Hjem / Verden / “Verdens bedste pressefotos”

“Verdens bedste pressefotos”

Wow, verdens bedste pressefotos netop kåret. Det er noget organisationen World Press Photo står for, og et af deres kriterier er “videregivelsen af viden”. Du kan dog være sikker på at det er GloboShlomo-opkast, der udgør langt hovedparten af denne påståede vidensformidling, og at ubekvem viden, eksempelvis statsundertrykkelse af dissidenter i den vestlige verden, ej dukker op i billedformat. Hvilken chokerende og livsforandrende opdagelse.

Lad os se på hvad pressens fotografer, når de ikke står i kødrande og laver masseindvandringspropaganda på Lesbos eller opfordrer til krigsforbrydelser i Syrien med fupbilleder der skal akkompagnere fuphistorier om Assad, og få øje for hvad det bedste af det bedste er her i 2020.

Billede af migrant med “resignationssyndrom”, noget der viste sig at være svindel, hvor børn af velfærdsmigranter får belejlige psykiske symptomer, når forældre ikke tildeles passende goder og rettigheder. Vi havde disse utålelige muggiskuespillere i Skandinavien, og trods at det kunne afsløres som følelsesporno for venligbokattedamer, og på ingen måder en virkelig diagnose, er det “årets portrætfoto”. Seriøst, slampresse. Er det niveauet (ja)?

Muggier i biffen for at se fodbold fordi de har begået grov vold på stadion, og således må de ikke se kampen på stadion. Hvor dybt. Der er så mange lag i billedet af det er svært at kapere. Eller er det fra Ishøj Gymnasium?? Nej, Algeriet. Årets “Længerevarende fotoprojekt”. Er du imponeret eller hvad?

Endnu et billede fra Algeriet. Årets “Nyhedsspot”. Muggier vil have anden præsident end præsident der blev valgt. Ser du demokratiets ånd tage plads i disse nordafrikanske bipedale væseners kroppe? Vil deres modige kamp bringe dem til McDonald’s og endelig lade Algier Pride være en ting? Håbet lever i dette fantastiske billede.

Neger i Sudan vil have demokrati, og hans bix nood ord om gibsmedat og “flere penge til de projekter”, er så flot kapret. Et billede siger så sandelig mere end tusind “ayo, where da white women at”.

Ingen kåring ville være komplet uden et ækelt billede fra den judeoamerikanske gay-op i Hong Kong. Kommentar overflødig, men at der næsten udelukkende, udover “aktivisten”, kun er andre fotografer at se på billedet, fortæller sin egen patetiske historie. Vinder af “Generelle nyheder”.

Konklusionen med denne minigennemgang er naturligvis at illustrere at vi får en judeoglobal dagsorden i billedform. Hvor er billederne af de franskmænd der i hobetal blev sårede af Macrons politistyrker uge efter uge? Hvad med løsladte RAM-folk, der nyder friheden trods den amerikanske stats terrorstempling af hvide der vil have et fædreland? Hvad med grædende europæere, hvis sønner eller døtre er blevet ofre for multikultur? Og så videre. Find dit eget eksempel på et ignoreret narrativ, der er så rigeligt at tage af.

Denne prisuddeling får 1 af 6 polaroidbilleder af Papes røvhul.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
voltairSøg dog indsigt, menneskeOversætterenHerr ShekellieberLebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Hvad med de tusinder og atter tusinder af traktorer der blokerede flere store europæiske byer sidste år? Det var en folkelig bevægelse og det var ekstremt fotogent. Det var dog ikke noget man hørte meget om i nyhederne og åbenbart heller ikke noget (((World Press Foto))) gik op i.

Alle medier, undtagen DB og NG, er folkeforrædere der ønsker dig og dine familie døde.

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Hvad med magtliderlige britiske politifolk, der chikanerer fredelige borgere, der har begået den utilgivelige synd, at gå en tur i solen.
Eller selvsamme svin, som bryder ind i folks hjem for at sikre sig, at der ikke er nogen “coronasyge”, der er til fare for folkesundheden?

Congonegre i Paris, som sætter togstationen Gare de Lyon i flammer fordi de har slæbt deres interne uenigheder med til Frankrig.

Oversætteren
Skribent

Holocough. Der er godt at se at folk begynder at protestere mod denne lockdown.

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Ja, hvis bare der er folk nok, der skider på de totalitære virkemidler, så kan panserne slet ikke overkomme at genere dem alle.

Oversætteren
Skribent

That’s how winning is done!

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Der var engang hvor vi tog os af hinanden som en stor familie -så kom (de)

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Indeed. It is all about the hooked nosed devils.

voltair
Blæser læser

Powerful.