Hjem / Danmark / Festivaler aflyst, pushere selvmordstruede

Festivaler aflyst, pushere selvmordstruede

På grund af forsamlingrestriktioner er alle sommerens festivaler aflyst. Det betyder at en masse unge og knapt så unge, må undvære en masse af de ritualer og opførsel, som ellers hører sig til.

Der bliver ikke noget med overnatning på teltplads, hvor en bilbatteridrevet kæmpehøjttaler kan udblæse mumlepop, som på smukkeste vis kolliderer med selvsamme konstruktion omtrent 10 meter væk.

Samtidig vil adskillige tons hash og anden narkotika være uden ejermænd, og det manglende stofmisbrug vil føre til stor omsætningsreduktion for de brave pushere på Bådmandsstrædes Kaserne. #TagStofferMedDistance

Vil ingen tænke på tjaldsælgerne??

Det er også et slag for store grupper af afrikanere og sigøjnere, der overalt, på voldsomt nærgående og provokerende vis, plejer at indsamle pant og andre værdigenstande med de godhedsfrelste festivalsledelsers velsignelse.

M’bobo og talrige ulidelige artsfæller må være en pestilens andensteds denne sommer.

Roskilde Festival lade folk konvertere deres billetter til næste år eller tilbyder pengene tilbage. Man kan håbe at mange af de faste jointrullere, oplever dette brud i deres sommerrutine som en lejlighed til at foretage sig noget mere fornuftigt.

Måske laver nogen en karantæneudgave, hvor de mødes på Skype og stener, og samtidig i en periode undlader at trække ud i toilettet samt putter kød under radiatoren for at opnå en autentisk dunst iblandet bongrøgen.

Imens i Britbongstan er Boris Johnson indlagt med iltmaske på intensiv. Good riddance tænker man, men ligesom i Tyskland er alternativet til en dårlig leder noget endnu værre. Tak, liberalt demokrati, very cool. Skulle BoJo få licens til at dø og ende i en kiste, så står (((Dominic Raab))) klar til at overtage, og han har allerede formelt overtaget pligterne, mens Johnson er indlagt. De næste to på den magtmæssige konservative rangstige er efter jøden Raab (first secretary of state), de to indere Rishi Sunak (chancellor of the exchequer) og Priti Patel (home secretary). Båt båååååååååååt. Der er ikke et legitimt system på noget niveau.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Idiotiske navne er idiotiske

Det er såmænd ærgeligt at tage emner op som får en til at slå huller …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
67 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Schnaz BeakHerr ShekellieberEvolationDoomerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Skribent

Sublimt paintarbejde som altid, Claus.
Større festivaler som Roskilde har aldrig interesseret mig. Hvis jeg ville have oplevelsen af at bo i en flygtningelejre, havde jeg rejst syd for grænsen, og ikke overnattet på en kold og mudret mark.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

“M’bobo og talrige ulidelige artsfæller må være en pestilens andensteds denne sommer.”

Det er så det eneste problem, som jeg kan se her. For M’bobo rejser ihvert fald IKKE hjem til de andre aber i Afrika. Og når den ikke kan finde flasker på festivalerne, så bliver dens indtægtskilde måske sikret med anderledes voldelige midler.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Normie udskud på P3 har jamret og grædt uden stop på grund af (((festival))) aflysningerne.

De’lish. Fucking homoer.

Doomer
Gæst
Doomer

>ingen Roskilde Festival

Get fucked. Fuck jeres homo lorte festival og alt for dyre øl.

Evolation
Blæser læser
Evolation

“Åh nej, min degenererede normie-livsstil bliver begrænset i en periode, reeeeee!”

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Sargon of Akkad lavede en ganske munter video om disse tåber, der virkelig lider under den engelske lock down. De er så overfladiske og indholdsløse, at selv nogle få dage, hvor de kun har deres eget selskab, nærmest er tortur for dem.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Til hvilken pris skal man leie ut repet som de skal henge seg med?