Hjem / Danmark / L̶u̶k̶k̶e̶d̶e̶ pivåbne grænser

L̶u̶k̶k̶e̶d̶e̶ pivåbne grænser

Jeg har lige sat mig ned i sofaen på grund af chok. En historie om det danske politi, dem der samarbejder med antifa omkring udførelse af mødeterror og gadeterror, og deres svigt har virkelig chokeret mig. Tænk at noget en dansk regering af Danmark A/S lover, viser sig at være fup og løgn. Gibs mig noget lugtesalt.

En Blæser-skribent sunder sig.

Vores lukkede grænser, der skiller skidt fra kanel, og med individuelle, kompentente bedømmelser afgør hvem der betræder dansk jord, findes kun i statsministerens taler og i folkets fantasi.

(DISKLÆMER: Teknisk set er grænsen mod Tyskland en falsk grænse der eksisterer med dansk hjerteland på begge sider, men i realpolitisk regi er de faktiske afspærringer at finde på den nuværende Tårernes Grænse, gud vise os nåde.)

Så, ja, selvom du lige har været til coofparty i Napoli, kan du spadsere frit over grænsen.

14. marts lukkede Danmarks grænser. Bjørn Christoffer Clemensen havde dog en anderledes opfattelse, da han torsdag krydsede grænsen.

Bjørn Christoffer Clemensen fra Aalborg har netop været halvanden måned i Brasilien på træningsophold. Et ophold, der skulle have været dobbelt så langt, men som måtte afbrydes før tid på grund af corona-situationen.

– Vi forventede, vi skulle kæmpe for at komme over, fordi vi kom fra Brasilien. Vi regnede med, at vi skulle snakke vores sag for at komme ind, siger Bjørn Christoffer Clemensen til TV2 Nord.

Da Bjørn og de to andre nærmede sig grænseposten, anråbte de personale for at komme til at snakke med nogen.

“M-moder Mette sagde grænsen var lukket!!”

– Men der skete ikke noget, så jeg gik helt hen til grænsen for at kigge, om der var nogen. Det var der ikke. Intet samtaleanlæg. Intet telefonnummer man kunne ringe på. Så vi endte med at tage vores tasker på og gå over grænsen, siger Bjørn Christoffer Clemensen, der efterfølgende filmede krydsningen af grænsen.

Vi skal have lukkede grænser, men der er ikke nogen der håndhæver det, siger Bjørn Christoffer Clemensen til TV2 Nord.

Danmarks ydre grænser burde være permanent bemandede og ordren til politi, grænsevagter og soldater burde være at holde såvel vira som bioaffald ude, men med den ustoppelige bølge af “arbejdskraft” som skiftende regereringer lader skylle ind, samtidig med den urapporterede fortsatte indstrømning af snyltere der udnytter vores såkaldte flygtningelovgivning, så er det ikke noget der kommer til at ske.

Hvis man kan gå lige ind i landet, er grænsen ikke lukket, mener Bjørn Christoffer Clemensen.

Men i den nuværende situation ser vi hvor håbløst useriøst og svigagtigt vores politi er. Vi kan i medierne læse at de knuger deres perlekæder over danske bilister der kører efter forholdene, mens de står som rotter bag træerne og filmer det arbejdende folk. Samtidig opklares stort set ingen alvorlige forbrydelser som indbrud og tyveri, og i denne akutte situation ser vi at de ikke engang har afsat personale til at gøre deres mest basale pligt: bemanding af grænseposterne.

Er vi ved at konkurrere med briterne om det mest elendige politi?

I stedet for at undskylde og bede om bod og bedring, så afviser poltiet at de ikke passer deres arbejde. De er helt ligeglade med dokumentationen af deres klovneindsats. Politiinspektør Brian Fussing kalder bevogtningen “tilstrækkelig”.

“Borgeren kørte 171 km/t – på MOTORVEJEN!!!11 – ring til Ekstra Bladet!” t. politiet

Afskyeligt og forkasteligt. Det danske politi er før blevet anholdt og interneret. Det er måske noget en fremtidig regering bør genoverveje, med så uhyggeligt ringe og landsskadelig en institution?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Idiotiske navne er idiotiske

Det er såmænd ærgeligt at tage emner op som får en til at slå huller …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
89 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Claus BoatsinkerHerr ShekellieberBåt BåtsenSøg dog indsigt, menneskeNavn Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Båt Båtsen
Gæst
Båt Båtsen

Endnu et grovt tilfælde af diskripans mellem politiske løfter og virkeligheden. Det burde være forsidehistorie på alle større aviser + DR og TV2.

