Hjem / Andet / TV2 bruger børn til ensidig hyldest af Moder Mette (pbuh)

TV2 bruger børn til ensidig hyldest af Moder Mette (pbuh)

Der er bag al det kloakbundfald vi oplever hos den danske presse, noget der, trods slutproduktet, kan kaldes journalistiske principper og arbejdsmetoder. Disse eksisterer dog i en slumretilstand, og et sted hvor de blev helt tilsidesat var i en til lejligheden konstrueret hyldestvideo, hvor blonde zoomere og de obligatoriske muggiunger, læste rosende ord op for vor Store Leder, Mette Ostemadsnyder.

Selv Kim Jong Un siger i denne forbindelse at TV2 er gået langt over stregen med deres børnevideo. “Godt nok laver vi hyldestvideoer i Nordkorea for at hylde ting som kartofler eller min egen høje person, men denne produktion fra TV2 gav mig en anelse opkast i munden”, fortæller Kim til Dagens Blæser mens han kigger på en klinisk ren metrostation fyldt med lutter landsmænd.

Som berettet af såvel Den Korte Coronavis og Uriasposten, så blev de danske skolebørn ikke kontaktet for at udtale sig om hvad de synes om Mette, socialdemokratisk politik eller det multikulturelle smuds de er født ind i, men i stedet blev forældre kontaktet for at få udvalgt kandidater, der kunne sige tak.

En zoomer tydeligvis frarøvet sine naturlige instinkter og misbrugt i denne socialdemokratiske propagandavideo. Hans hævn må vi alle finde os i.

Det TV2 laver er ikke forsøg på sammenhold, men propaganda der skal give illusionen af sammenhold. Medierne og de politikere de forsøger at helgenkåre, er medsammensvorne i at have smadret sammenhængskraften i Danmark og (måske bestandigt) have frarøvet folket dets homogenitet, tryghed og eksistensmulighed.

At misbruge uvisheden omkring den virale status, og de foranstaltninger det har foranlediget, til at hylde det magtapparat og den forbryder, der styrer os mod et demografisk folkemord, er virkelig usmageligt, og i stedet bør vi hylde landets sande helte, nemlig dem der i årtier før coronachan viste sig, med største iver har forsøgt at advare mod masseindvandringens dødsensalvorlige konsekvenser.

En pengeregn over medierne der er absolut medskyldige i Danmarks katastrofesituation, givet til dem af politikere, som så i denne nederdrægtige cirkel af landsskadelig aktivitet modtager hyldest fra selvsamme medier, er inderligt frastødende.

Der er kun én taber i den nuværende magtfordeling i Danmark og det er beklageligvis det danske folk. Tålmodigt må vi organisere os, og selv skabe forudsætningerne for ikke blot vores men også vores børns eksistens. Tak for lort, Mette.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Søg dog indsigt, menneskeSorteSlyngelLarsLarsenSvend GoengeEvolation Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Evolation
Blæser læser
Evolation

“En zoomer tydeligvis frarøvet sine naturlige instinkter og misbrugt i denne socialdemokratiske propagandavideo.”

Jep, det er klamt. Hvis man vil se en virkelig “based & red-pilled” zoomer, så tjek den unge Harry fra “The TrUK Show”.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ja okay, hvad man så ikke ser er moderen til den grøntrøjede zoomer stå, truende, med en hammer balancerende over zoomerens 1st edition MoonMan samling. Det er et urimeligt pres, og hans ord er intet værd.

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg lo

Svend Goenge
Redaktør

Eric Strikers morgenalarm

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Irland BTFO. Smh…

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

((( Mette Frederiksen )))