Hjem / Danmark / Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Seks millioner mundbind forsvundet i Østafrika

Det lyder som starten på en ordentlig omgang shitpost, men den er god nok d’herrer og damer. En forsendelse på seks millioner masker tiltænkt som værnemiddel mod COVID-19 forsvandt i sidste uge sporløst fra en lufthavn i Kenya. Forsendelsen skulle oprindeligt være sendt til Tyskland og derefter videredistribueret til blandt andet Danmark – ifølge Der Spiegel og Politikken.

Maskerne skulle blandt andet bruges på Odense Hospital. De ansatte har derfor været nødsaget til at rationere deres masker og gemme dem til de kolleger, der behandler coronapatienterne. Aalborg Universitetshospital har blandt andre også været nødsaget til at rationere deres værnemidler. 

Der er åbenlyst en stor efterspørgsel på ansigtsmasker og andre værnemidler, der kan beskytte imod Corona her for tiden. Man kan derfor spekulere om hvorvidt det var nogle langfingrede abekatte der stak af med de mange masker, eller om fabrikanterne bare solgte varen til en kunde, der bød en højere pris. 

Skeptikere omkring de seks millioner mundbind eksisterer derude

Men det hele kan også være ligegyldigt – for ikke længe efter kom grundlæggeren af den notoriske skodhjemmeside Alibaba, Jack Ma, og donerede 500.000 ansigtsmasker, 50.000 testinstrumenter og 5.000 beskyttelsesdragter til Danmark – og alle var glade. Indtil de altså så et billede af manden. Han ligner seriøst en ‘Star Trek’-karakter…

Hele postyret omkring disse masker er jo også helt hen i vejret for spørger du de danske såvel som de udenlandske medier, så er alt det pjat med ansigtsmasker slet ikke tiden værd. De virker slet ikke. De har ingen virkning på spredningen af virus, medmindre bæreren altså har en medicinsk Ph.d. grad. Så virker de?

Om SorteSlyngel

Tjek også

Upatruljeret tysk skøge skifter race

Hvad sker der, når en tysk tøjte uhindret får lov til at misbruge dopamin? Først …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
23 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Torsten TorSchnaz BeakLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jack Ma er tilsyneladende meget big brained, så jeg tænker roligt vi kan følge hans råd. Bliver det for meget er hans abnormt store hoved også et let mål for kasteskyts, såsom sten.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Så ble hele epstein-saken begravet, så alle rottene kan forsøke å gjemme seg før den kommer frem igjen, for det vil den.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det der også blev begravet eller skjult var den helt forventelige “Ny 2008 finanskrise” som Corona (læs: influenza med et navn ligesom storme) nu kan dække over. Folk har lånt penge tæt på gratis (der bare er tastet på en skærm uden de nogen sinde har eksisteret) optil for at købe aktier og bolig for at banke kurser og priser i vejret. På toppen er stikket bliver trukket synkroniseret med virus-krisen og på vejen ned kan man også tjene penge (ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/rigmand-tjener-paa-coronakrise-det-svineri-skal-stoppes/8049900). Vi er vidne til endnu en orkestreret finanskrise/depression som på nuværende tidspunkt kommer til at overgå alt HVAD vi har set tidligere! Hvis folk stadig tror på medier, myndigheder, banker, eksperter, videnskab osv. så ligger i som i selv har redt!