Må se at få gang i en twitter-profil og pinge diverse journalister om deres løgnagtige tavshed.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Forsidestof??
– Skulle jøde-magten frivilligt dække det?

Det må da være en joke at foreslå…

Båt Båtsen
Gæst
Båt Båtsen

Berlingske og Politiken er givetvis jødeaviser. Berlingske gruppens bestyrelsesformand er fast medlem af Bilderberggruppens styrekomitee – kan let Googles (ja ja, sølvpapir David Icke shoutout). Politiken er lige dele soya og astmatisk jøde.

Jyllandsposten vil jeg dog mene stadig er nogenlunde ok. De har Morten Uhrskov som fast klummeskribent, som argumenterer for massive hjemsendelser af flere hundrede tusinde fremmede. Deres ledere kan også kradse lidt. Selvfølgelig står tilbage at ønske at de helt eksplicit tog vort folks parti.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Det var en meget pæn og høflig omtale af Jyllandsperkeren. De har – hver eneste dag – artikler om regnbuehomo, feminisme, transpis, klimaævl, “stærke” kvinder osv. Jeg betragter deres accept af Uhrskov og Jalving som en slags alibi. Deres perkerbloggere pg feministbloggere fylder mere end de to nævnte patrioter.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Et par ting at bemærke.
Jeg kan godt lide at Bjørn lige laver en ordentlig “harker”(sikkert bare en almindelig forårs-snue[forhåbentligt]) inden han krydser grænsen.

Den her er også sjov:
– I Padborg er grænsen ikke længere åben, og derfor er der ikke nogen til stede hele tiden.
De mener simpelthen at man lukker en grænse ved at sende grænsevagterne hjem?!?!?

Så tænker jeg også om det her ikke kunne være en sag for hedengangne DNSB og vores allesammens Fører Jonni Hansen(udtales Yonni Hansen).
Jeg kan huske dengang for mange mange år siden da DNSB var i TV-Avisen med deres grænse-patruljering. Kæppe og skjolde lavet af krydsfinér så vidt jeg husker.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Grænsen er lukket så vi har selvfølgelig sendt personalet hjem.

Altså hallå, en lukket butik har jo heller ikke kassedamer siddende. Lmao.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De neoliberale forrædere skal jo tjene penge, man kan også frit importere gæstearbejdere fra hele EU.

www.dr.dk/nyheder/indland/vikarbureau-jagter-ansatte-i-polen-lige-nu-kom-bare-til-danmark-helt-uden-karantaene

Det værste er dog Danmarks førende professor i retorik, der siden 90erne har sat retningen for venstrefløjens retorik i debatten, nu vil have at “Danskerne” skal fjernes fra det officielle Danmarks sprog.

Vi er ikke “danskere”, men “befolkningen”

Kongehuset kan også få en lussing med på vejen, da de har slået ham til ridder af Dannebrog. Ligesom regeringen bruger ham som ekspert i Kulturministeriets sprogudvalg. Han skrev også engang at Inger Støjberg skader demokratiets med sit ordvalg, her vil jeg tilføje at jeg pga af typer som ham, har mistet næsten alt tillid til demokratiet.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

What the fucccccckkkkkkk?!???

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Inger Støjso er blot en villig hore for samme minoritet, som dominerer de europæiske kongehuse.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Boatsie is back! Trodde han hamnat i en dungeon i Tel Aviv. Oy vey! Då kanske man vågar hoppas på ett nytt avsnitt av Radio HMF igen.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Jeg tipper pipen får en annen lyd når hele dritten rakner og samfunnet kollapser totalt.

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Øh nej? Hvad regner folk med? Hvad fanden skal en flok grænsevagter lave helt deroppe? De står vel for Guds skyld ved Dannevirke og holder vagt.

Navn
Gæst
Navn

Det er kraftedme seensygt.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Fra The Onion. Jeg var færdig af grin.