt talt dagen FØR den første coronasmittede i Danmark, bestilte jeg tørkolonial og konserves til 3 måneder. Ikke fordi jeg troede at virussen ville gøre det umuligt at købe ind, men fordi folk der er i panik gør det umuligt at købe ind. Jeg havde ret, og indtil det værste har lagt sig kommer jeg til at leve af tørrede bælgfrugter, pasta og makrel i tomat. For selvom frisk kød og grønt er godt, så skal jeg IKKE ud og stå i kø med idioter der hoster og nyser mens de overvejer at slå hinanden ihjel for den sidste pakke lambi-trelags papir.

Det er svært at spå, særligt om fremtiden.

Det kan være at jeg, med mit fornuftige spislige lager, i sidste ende kommer til at sidde med sorteper når vi i en fjern fallout- eller mad-max-agtig fremtid, dvs. Onsdag om to uger, beslutter os for at genoprette samfundet med gær og toiletpapir som tvillinge-valuta, a la guld og sølv for århundreder siden.

Jeg tvivler.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

SHIIIEEET.jpg

Ny Rwanda-statue i Horsens: “Er det en abe?”

Moderne kunst er til for at dyrke grimheden. Vil du inspireres til storhed? Så se …

36
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
13 Kommentartråde
23 Tråd kommentarer
45 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
16 Kommentarorer
Herr ShekellieberTorsten TorSøg dog indsigt, menneskejonazlebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Hvis civilisationen bryder sammen, så ville folk heller ikke tro på NASA mere.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Det gør alene de selvvalgt uoplyste I forvejen.

Overskægget mosaad frygter
Gæst
Overskægget mosaad frygter

Glæder mig til at få Corona. Så melder jeg mig ind i AFA og vil indtage hver min frokost ved gurker grillen!

jonaz
Gæst
jonaz

Mettte Frederiksen med smårystende stemme: “Det får kæmpe konsekvenser, kæmpe konsekvenser for os alle”
Ja, så fik hun da kickstartet toiletpapirshamstring og lange køer foran supermarkederne.

Hun har dog helt ret… folk der læser på Dagens Blæser er vel også klar over det er den hæslige globale elite, der fabrikerer denne her virus.
Nu skal vi i følge dem gå i panik, men ikke for meget i panik, så (((regeringerne))) kan fastholde kontrol med befolkningerne. Og det må man sige de har lige nu: vi kommer til at sidde hjemme allesammen og æde MSM i os. Hvad mon der kommer til at ske imens at vi sidder og tæller toiletpapirsruller hjemme?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Forhåbentlig kan det trigge nogle tanker i de danske mænd, hvor de begynder at tænke naturligt igen såsom, hvad sker der hvis der ikke er mere mad nede i Netto? Hvem er mine venner egentlig? Skal jeg have våben?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Tror jeg sgu ikke, at du skal regne med. Folk ryger hurtigt tilbage i deres normalcy bias. Folk lærte absolut intet af fødevarekrisen i 1998 – som var en reel fødevarekrise. Det er dette jo ikke engang. Det her er bare folk, der panikker.

Fear nothing but fear itself.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Dr. Shekelgrubler fødevarekrise i 98´ ? den har jeg ikke hørt om -har du et link `?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Måske. Alt andet lige med Trump så satte det gang i meget “hvid identitet” i forlængelse af migrantinvastionen i 2015. Lidt rykker det med folk og flere bliver redpillet på diverse emner, men det skal nok blive rigtig slemt før det nogen sinde kan nærme sig godt igen!

lebensraum, jeg mindes gærkrise, sars, kogalskab og en storm fra den tid

Alexander
Blæser læser

Vi er allerede lønslaver, de vil hellere have at vi arbejder for dem. Det er derfor de gule veste var en trussel, de strejkede og forhindrede andre i at arbejde.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Jeg købte forsyninger til 30 dage allerede d. 9. Jeg så det komme. Alt man skulle gøre var at kigge på de hårdere ramte lande omkring os. Alle mine venner og familie grinte af mig, men de griner ikke længere, haha.

Det fortager sig nok nu, hvor Mette F. har været ude og mane til ro og komme med en lille opsang, men det varer kun indtil dødsfaldene og de efterfølgende tiltag/samfundsnedlæggelser er en realitet – så starter næste hamstringsbølge.

Noget jeg ikke forstår er dog, at supermarkederne ikke sætter deres kurve og vogne ude af drift eller konstant afspritter dem. Det er den største smittespreder i et supermarked, da næsten alle kunder rører det.

Alexander
Blæser læser

Også dankort maskinen

Doomer
Gæst
Doomer

>endelig begyndt at gå i træningscenter regelmæssigt og kommet i god form
>dør af chink pest

FUUUUUUUUUUUCK!!!!!!!!!!!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

>han har ikke håndvægte derhjemme

Skam Dem, anon.

Valdemar-ll
Blæser læser
Valdemar-ll

arm, mave og rygbøjninger gør thickset

Claus Boatsinker
Redaktør

Normiedanskere er niggere. Det er så pinligt. Fuld panik fra første time. For lokumspapir.
Jävla cringe!!

SorteSlyngel
Skribent

Regner de med, at de skal skide mere end normalt?
Altså der er jo ingen grund til at købe vognlæs af toiletpapir. smh

Alexander
Blæser læser

Den legitime grund er så man har et lager, hvis man bliver sat i karantæne eller får udgangsforbud. Der er nu 2 ugers leveringstid på Nemlig.dk.
Samtidig er det nødvendigt at hamstre, fordi andre hamstre, da man ellers risikerer ikke at kunne få noget. Det giver perfekt mening i et individualistisk og lavt tillids samfund.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg hørte en de snakkede på TV2 News, han snakkede om forholdene under den spanske syge.

