Hjem / Andet / Jonnis dagbog – en respons

Jonnis dagbog – en respons

Vi har i indbakken modtaget en skrivelse fra selveste hovedpersonen i radiosegmentet Jonnis dagbog, der åbenbart var blevet bekendtgjort med eksistensen af disse satiriske tanker om såvel hverdag som eventyr, set fra en rigsleders stålblå øjne. Overraskelsen over henvendelsen er stor, men vi bringer naturligvis skrivelsen i dens helhed.

Goddag. Jeg har fulgt med nu i det der åbenbart er en hed trend lige nu i nationale kredse, nemlig at se gamle dokumentarprogrammer fra TV2, og gøre det til genstand for morsomheder og memetika.

Nu vil jeg bare gerne komme en kende til genmæle, ikke som leder for nogen rigsledelse eller som ledende figur i en pågående nationalsocialistisk revolution, men som Johnni fra Hedehusene. Det er fint at nye generationer af ariske kæmpere finder inspiration, omend gennem et hyperironisk filter, fra vores legitime kamp for et racerent Danmark, der korrekt foregik gennem en fastfrossen optik fra maj 1940.

Og hvad havde jeg med det at gøre? En del faktisk. Og hvis nogen – formentlig fejlagtigt – mener at det kan foregår uden armbind eller friskpudsede tramperstøvler, så er det deres sag. Jeg mener noget andet, selvfølgelig gør jeg det, men hvad folk gør i 2020, kan jeg som nationalpensionist ikke påvirke. Det tog er kørt. Desværre ikke mod Auschwitz.

Vi har svenske kollegaer i den nationalsocialistiske sfære, der også har modificeret deres udtryk. De holder fast i deres pil, i stedet for fredsvindmøllen samt deres ide om nordisk revolution, der af uvisse årsager er uden byen Falun. De er pilskøre, men de hiver sejre i land som Povl hev kaffe hjem når der var bingoaften i bunkeren.

Men dagbogen? Det er jo en gang fis, og i min verden er der hverken tid eller plads til fis eller for den slags skyld ballade, med mindre sidstnævnte foregår med kølle og elefanthue. Jeg har IKKE været i svømmehallen med Povl i Greve. Vi var i Lalandia en enkelt gang, men den begivenhed lapper ikke over med noget af det vrøvl man finder i det nonsens i den såkaldte dagbog. Efter svømning fik vi heller ikke kradsere, men spiste rent faktisk på Ristorante il Bambino, hvor man kan spise ligeså meget som man vil. Det er et koncept jeg formoder de har patent på, men der betaler man et engangsbeløb, og så kan man vælge at spise præcis hvad man vil, i så rigelige mængder som ens kapacitet tillader. En utrolig ide.

Bare folk derude forstår at jeg ikke har noget som helst at gøre med radio combat 18, eller hvad de kalder det. Jeg prøver at leve et stille liv som dansk, arisk arbejder med min familie, og så bliver jeg hevet ind i et cirkus jeg troede jeg havde forladt. Siger man stadig dansk front? Ja. Syttenfoldigt? Nej. Selvfølgelig gør man ikke det.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Menneskenes fundamentale ulighed

Dette stykke blev oprindeligt bragt i Frederiksborg Amts Avis d. 20. Juli og en læser …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Den GamleblattenfeinerSorteSlyngelSvend GoengeLars Agerbæk med Æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Det må du sgu undskylde, Jonni. Brb – drukner lige mig selv i skam.

brb.PNG
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Måske det rigtige DNSB var de memes vi fik på vejen…

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Jeg er sikker på at hvis Jonni kom til magten ville der blive mere fred i verden -dyrevelfærd ville være i top og der ville være mere gymnastik og sport i skolerne -skovbørnehaver med egne dyrehold ville skabe sunde ariske børn -klasseskellene ville udviskes og selvmord ville være en saga blot. -Det dansk/germanske rige ville være idealet alle sigtede efter at opnå -Jonni du har min loyalitet hvis du stiller op \o

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Savner en lyd-oplæsnings mulighed for den her artikel.
Nordsjællandsk lyd-oplæsning vel at mærke (det var sådan den lød inde i mit hovede da jeg læste den).

SorteSlyngel
Redaktør

“Bingoaften i bunkeren.”
#dnsbgooooals

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Hvad kunne man vinde i bingo i Bunkeren?

Svend Goenge
Redaktør

Jeg mener helt bestemt, at der sidst blev dystet om Heinrich Himmlers briller og 20 liter remoulade fra Gråsten.

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Rigeligt med remolade til kradseren

SorteSlyngel
Redaktør

Remoulade-madder, mand!

Den Gamle
Gæst
Den Gamle

Det viste sig at være falske briller, og det var sidste udløbsdato for remoladen. Men godt trick til at få solgt rigt godt med lodsedler, det kan godt tillades i sagens tjeneste. Herfra et syttenfoldigt
Dansk Front!

blattenfeiner
Gæst
blattenfeiner

Smagløst som Jonni sviner Claus til i denne mail