Hjem / Andet / Shekeltørstig Heimbach “bekæmper had”

Shekeltørstig Heimbach “bekæmper had”

Den plastikstahlhelmsbærende svigermorknepper Matthew Heimbach er til ingens interesse sprunget ud som antihvid aktivist.

Det skal lige siges at dette er så bizart, OG  bliver samtidig offentliggjort på 1. april, at man kan formodes at det er en stor fed vits hvor irrelevante Heimback er gået undercover hos Light Upon Light for at lave denne aprilsnar.

Men… det er nok ikke tilfældet. I en ti minutter lang video kan man se ham helt undgå at tale om hvorfor folk arbejder for deres folks overlevelse, og hvad man prøver at ændre; hvorfor GloboHomo er skidt og hvorfor famileværdier er attraktive.

Ingen har vel glemt cuckbox?

Han taler blot om at “stoppe vold” og hvordan man “stopper ekstremisme” og det er helt skørt, at se en mand der har omfattende viden og erfaring omkring tingenes tilstand, underkaste sig en aktivistisk retorik udarbejdet af vores folks dødsfjender.

Se videoen eller giv den blot en hadtommel.

Generelt omkring det at være en svævende type, der ikke er forankret i noget konkret: Vi så det med ham den sære snegl kaldet Valdemar, der snakkede med Zetland og Kulager og som gik fra nationalisme (og en for 99% af folk ukendt tramperscene med stofmisbrug) til at være indvandrernes ven.

Disse (((hadbekæmpende organisationer))) har alene til formål at tilsværte europæeres kamp for retten til deres egne fædrelande.

For langt de fleste er rejsen mod nationalisme en envejsproces. Det går meget sjældent den anden vej. Når man tilegner sig viden, der ellers ikke er nemt tilgængelig, og som definitivt afslører ting omkring samfundets tilstand, hvor alt klikker på plads, så går man ikke tilbage til at være Netflix-slave og sofakartoffel.

Nationalisme er kærlighed til ens eget folk, og ikke vold eller had. Folk der kan vende på en tallerken skal man være højst påpasselig med. Folk der hele tiden søger efter holdepunkter og mening, når der er nok at forholde sig til i vores konkrete katastrofesituation, bekymrer sig måske ikke i deres grundvold for vigtigheden af vores eksistens og en fredelig fremtid for vores efterkommere?

Man kan ikke shoppe ideologi. Det er altid skørt at se kommunister blive socialdemokrater eller konservative, men er man først vågen omkring vores demografiske skæbne, og om samfundets råddenskab, så kan man ikke fortrænge disse fakta med mindre man har alvorlige personlighedsbrist. Det at man ikke blot skrinlægger en økonomisk politik men vender hele sit folk og fædreland ryggen, gør Heimach/Valdemar-typer ekstra modbydelige at opleve.

Heimbach må stå som det definitive klovneeksempel, da jeg troede at han havde forladt “scenen” i evig skam efter sine ubegribeligt pinlige optrin, men at kaste sin fedladne energi i at nedgøre dem der kæmper for deres folk, UDEN at være en massiv klovn, er meget lavt. Jeg trykker på tasten S for at spytte lukt tilbage.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Morten B.Torsten TorIngolf GaboldsenOgier le DanoisClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord of the Frogs
Administrator

Når vi snakker Heimbach, kommer vi selvfølgelig også ind på Parrott.

Matt Parrott er en god mand og arbejder STADIG hårdt for sagen. Parrott er drivkræften bag flere initiativer der i blandt Global Minority Initiative: www.gminority.org/, der hjælper de Amerikanske politiske fangere, samt sammen med Jason Kessler, den der bekæmper Roberta Kaplans søgemål.

Jeg foreslår alle at donere til Matt & deres søgemål her (advokaten er James E. Kolenich): www.griftgang.com/parrott

Lad os være solidariske med deres kamp, for deres kamp er vores kamp!

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Det er vigtigt at vi dissidenter støtter vores brødre i knibe. Og det er vigtigt at dem af os der bruger meget tid på sagen samt gennemskueer falske nationalister/regimets agenter også oplyser om dette, så tak for det, Lord. Så dem af os der ikke har meget andet indhold i livet end 1488 kan yde støtte.

