Hjem / Danmark / Paludans bandlysning fra det demokratiske klovneteater

Paludans bandlysning fra det demokratiske klovneteater

Vi berettede for et stykke tid siden på Radio 266b, at staten ville forsøge at forhindre Rasmus Paludan og Stram Kurs i at møde uinviteret op til det demokratiske spil, efter deres lige-ved-og-næsten-valg. Vi hørte Mogens Lykketoft og andre forræderkoryfæer sige, at man burde straksændre reglerne, så det krævede fire gange så mange underskrifter at stille op til valg, for således i praksis at udelukke dissidenter fra igen at få lov at få chancen for parlamentarisk repræsentation.

Nogen der konkret ønskede at sabotere Stram Kurs var personerne i valgnævnet. Valgnævnet er ministerudpeget og således kan hverken du, jeg eller Paludan få indflydelse på hvem der kan diktere, hvem der må deltage i “vores” demokrati.

Nu er Paludan ekskluderet på grund af en teknikalitet, og det er noget vi officielt fordømmer på Dagens Blæser. Vi tager ikke i den forbindelse stilling til partiets politik eller til stifterens eccentriske natur, men mere det politikmæssige vakuum han blev suget ind i.

En stor – endog meget stor – del af befolkningen er mere eller mindre klar til at smide samtlige fremmede på porten, i hvert fald hvad muhamedanere angår. Der har ikke været nogen afstemning om den fremskredne befolkningsudskiftning og vi er i en demografisk katastrofesituation. Der er en dyb kløft mellem folkets uvilje mod at skulle afgive deres fædreland til “nydanskere”, og så Folketinget og dets totale ekkokammer af landsforræderi (med meget, meget få undtagelser).

Det er i lyset af denne enestående, historisk usammenlignelige krise at der skal være maksimalt rum for at politiske løsninger kan manifestere sig, og at repræsentanter for det danske folks vilje og – slet og ret – overlevelse kan få politisk frihed til at agere på lige fod med dem der kører vores børns arv lukt mod helvede.

At man i tilfældet Stram Kurs vælger at undertrykke partiet og dets  ønske om en påbegyndelse af repatriering er et ufatteligt svig. Det er demokratiets sande ansigt, der med dette afslører at det er systemet Danmark A/S der beskyttes, på bekostning af folket og den illusion af folkestyre som befolkningen er sovset ind i.

Lad det være et søm i systemets ligkiste. Man kan kun fordømme det, men valgnævnets beslutning er hverken mere eller mindre vanvittig end tidligere justitsminister Søren Pinds sammenligning af nationale dissidenter med islamisk terrorisme. Jeg spytter på valgnævnet og det regime de tjener.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Bøsseri mod iSLAM

Denne artikel er skrevet af Asbjørn Nielsen og indsendt gennem Blæserens artikelindsendelse. For at indlægget …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
69 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
Søg dog indsigt, menneskeSorteSlyngelScandinavianheritageDr. ShekelgrublerWuhan...Hvorhenne? Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Første sætning i beskrivelsen af Valgnævnet:

Valgnævnet er et uafhængigt organ,

Ogier le Danois
Blæser læser

Man kan sige, hvad man vil om Paludan og SK, men hans virke har fuldstændig ændret måden, hvorpå almindelige danskere snakker om invandringen. Selv om han nok aldrig nogensinde kommer ind i folketinget, har han idet mindste rykket diskursen så meget, at der i fremtiden kunne være større folkelig opbakning om den nationale sag. Jeg krydser ihverfald fingre.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Valgnævnet er burde erklæres inhabilt, formanden skrev et læserbrev rettet mod Paludan og hans værdighed i Jyllands-Posten i sommers.

jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE11363219/hvor-vaerdig-skal-et-folketingsmedlem-vaere/

Manden er forresten et godt eksempel på den ækle social-liberale dommerstand. Samme dommerstand som ved EU-retten lige er gået imod flere østreeuropæiske lande der ikke ønsker en invasioner af fremmede udenfor Europas grænser.

Polen, Ungarn og Den Tjekkiske Republik har tilsidesat deres forpligtelser i henhold
til EU-retten, idet de nægtede at overholde den midlertidige ordning til flytning af
ansøgere om international beskyttelse

curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2020-04/cp200040da.pdf

Det mærkeligt at man forventer at folkevalgte, der er valgt ind for at imødegå tidligere regeringers fejl, skal følge de regler, som disse landssvigere stemte for.

Alexander
Blæser læser

Er du blevet hjemsendt fra arbejdet Claus? 4 artikler på stribe!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Langsomt begyndte Paludan at hade dem…

Måske.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Det ville være yderst fordelagtigt om du satte dig ind i Paludans etniske ophav.

SorteSlyngel
Redaktør

Størstedelen af demokratiets “tilhængere” på sociale medier, hylder denne absurde, og fuldstændig udemokratiske, beslutning. Dobbeltmoralen er enorm.

Fluks
Gæst
Fluks

Paludan får socialisterne og deres liberale hvalpe til at smide masken.

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Demokrati har altid været en løgn.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Hvad så med ham der Klaus Griskær?

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Tja Klaus Riskær kloven slipper jo nok igennem nåleøjet eftersom han spilede efter demokraturets pibe, så faktum er for at nationale kræfter kan få noget skulle have sagt er en folkelig revolution en nødvendig mod det nuværende system.

SorteSlyngel
Redaktør

Veganerpartiet, Kristendemokraterne og Fremad – ja dem allesammen, har nok dubletter hvad angår e-mails. Det skal bare kun gå udover Stram Kurs, men hvis det lyster establishmentet, så kan de udelukker samtlige nye partier.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

… It all comes back to the JQ….