Hjem / Samfund / Hip Hurra for Fosterdrab

Hip Hurra for Fosterdrab

I sidste uge, d. 31. marts, blev Nordirland offer for det berygtede demokratur. På denne dag fik nordirerne nemlig stukket et styks nyt abortlov i hånden. Tidligere har den nordirske abortlov anerkendt og beskyttet begge liv i graviditeten – både moderen og barnet, og det har betydet, at omtrent 100 tusinde nordirere, som ellers ville have mistet livet i en abort, lever i dag. 

»Er det mon intens lobbyistarbejde der har formået at ændre den nordirske holdning?«

Øh lol, nej? Nøgleordet var demokratur. Det er politikkerne i London, der har bestemt, at det nu skal være muligt at dræbe sit ufødte barn frem til 12. uge, samt mulighed for abort ved særlige sociale omstændigheder til 24. uge og givet mulighed for abort helt frem til fødslen ved svære handicap.

Størstedelen af nordirerne er utilfredse med, at det ikke er nordirerne selv der har bestemt lovgivningen. Officielt er loven trådt i kraft, men da det er sundhedsministeriet i Belfast der skal gennemføre reglerne i praksis, så er det ikke sket endnu, da førsteministeren er modstander af fri abort. Hun forsøger derfor at trække tiden ud, hvilket har medført, at den britiske regering har tilbudt kvinder fra Nordirland i denne periode at få abort i England, men coronachan har gjort det rimelig svært at rejse. Sikken skam.

Førsteministeren udtalte følgende til BBC:

“The health minister will bring papers forward and we will have discussions, but I don’t think it’s any secret I don’t believe abortion on demand should be available in NI – it’s a retrograde step for our society,” added the first minister.

Jeg kunne sagtens tale i timevis omkring hvor ækelt og totalt degenereret det er at frivilligt abortere – i stedet vil jeg efterlade denne video, såfremt der skulle være nogen som ikke har set den.

Hvis vi lige sejler tilbage til vores side af Nordsøen, så læste undertegnet nemlig en historie i Ekstra Bladet (ja, jeg ved det) omhandlende en mand der er tiltalt for bevidst at have fremkaldt en abort på sin kæreste uden hendes samtykke. Manden skulle angiveligt have indført en mindre stikpille i kvinden under sex, hvorefter kvinden aborterede samme nat. 

Den 28-årige mand, der nægter sig skyldig, er tiltalt for legemsangeb af særlig rå, brutal eller farlig karakter under særdeles skærpende omstændigheder. Da der var tale om et ufødt foster, kan der ikke i Danmark rejses tiltale for drab.

Politiet mener, at den 28-årige fik en bekendt til at købe Cytotek på et apotek i Istanbul i Tyrkiet og sende pillerne med et kurérfirma til København, hvor pillerne blev modtaget 21. marts 2018 klokken 13.05 af en mellemmand, der overdrog dem til den 28-årige.

Man må kraftigt antage, at vi har at gøre med en muggie-mand der er blevet så velintegreret, at han ikke magtede at hakke sin kvinde i maven med en sabel – men i stedet benyttede sig af den medicinske vej. Pointen er dog, at det er en fuldstændig absurd straf. I et sundt samfund var sådanne en forbryder blevet hængt efter modtagelse af sin dom. 

Om SorteSlyngel

Tjek også

Historielærer fyret for at lade elever stille spørgsmålstegn ved Holocaust

Jason Mostafa Ali, en egyptisk historielærer fra New Jersey, fik afvist sin appel i en …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
246 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Herr ShekellieberTorsten TorScandinavianheritageLarsLarsenSchnaz Beak Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Vi må starte i egne kredse med at gøre det komplet uacceptabelt og siden ændre kulturen tilbage. Samtidig bør man støtte foreningen retten til liv.

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Der mange ting der skal ændres eftersom de fleste kvinder er blevet offere for indoktrineringen i kulturmarxismen over de seneste mange årtier lige siden dens indtog i 68erne, spøgesmålet er bare hvordan man kan få vendt skuden den anden vej igen, så vi kan komme tilbage til de mere normale tilstande og den opfattelse og stærke kernefamilie man havde før i tiden i for eksempel 1940’erne og 1950erne.

Schnaz Beak
Gæst
Schnaz Beak

Hvis man nå kalte holocaust for en noe sen abort, så er vel problemet løst.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen
Torsten Tor
Gæst
Torsten Tor

Hold kæft de er rige. Jeg er misundelig.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

Når nu kvinderne har muligheden for fri abort, og vi ikke umiddelbart kan ændre det, så lad os se på den positive side af deres retroaktive prævention:

Der er flest aborter i socialgruppe 5. Det er altså de skøger med tatoveringer og farvet hår, som har spredt ben for muhammed, m’bobo og Ronnie, som vælger, at deres fejl ikke skal resultere i flere små Liam’er og Malou’er. Altså færre børn, der vokser op uden en fornuftig faderfigur.

Tilsvarende i USA, hvor det primært er negrene, der får foretaget abort. Der ville være et utal af Trayvon Martin’er og LaQueena’er, hvis ikke de var blevet aflivet inden fødslen.

Herr Shekellieber
Gæst
Herr Shekellieber

www.bitchute.com/video/sTFk7x7IVx4y/

Wakandan mating ritual