Hjem / Indsigt / Ud i naturen – og tag børnene med!

Ud i naturen – og tag børnene med!

Undertegnet var i starten af sidste uge på ærinde i det sønderjyske og slog vejen forbi et sted, jeg var kommet som barn. Smuk natur, flotte udsigter og ikke en sjæl i nærheden. Nu er jeg personligt hverken karantæneramt eller tvunget til hjemmearbejde, så min hverdag er nærmest uændret af denne pandemi. 

Jeg har ikke selv nogle børn, som jeg skal passe derhjemme oveni potentiel hjemmearbejde, men jeg fik alligevel den ide, at det da i tider som disse ville være genialt at få brugt tid i naturen med sine børn. Man har jo sine børn hjemme på helt andre tidspunkter, og der står intet i vejen for at undervise sine børn i den danske natur. Skab minder og dan tættere bånd gennem naturen. Årsagen til at jeg selv slog et smut forbi denne sten var, at min fader i tidernes morgen havde vist mig den.

Oplevelser sætter sig i os mennesker, og de bliver der livet igennem. Brug denne mulighed til at give jeres børn en positiv en af slagsen.

Mægtig sten rejst af stolte danskere med et smukt og sigende digt – desværre med lidt overskydende perkergraffiti over sig.

Derudover sidder langt størstedelen af os formentlig alt for meget stille her for tiden. I tider som disse må man holde sig selv lidt i nakken, og få det bedste ud af den situation, vi står i. Selvforbedring er et glimrende eksempel på noget konstruktivt man kan foretage sig. Om det er fysisk eller psykisk. En bog eller en løbetur. Det spiller ingen rolle. Mulighederne er der for begge dele, så det er bare med at komme i gang. 

I forhold til det med at tage sine børn med ud i naturen, så har jeg fundet to hjemmesider, som måske kunne have interesse for nogen. Henholdsvis Fortidsmindeguide og Smutturen.

Det er to fremragende hjemmesider som med garanti kan tilbyde inspiration til fremtidige oplevelser i naturen. Jeg har selv benyttet mig af den førstnævnte, og forhåbentlig vil I andre finde dem brugbare. 

Om SorteSlyngel

Tjek også

Min store, fede artikel om optik

Ok, overskriften lægger måske op til noget der kunne minde om en doktorafhandling, men det …

60
Efterlad et svar

avatar
 
6 Kommentartråde
54 Tråd kommentarer
16 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
16 Kommentarorer
DoomerDr. ShekelgrublerHamHerr ShekellieberMorten B. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morten B.
Gæst
Morten B.

Dejligt med et indlæg, der handler om vores kultur. Det minder os om, at kampen ikke handler om det, vi hader, men om det vi elsker.

Vi er den sidste generation til at tage kampen op. Efter os ingen.

Ogier le Danois
Blæser læser

Nu hvor det frarådes at gå i fitnesscenter er jeg begyndt at træne meget i skoven: brækker grene, hænger i træer og løfter sten – så jeg holder mig da i form.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Straight GoldenOne stil. Mmkay, respekt.

PET's værste mareridt!
Gæst
PET's værste mareridt!

God idé!

Jeg har personligt selv tilbragt meget af min tid på at lære at binde reb!

En udmærket færdighed at kunne.

Oversætteren
Skribent

Få lige nogle børn ikke..

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvad hedder stenen/stedet hvor den står?

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Tak for inspiration og links. Jeg vil helt sikkert benytte det med mine børn. Sådan en måned væk fra regimets hjernevaskcentraler kan kurere meget af den skade børn får på deres sind og krop af det (((moderne))) samfund. Få massere af børn. Bo på landet. Hjemmeundervis og hjemmeskol. Socialiser dig med ligesinde og få folk over på din side via propaganda. Bliv selvforsynende.