Hjem / Radio 266b / Radio 266b – For første gang er der ikke et afsnit

Radio 266b – For første gang er der ikke et afsnit

Overskriften passer.

En ligedele mangel på nyheder grundet Coronavirus, mangel på Johnnis dagbog grundet Boatsies fravær og mangel på endorfiner grundet lukket træningscenter, gjorde at ugens optagelse blev lort.

Vi har haft dårlige afsnit i fortiden, men aldrig så dødkedelige og usammenhængende som dette. Jeg lyttede det igennem, og prøvede virkelig at få bare en halv times tilforladeligt podcast ud af optagelsen. Men der var INTET på det bånd som man ikke kunne få ved at drikke et glas danskvand og se på maling der tørrer i 1 time. Så for første gang i podcastets næsten 3 år lange historie, har jeg trukket stikket og sagt “Nej, jeg vil simpelthen ikke udsætte andre for det her.”

Hva så?

Den bedste erstatning jeg kan give er en video af dronning Margrethe der belærer os om farene ved Grønland. Bevares, det er kun ca. et minuts undeholdning i stedet for en halv eller hel time, men hellere et godt minut end tredive eller tres dårlige.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Radio Afsnit 157 – Perker med 3 e’er og th

Man skulle tro at Yonnis Dagbog lakker mod enden, men jeg tror det kommer til …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
14 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
SorteSlyngelWuhan...Hvorhenne?Lars Agerbaek med AeStonksBåt Båtsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel Rask. Antifa medlem
Gæst
Daniel Rask. Antifa medlem

ØV! Jeg havde ellers glædet mig til at lytte til en episode… Men fed video.

Morten B.
Gæst
Morten B.

I skal vide, at jeres arbejde har været hårdere og mere vedholdende, end mange nogensinde har kunnet byde ind med før. Jeg har nydt hvert eneste afsnit og respekteret jer for jeres evne til at blande satire og samfundskritik i en herlig cocktail, så man næsten ikke vidste, hvad der var hvad. Vi har leet og grædt sammen med jer. Flot! Klovneverdenen derude vækker følelser af mange afarter, og dem har I forstået at behandle på forbilledlig vis. Sådan skal det gøres!

Jeg kan læse mellem linjerne, at I også har oplevet frustrationen i forbindelse med at arbejde for den nationale sag. Det er Sisyfos om igen. Den følelse har jeg haft i over 30 år, uden dog på nogen måde at have ydet blot tilnærmelsesvist, hvad I har gjort.

Jeg beder jer ydmygst om at fortsætte jeres gode arbejde. Vi står netop nu på randen af en samfundsomvæltning i åndelig henseende. Det er lige nøjagtigt nu, vi ikke må give op.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Der er ikke noget som stilhed før stormen. Det næste afsnit kan blive episk. Helt enig med Morten.

Frede farmand
Gæst
Frede farmand

Jeg kan kun give Morten B. Ret.

Jeg har også noget at supplere med, hvis man havde forventet en times underholdning –

Hvis man vil se en amerikansk version af ”de skjulte bånd”, skal man blot kaste et blik på dokumentaren ”hate.com”

www.bitchute.com/video/HIs4nxGLgDJx/

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Frede farmand kan du ikke lige ringe til mig? Jeg har en masse inkriminerende informationer der vedrører mig selv og hele den nationale bevægelse som jeg gerne vil dele med dig. Derudover kunne jeg godt tænkte mig at fortælle dig, på farverig vis, hvor voldsparat jeg og andre er.

Fang mig på 14884233

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

æv!

Oversætteren
Skribent

Det er da også helt okay at holde pauser. Det er faktisk helt normalt. Det duer jo heller ikke, hvis det går udover kvaliteten.

Alexander
Blæser læser

Hvornår optager i? Vil gerne prøve at være med som 3. hjul en dag.

SorteSlyngel
Skribent

Ja tak

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Hvad er pointen?

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Helt forståeligt at i tager en puster, men stærkt savnet er i! Mit mandagsflow gik sgu helt i baglås.

Stonks
Gæst
Stonks

“Hvis man vil have et godt eksempel på en person som podcastet er fuldstændigt afhængigt af, skal man blot kaste et blik på Claus Boatsinker.”
Hehe ikke ondt ment jeg tror bare jeg savner podcastet 😉

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Totalt øv, men det er iorden!