Hjem / Danmark / Ghettodebattens grimme ansigt

Ghettodebattens grimme ansigt

Man kan lige så godt starte med et “suk”. For når snakken falder på ghettopolitiske tiltag, så er det alt sammen meget trættende. Ikke blot tiltagene selv, men hele indramningen af debatten. Det er en helt igennem falsk debat, hvor de to sider, der er genoplivet via internationale medier som The Guardian og RT, vælger at agere koshersandwich uden at nogen side repræsenterer danskernes interesser.

Et af de voldsomt trættende kritikpunkter er, at de danske myndigheder i de sidste ti år har lavet en ghettoliste. Vi har før i Radio 266b nævnt, at kriterierne denne liste er lavet ud fra er helt hul i normiehovedet, da de ikke laves ud fra hvor mange muggier der er klemt ind på et givent besat område i Danmark, men i stedet har fokus på uddannelsesniveau, kriminalitetsfrekvens, socialbidragsniveau og andre indikationer på at, ja, det her område er som øjnene afslører proppet med perkere. At holde øje med antallet og lokationen af disse besatte områder er ikke velset i globalistkredse.

Ok, Guardian. Very cool.

Dertil kritiseres selve ghettoindsatserne, hvor forskellige regeringer søger at sprede det eksplosivt voksende, enorme antal fremmede til alle områder af Danmark ved at fjerne dem fra ghettoerne. Kritikken kommer fordi det er ubekvemt for de fremmede, og ikke fordi det er katastrofalt for de danskdominerede dele af Danmark der i endnu højere grad end nu skal belastes af fremmedbyrden.

Efter at de danske politkeres politik er beskrevet som racistisk i denne danskfjendske artikel fra Bongland, kommer som modsvar en endnu mere fornærmende knytnæve i danskernes fjæs fra RT.

“Evicting migrants from Danish inner-city ghettos is NOT racism, it’s common sense – and immigrants will benefit the most” 

Ja, det er en politik der ensidigt er til skade for den indfødte befolkning, og det er gennemført sygt at det ikke nævnes med et komma.

The former United Nations Commissioner for Human Rights, Jordan’s Prince Zeid Ra’ad Zeid Al Hussein was not happy with the ghetto list in 2018 and warned on Twitter that it was “hugely troubling & risks heightening racial discrimination against people of migrant origin – further ‘ghettoising’ them. Coercive assimilation measures run risk (sic) of fuelling racial prejudice, xenophobia & intolerance.

As far as the Danish government was concerned, the alternative, of doing nothing, was not an option and they ignored the UN and have introduced a set of stringent policies aimed at improving the areas and moving them off the ghetto list.

Det artiklen på RT beretter om er tættere på sandheden. Nemlig at man vil “integrere” de fremmede, hvis antal allerede er helt ude af kontrol, og at man stiller sig tilfreds med parametre som danskkundskab, tilegnelse af værdier (ikke guld og smykker, men demokrati og analsex), og fysisk flytning af en stor mængde muhamedanere.

Når de er spredt, og der er over 20% fremmede i alle hjørner af Danmark, vil ghettoproblemet teknisk set være løst, og de målinger man bruger for at konstatere det, vil kunne bruges til at erklære politikken for en enorm succes.

Hverken RT eller The Guardian fordømmer befolkningsudskiftningen og den aktive politik der føres for at gennemføre dette folkemorderiske projekt. Politikerne får kun ris eller ros i forhold til deres fløjshandskebehandling af tilstrømmede fremmede. Kloakpressen – russisk, dansk eller engelsk – er i sandhed forkastelig.

Det der for rigtig mange danskere står klart efter læsning af denne “debat” er, at ingen, hverken medier eller politikere, tager danskernes parti, og ingen byder ind med den eneste løsning der giver mening: massiv repatriereing af det store flertal af personer af fremmed herkomst, der p.t. opholder sig i vores land.

Den sunde fornuft og danskernes ve og vel har ingen plads fået, og der er ikke udsigt til at pladsen kommer i fremtiden. Vi skal selv tale vores sag. Nationalismen er den politik der er bydende nødvendig og den bliver af ledende politikere på bizar vis sat i bås med Al-Qaeda og muhamedansk terrorisme.

Uanstændigheden er grænseløs, og når man præsenteres for en forloren debat, hvor man behandler et problem, med så åbenlys en løsning, uden på nogen måde at komme den nær, eller at tage hensyn til hvad der tjener det danske folk bedst, så er det tid til at lytte til dem der har haft ret gennem alle årene; den del af den nationale fløj der alle dage har anerkendt eksistensen af det danske folk og ført en kamp for dets ubestridte ret til Danmark. Det er kamppladsen og standpunktet hvorfra man skal arbejde for en hæderlig løsning.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

SHIIIEEET.jpg

Ny Rwanda-statue i Horsens: “Er det en abe?”

Moderne kunst er til for at dyrke grimheden. Vil du inspireres til storhed? Så se …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
149 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Torsten TorBåt BåtsenLarsLarsenSorteSlyngelWuhan...Hvorhenne? Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

“Indsæt Boatsinker Lars Løkke tegning”

SorteSlyngel
Skribent

Jeg læste det godt på RT. Det var hovedrystende.
Der var dog en del udmærkede kommenterer.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Fædrelandet er ikke noget, der kun står i bøgerne eller findes et sted oppe i luften, det er ikke engang jorden og landet og byerne alene, det er dig og mig, det er os allesammen med alt hvad vi tænker og tager os for. Og det er mer endnu, det er dem, der ligger i gravene derhenne ved kirken og dem derude i højene, det er de små børn i vuggen og dem, der skal fødes til næste år og om hundrede år. Det er det sprog vi taler og de sange vi synger og den luft vi ånder og det arbejde vi gør, det er alt hvad vi har arvet af ting og tanker og alt hvad vi efterlader os. Vi kan ikke undgå at røre ved fædrelandet. Det er os selv og dog så langt større end os.”
– Valdemar Rørdam

Ja, engang var der styr på det.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det er virkelig ærgerligt at Paludan ikke kom ind. Han ville have hamret vores synspunkt ind i debatten, nemlig at de naturligvis skal hjem.

Samtidig er det beskæmmende at dansk delleparti ikke tør byde ind med den oplagte løsning. Måske kan de pokes på Twitter.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

De hverken tør, må eller vil. Da først de fik taburetter og shekels dalede ned over dem, så blev de passive.