Hjem / Samfund / Desperate tider kræver kreative løsninger

Desperate tider kræver kreative løsninger

Frisøraftaler er aflyst, restauranter, shoppingcentre og butikker er lukkede. Det meste af Danmark er som bekendt lukket ned. Det gør sig dog også gældende for en masse andre lande. Den offentlige fysiske kontakt reduceres til et minimum. Dagligvarebutikker og apoteker er nogle af de få som har hjemmel til fortsat at holde åbent. 

De allermest basale fornødenheder kan vi stadig skaffe, men skal du pleje din individualistiske sjæl med nyttesløs shopping, nye kunstige krøller eller en cafeburger på strøget, så må du gøre det hjemmefra.

Vi ser endnu flere ting, der rykker over på internettet i disse tider hvor det ikke er sikkert at samles flere personer. Undervisning foregår online, lægekonsultationer ligeledes og sågar whiskeysmagninger vil finde sted online. Kreativiteten er enorm, når det handler om at sikre sin økonomi. 

For mens diverse barer og klubber rundt om i deres respektive lande lukker dørene for offentligheden, så er der et helt specielt segment af befolkningen, hvis indkomst er truet. Trommehvirvel – tak. 

Vi taler nemlig om mænd i dametøj! Juhu… eller noget.

Disse forvirrede mennesker optræder nemlig nu også online for at kompensere for den tabte indkomst og for at holde deres fans i “godt humør” under coronavirus-epidemien. De sender livestreamede shows hjemmefra og laver personlige Instagram-videoer for fans – altsammen noget som folk er villig til at betale penge for åbenbart. 

Cirka 30 af disse psykopatiske barbiedukker optræder i et “Digital Drag” på  Twitch i morgen, fredag. Så hvis man sidder derhjemme og er i karantæne, så skal man da ikke kede sig. Cirkus er nemlig i byen.

Om SorteSlyngel

Tjek også

Hvid strejke?

Mens bydele blev besat, mens hvide endeligt havde mistet deres retsstatus, mens symbolerne på hvides …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
SorteSlyngelDoomerLarsLarsenLars Agerbæk med ÆEvolation Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, hvem gider høre Radio 266b, hvis man kan se Drag Queen Show?

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Tjaeee…. hvorfor ikke?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Ja, vi har en superchat her der siger fuck trannyfreaks, må de brænde i helvede for evigt. Tak til SSUltraHitler1488”

Doomer
Gæst
Doomer

Det ville være rigtigt ærgerligt hvis nogle af vores /gutter/ med Twitch profiler, shitpostede i deres chat.