Hjem / Verden / Italiens karantæne har uventet sidegevinst

Italiens karantæne har uventet sidegevinst

Italiens karantæne har efterladt sig mennesketomme gader, lukkede butikker og statsautoriseret stuearrest for italienerne. En skidt situation men en fornuftig reaktion på pandemien.

Apoteker, dagligvarebutikker og butikker der sælger nødvendigheder til at kunne komme gennem krisen, er de eneste som har autorisation til at forblive åbne, så længe de kan sikre, at kunderne holder minimum 1 meters afstand til hinanden.

Der er dog en glædelig sidegevinst ved denne ærgerlige situation – nemlig at et af Italiens største problemer langsomt kvæles. Her taler jeg selvfølgelig om de mange “flygtninge” og migranter, som ernærer sig på Italiens bekostning.

Projekter hvis formål er at hjælpe “flygtninge” og migranter med deres tilværelse i Italien kæmper nemlig for at overleve, idet jobtræning er aflyst og distributionen af gratis fødevarer til dem ligeledes er stoppet.

At Rome’s busy Esquilino market, Francesco Fanoli and a group of volunteers usually collect about 600 kg to 1000 kg of fresh fruits, vegetables and foods that would otherwise be thrown away by traders every weekend – and give them away free.

“We stopped last Saturday because it’s very difficult to maintain the one metre distance between people,” he said, adding that Italians, as well as migrants, rely on the distributions.

The quarantine has made it difficult for a host of projects providing migrants with food, work and support with integration.

About 40 asylum seekers living in Villa Quaglina – a former seminary in Asti in northern Italy which hosts and provides work and training for people as their cases are assessed – are stuck in limbo.

“We have different types of training, for the farm or in the kitchen or to become a mechanic. We have Italian lessons at the school and at the shelter. They were all suspended last week,” said founder Alberto Mossino.

Der er som oftest gode ting at hente i svære situationer, og jeg vil tillade mig at klukke lidt over denne. Hvad det dog reelt kommer til at have af betydning er uvist, men jeg tror ikke, at man skal regne med at de rejser tilbage til deres ørkenhuller bare fordi goderne formindskes.

De vil nok i stedet tyde til tyveri eller tiggeri, og man kan da håbe, at det vil skabe yderligere splittelse mellem dem og italienerne, og at de nationalistiske bevægelser i Italien får endnu mere vind i sejlene som et resultat af dette. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

15-årig tvangsfjernet fra hjemmet, fordi forældrene nægtede kønsskifte

En kun 15-årig pige blev sidste år fjernet fra hjemmets trygge rammer da en dommer …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
12 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
unkleoverskæglebensraumSchnaz BeakBøhmandenLars Agerbæk med Æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ja der er flere positive ting ved denne krise.

Venedigs kanaler er også blevet rene og vandet er blevet klart. Rimelig cool fåvæ.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Hvor ville det dog være forfærdeligt hvis alle de sorte svin sultede ihjel… Nej nej nej, den tanke er jo nærmest ubærlig. Nogen må gøre noooget!!! (indsæt soyface)

Ham
Gæst
Ham

Du er da et yderst ubehageligt menneske.

unkleoverskæg
Gæst

comment image

Doomer
Gæst
Doomer

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/foerste-danske-coronadoedsfald-han-var-ikke-doeende/8051768

Hvor var i da jeres yndlings DANSKE musiker døde af corona? I sandhed en sorgens dag.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

“manden, der bragte afrikansk musik til Danmark”

EB sørger altid for at skrive “Dansk” når de laver deres negerpropaganda.

Doomer
Gæst
Doomer

Læg mærke til hvor detaljeret artiklen også er. Det var ikke nok bare at skrive “62 årig mand død af corvid-19” …nej nej. Det skal lige hamres fast med syvtommer søm, at denne mand var 100% DANSK og hans DANSK AFRIKANSKE musik gjorde stort indtryk på DANSK musik kultur.

Tak, Ekstrabladet. Very cool.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, heldigvis er Nationen meget træt af det og det bliver altid massivt svinet til, når EB har åbnet for kommentarer. Det må virkelig være syret at være “journalist” / robot, fordi når de laver deres kulturmarxistiske propaganda så bliver det skudt ned med det samme især på de engang borgerlige medier. Aropos det, så var jeg den anden dag lige inde på JP og Berlingske, og de er seriøst blevet kloner af Politiken.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Doomer det er sjovt som nogle dydssignallanter siger om ‘velintegrerede’ indvandrere at de er ‘mere danske end du nogensinde bliver’ på facebook og andre steder hvis man er kritisk overfor at de jo også tager arbejde fra danskere selvom de er ‘velintegrerede’ – landsforrædere siger den slags

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Første Danske coronadødsfald: Han var ikke Dansker.”

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

De kalder ham dansker, afrikaner og ghaneser i samme artikel. Utroligt de ikke selv kan se det.
Kommentarerne er i øvrigt også slået fra.

Bøhmanden
Gæst
Bøhmanden

Ham negeren der bragte hottentotlarm til danmark, og som døde fornylig, (Ih hvor er jeg ked af det) var lige så meget dansker som jeg er en kondicykel.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Jeg har ikke sett homofile på flere dager, og det er deilig.