Dengang hjalp folk til med at lave mad til hinanden og spejderne bragte den ud.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Minder mig om dette klip. Godt nok er normiedanskere nogle half-niggers i deres adfærd, men de slår fandeme ikke rigtige niggers:

www.youtube.com/watch?v=2dIVmCOl9KM – Se det til ende.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja det er true nigger. Sad engang og drak i et selskab, hvor der var en neger der smed kortene på bordet. Fuldstændig generaliserende erkendte han, at lige så snart negere har penge mellem hænderne, så render de ned og køber nikesko til 1800 kr. Man forstår hvorfor nogen vil udskifte hvide med dem.

Sheik Sjaelland
Blæser læser
Sheik Sjaelland

Det er fandme godt at være generation Z og rødpillet, har allerede handlet for en måned siden og nu sidder jeg som studerende i mit eget hjem og kan træne, rydde op, bede til Gud og alt andet som jeg aldrig når at få lavet. Det bedste er at jeg kan sidde i dansker tråde på /pol/ og skrive “I KINA SPISER DE FLAGERMUSE MED AIDS” og opråb til alle danske landsmænd, hvis i bliver inficeret så gør os alle en tjeneste og besøg en ghetto og eller en synagouge (I minecraft) og host lidt hist og her 😉 Takker.

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

DET GÅR NED!!!

Pas på jer selv brødre!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Corona Matata er de klogeste ord…

jonaz
Gæst
jonaz

Nå, her var en lille hentydning til hvor vi er på vej hen, i en TEDx video……..

“The real way for the long haul to make outbreaks less serious is to BUILD THE GLOBAL HEALTH SYSTEM.” 7:58 inde i videoen.

Denne Kim-Kardashian-vocal-fry-agtige globalistiske “sundhedsekspert” (er det en mand eller kvinde?) fortæller hvorfor vi kommer til at støde på det her lort meget mere i fremtiden….

Mette Frederiksen i går: “KÆMPE konsekvenser…”

De har ingen skrupler. Ingen morale. KUN død og ødelæggelse. Globalisme, KOSTE HVAD DET MÅ.

Lord of the Frogs
Administrator

STRONGEST STOCK MARKET EVER! Good bye King of Israel😂

ES88lZEWoAAGbZ5.jpg
ES9cbadXQAAqszC.jpg
Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

At kunne bage et godt hvedebrød er en fordel og tilsat godt med smør og ost en vigtigt energikilde.

Frysetørret kost og dåsemad til et par uger er altid fornuftigt og en pligt såfremt man som jeg har en hustru man har ansvaret for – og i særdeleshed hvis man også har børn.

Medicin ect. er naturligvis også vigtigt, ligesom evnerne og midlerne til dels at kunne fremskaffe kød og dels at kunne forsvare sig selv og sine kære…

Det bliver dog ikke Covid-19, der vælger systemet.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Den måske vigtigste egenskab er at kunne begå sig socialt, så man har fæller man kan regne med ved SHTF.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Nej. Der vigtigste er at kende sin alver og Gud.

jonaz
Gæst
jonaz

Gør jer klar til (((Vaccinerne))). Det her er en meget (((farlig))) virus, som mennesker dør af. De dør ikke af andet i den her tid.

Mon ikke de bliver en realitet – ved lov.

JP:
Sundhedsministeren får mulighed for at påbyde tvangsundersøgelser, tvangsbehandlinger eller sætte folk i tvangskarantæne, hvis der er mistanke om smitte af coronavirus. Der er også mulighed for vaccination gennem tvang. Der findes dog ingen vaccine mod virusset endnu.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Vacciner bliver helt snart klar til vores arme.

Sjovt nok er det i Syd-Europa folket har fået massekarantæne, så de ikke ser at en kæmpe invasion syd fra er igang. Situationen kan også bruges som årsag til den helt forventlige finanskrise som ville komme i pyramidespilsøkonomien, hvor folk har fået penge for at låne penge for så at købe aktier for at få kursen til at stige endnu mere. Dvs. denne gang kan skylden sættes på virussen og ikke de jødiske banker.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Hvordan vil man på en flad jord køre noget “ud over kanten”?
Vi er omgivet at en is-ring i form af Antarktis.

Tiden kunne passende bruges på at søge indsigt mht. den endeløse perversion af videnskaben, deriblandt astronomien.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Måske du skulle begynde med at forholde dig til naturvidenskabelig logik.

Flat Earthers er idioter.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Hvis du ikke havde fået kuglejorden banket ind i dit hovede hver dag siden du var lille, så ville du tro den var flad som den ser ud!

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Nej, din spade! Jeg kan se Hesselø når jeg står på øverste trappetrin. Når jeg går ned ad trapperne forsvinder den gradvist bag horisonten, og er helt væk inden jeg er nede på stranden. Det samme har sømænd erfaret i århundreder.

Brug hovedet. Vær ikke en idiot!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Først og fremmest forsvinder ting pågrund af perspektiv/dine øjenes begrænsning og kan findes frem med en kikkert som sømænd har erfaret i århundreder og som moderne zoom kameraer også beviser, hvor man sjovt nok kan se langt mere end kuglemodellen siger. Og det hjælper at stå lidt højere oppe end din egen højde i forhold til at se ting langt væk med zoomkameraer som du selvfølgelig tager med i din beregning om hvad du ikke burde kunne se. Du virker som en normie på dette område, så søg indsigt i stedet for at lyde som en spaser på uriasposten.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

En normie fordi jeg ikke er gået full retard og ignorerer fakta?

Tror du, at du kan se rundt om Jordens krumning, fordi du bruger optik? Jøsses… ikke værd at spilde tid på.