Hvordan er jeres erfaring med bitcoins osv?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Wew lad

Lord of the Frogs
Administrator

At Heimbach forrådte Parrott på den mest nederdrægtige måde siger mere om Heimback end Parrott selv.

Jeg ved det er shits and giggles, men det skal understreges Matt Parrott er en god mand og arbejder hårdt for sagen. Parrott om nogen er drivkræften bag flere initiativer der i blandt Global Minority Initiative: www.gminority.org/ der hjælper de Amerikanske politiske fangere, samt sammen med Jason Kessler, den der bekæmper Roberta Kaplans søgemål.

Jeg foreslår alle at donere til Matt & deres søgemål her (advokaten er James E. Kolenich): www.griftgang.com/parrott

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er muligt, jeg var aldrig investeret eller interesseret i TWP. Men den absolutte tilstand af KasseGate kan ikke benægtes, og sangen tager ikke Heimbachs parti, han er klart den værste.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Den mand har altid været lige dele utroværdig og patetisk og er sandsynligvis endnu en plantet plante.

Er man dybt forankret i den sandfærdige tilgang til historien, så bliver man Bibeltro kristen og studerer man indgående den enorme perversion af videnskaben, så er man ikke længere blot “troende” men derimod vidende.

– Problemet er at så mange på den ellers oplyste fløj, seriøst forestiller sig at der forefindes politiske løsninger.

Ækle og svage opportunister er der begrædeligvis nok af, når man ikke sætter sandheden og søgningen efter førnævnte over alt andet, så er man dømt til at fejle, i særdeleshed såfremt man oprigtigt tror på, at der findes gode ((( minoriteter ))) eller hvis man fæster lid til førnævnte udlægning af Bibelen, historien eller videnskaben.

Fortsat god dag og frygt ej en snue.

SorteSlyngel
Redaktør

Hvad foreslår De helt konkret – at samtlige danskere skal gå ned i kirken og bladre rundt i Biblen? Politiske løsninger bør i min optik aldrig udelukkes.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Alt religion der ikke har et stærk politisk fundament er stendødt idag, uanset hvad der grundlæggende er rigtigt, det vilkårende.

Det virker som et cope, at gå i den retning, da man aldrig opnår indflydelse og derfor blot kan passe sig selv, imens man føler sig hellig over de andre har valgt en forkert vej.

Svend Goenge
Redaktør

Hvis man vil have et godt eksempel på noget der kan hjælpe ens humør ovenpå et sådant forræderi, så skal man blot kaste et blik på den splinternye video fra Steve1989MREInfo:

Morten B.
Gæst
Morten B.

Haha, den mand er syg i roen. Han har spist en feltration fra Boerkrigen, der altså er over hundrede år gammel. Lad være med at se den video. Den var jeg nødt til at lukke, før jeg brækkede mig.

Når det er sagt, så har jeg selv drukket vand, der har været konserveret i en konservesdåse i over 40 år.

Lars Agerbæk med Æ
Gæst
Lars Agerbæk med Æ

Når man tilegner sig viden, der ellers ikke er nemt tilgængelig, og som definitivt afslører ting omkring samfundets tilstand, hvor alt klikker på plads, så går man ikke tilbage til at være Netflix-slave og sofakartoffel.

Ahhh ved nu ikke om man behøver grave så meget i tingene, for at se alvoren i situationen. Selv hvis man udelukkende fik sin information fra DR, kan man jo ikke undgå at læse om forbrydelser og terror begået af fremmede. De fleste mennesker har nok også bemærket skiftet i kulør på mange af de “mennesker” de møder på gaden.

Hvordan de så reagerer på det er en anden sag, der kunne det selvfølgelig godt tyde på der var et eller andet galt.

SorteSlyngel
Redaktør

Han er en stor fed gummi-mand.
Både metaforisk og i virkeligheden.

Ogier le Danois
Blæser læser

Folk der hurtigt går fra et ideologisk ekstrem til et andet er som regelt meget useriøse mennesker, der måske aldrig var ideologisk investeret til at begynde med. Det kan vel sagtens sammenlignes med unge mennesker, der eksperimenterer med deres seksualitet, men så opdager, at de alligevel ikke er biseksuelle/homoseksuelle.