Hjem / Verden / ‘Hundred Handers’-opsættere anholdt

‘Hundred Handers’-opsættere anholdt

To unge britiske mænd på henholdsvis 20 og 22 år er blevet anholdt for “grove racemæssige overtrædelser af den offentlige orden.” Hvis vi oversætter det til normalt sprog, så er de unge mænd anholdt for angiveligt at have sat ’Hundred Handers’-klistermærker op. De er dog løsladt imens efterforskningen fortsættes, hvad end der så er at efterforske.

Det er klistermærker såsom disse som med afsæt i coronachans tilstedeværelse er blevet opsat i Sheffield. Prøv om du kan spore løgnen i de forskellige klistermærker. 

Der er ingen løgn at spore. Hverken herhjemme eller i England er grænserne reelt set lukket. Man kan vade ind og ud lige så tosset som man vil. “Åbne grænser spreder sygdom” ehh ja? Det er sådan set den primære årsag til det her.

Hvordan og hvorledes opsætning af klistermærker som disse kan forvandles til “grove racemæssige overtrædelser af den offentlige orden” ved jeg ikke. Dog bør de to unge mænd, såfremt de kendes skyldige ikke se det som en “plet” på straffeattesten – men i stedet en hædersmedalje. En medalje givet for ikke at være tavs omkring sit lands forfald, en medalje givet for at forsøge og sprede stikpiller til sine landsmænd og en medalje givet for at have ofret et lille stykke af sig selv til sagen.

Hundred Handers’ formulerede selv et flot skriv over Telegram:

Do hate crime laws extend as far as ‘criticising open borders’?! Do they have a limit or is it merely a weapon to endlessly beat white people with? Liars and cowards all! They wake up lying, go about their day peddling those disgusting lies to each other and go to sleep telling themselves those same damn lies. Lies that get our people beaten, raped and murdered! These cowards won’t even let their failing system be criticised because they’re so scared! The blood of our people is on their hands!

We look upon our people with a clean conscience. Refusing their lies, we seek to end our suffering. To be free again! Who among them can say the same? We all know the risks but we also know what’s at stake if we stay silent.

Jeg kan egentlig meget godt lide konceptet bag Hundred Handers og opfordrer helt sikkert til, at når man nu alligevel er ude og gå, så kan man lige så godt tage en sjat mærker med. Hvem ved måske kan man en dag lave en dansk pendant.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
TorstenEvolationSøg dog indsigt, menneskeLarsLarsenHerr Shekellieber Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ogier le Danois
Blæser læser

“Racemæssige overtrædelser”. Hvad fanden er det også for noget orwelliansk newspeak?

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Jødisk sprogbrug omhandlende farlige hvide, der ikke elsker de vilde.

Claus Boatsinker
Administrator

Det er så vanvittigt. G E N N E M F Ø R T S Y T

Evolation
Blæser læser
Evolation

Enig … men går ud fra at du mener S Y G T …?

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Systemet ved godt, at i samme øjeblik medierne stopper deres propaganda og det juridiske system deres censur, så vil nationalismen brage frem.

Som boatsinker altid siger “nationalisme er en vindersag”.

Goseph
Blæser læser
Goseph

England er den mest vanvittige stat i vesten lige nu. Selv Sveriges regering, der reagerer ud fra rendyrket selvhad, er stadig nogle alt for store cucks til reelt at kunne håndhæve deres anarko-tyrrani.

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Ja, England er fucked. Hver gang man tænker, at nu kan det ikke blive mere sindssygt, så drejer de lige skruen en omgang mere.

Søg dog indsigt, menneske
Gæst
Søg dog indsigt, menneske

Man kan jo diskutere graden af “selvhad” da majoriteten jo som bekendt er jøder.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er totalt sindsygt.

trackback

[…] ‘Hundred Handers’-opsættere anholdt […]

trackback

[…] to unge britiske mænd der blev anholdt for opsætning af klistermærker, som jeg skrev følgende artikel om, bør være glade for at være engelske statsborgere og ikke skotske. Denne nye lovgivning ville […]

Torsten
Gæst
Torsten
trackback

[…] er ikke længere siden end april, hvor jeg ligeledes havde (u)fornøjelsen af at fremlægge en lignende sag fra England, hvor to nationalsindede englændere blev anholdt for at opsætte klistermærker på en […]