Hjem / Indsigt / Ja til homoseksuelle er ja til pædofile voldtægtsmænd

Ja til homoseksuelle er ja til pædofile voldtægtsmænd

Jeg havde den øjenætsende ulykke at støde på en tråd, der diskuterede en facebookgruppe. Denne gruppe bestod af homofile og emnet de diskuterede var deres første “omgang pik”. Kære læser, dette er ikke en rar artikel at skrive, men disse uhumske børnemishandlere findes i hobetal i vort eget samfund, og kun kendskab til deres absolutte perversitet og pædofile ønsker, kan sikre at vi i en lysere fremtid udviser total intolerance overfor homoseksuelle subkulturer. Det er der kort og godt ikke plads til i et sundt samfund, og slet ikke hvis man tager barnets tarv og trivsel alvorligt.

Men lad os se det fra homoernes egen mund, der nærmest alle som en er ofre for grove, seksuelle overgreb i deres barndom (ADVARSEL: Ekstremt ulækkert).

Heri ligger opgaven. At disse udyr undertrykkes og forbydes i et sådant omfang, at de ikke kan nyde nogen form for frihed til at udleve deres “livsstil”. Alle disse homoseksuelle mænd har taget en traumatisk situation og i deres sind gjort det til en positiv oplevelse. Endda selvom det betyder at hele deres tilværelse er permanent ødelagt.

Selv i en offentlig facebook-tråd er deres uhæmmede, forbryderiske perversitet helt ude af kontrol, og  en af dem beder åbent om homofil børneporno, efter at have talt om “oplevelser” som helt små børn.

Disse misbrugte djævle misbruger selv de næste ofre, og denne Weimarske cyklus vil fortsætte indtil sunde mænd, der arbejder for sunde familieværdier sætter en permanent stopper for regnbuemafiaens misbrugskultur. Om det er Milo eller George Takei, eller en dansk homokendis, der taler om deres barndom, så hører vi igen og igen om noget der kun kan beskrives som børnevoldtægt. Det skal stoppes for enhver pris.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Hunchimpanse går amok i radioen

Black Lives Matter Danmark har tilsyneladende bedrevet ulovlig indsamling. Det er ikke den store overraskelse, …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Wuhan...Hvorhenne?LarsLarsenTorsten TorLars Agerbaek med AeDr. Shekelgrubler Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Vigtigt skriv.

I flere store undersøgelser svarer godt 80 procent af homofile mænd, at de blev seksuelt misbrugt af en mand før de nåede den seksuelle lavalder.
– Og det er blot dem, der indrømmer det, vel at mærke.

Man fødes ikke som homofil, man misbruges og viderefører den sygelige og perverse ondskab.

Ogier le Danois
Blæser læser

dU kaN Da ikKe barE dØmmE anDRe fOlK pÅ DeN mÅdE, alTSå……!

t. Børneknepper

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Snakkede med en nationalist bøsse på twitter. Til at starte med sagde han at har var født bøsse men at samfundet havde gjort ham 90% mindre bøsse pågrund af Globo Homo galskaben. Efter en del længere chat sagde han at hans far forsvandt da han var barn og hans mor misbrugte ham efterfølgende samt han var indspærret på et værelse. Jeg hælder også til at bøsser er blevet misbrugt som barn og dermed blevet ødelagt som mænd.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Det er altid et spørgsmål om nature eller nurture. Men for langt de fleste homoer og pædoers vedkommende er det nok nurture den er gal med.

Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Ja, mon der er nogen der kender til kvantitative undersøgelser der kortlægger bøssers oplevelser som børn? Der er nok ikke mange der vil fokusere på “misbrug som barn” som forklarende variabel.

Lars Agerbaek med Ae
Blæser læser

Den her slags burde være almen viden.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det viser, igen igen, hvor vigtigt det er at have en sund og stærk familiestruktur.

View post on imgur.com

Wuhan...Hvorhenne?
Gæst
Wuhan...Hvorhenne?

Hot take: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

trackback

[…] Claus’ prisværdige artikel vedrørende dette […]